• No results found

Navrhnutá opatření

Společnosti C&A a její pobočce v nákupním centru Géčko byly navrženy opatření, která by mohla vést ke zlepšení budoucích organizovaných módních přehlídek. Na základě těchto opatření by společnosti C&A a její pobočce Géčko mohla

52 zajistit vyšší tržby, vyšší prodejnost módního oblečení, nové zákazníky a zlepšit postavení firmy na trhu.

Při budoucích organizovaných módních přehlídkách by se společnost C&A měla v první řadě soustředit na zvýšení povědomí pobočky Géčko a její akce ve formě větší a výraznější propagace. Je nutné najít levnou a zároveň účinnou cestu na propagaci, která by oslovila co největší množství lidí. Propagace módních přehlídek by měla působit alespoň měsíc před uskutečněním akce, aby se zákazníci s reklamou setkávali co nejdéle a takzvaně se jim vryla do paměti. Délka působnosti reklamy by mohla ovlivnit počet diváků na připravované módní přehlídce.

Aby se dalo říct, že společnost C&A a její prodejna v nákupním centru Géčko prosperuje, potřebuje být zisková v rámci výši tržeb a prodejnosti kusů módního oblečení. Aby tyto dva důležité faktory neustále dosahovaly plusových čísel, uskutečňují se akce typu slevové akce, night shopping a realizace módních přehlídek.

Módní přehlídka společností C&A se připravují dvakrát do roka na téma jaro/léto a podzim/zima. Na základě této akce je zákazníkům představena vždy kolekce na určitou sezónu, která by měla prodejně zajišťovat vyšší tržby a prodejnost kusů v průběhu celé sezóny. V případě, že módní přehlídka neuspokojila potřeby zákazníka, měl by podnik např. uvažovat o zlepšení materiálů. V dnešní době mnoho zákazníků přihlíží při nákupu spíše na kvalitu materiálu než na cenu za výrobek. V průběhu práce bylo zjištěno, že při organizaci módní přehlídky byla důležitá složka výše nákladů, která ovlivnila, zda akce byla zisková či naopak. Proto bych doporučila společnosti C&A, aby své módní přehlídky pořádala spolu s nějakou jinou prodejnou, která se nachází v nákupním centru Géčko. Společnosti C&A by se tak snížila výše nákladů, jelikož náklady by se rozdělovaly mezi dvě prodejny. Po celou dobu organizace akce bylo společností C&A požadováno, aby byly vytvořeny nízké náklady. Proto bych dále doporučila při módních přehlídkách nepoužívat modelky známých jmen a ani moderátora, jelikož jsou předražené a zvyšují výši nákladů.

Datum uskutečnění módní přehlídky patří k důležitému bodu při organizaci.

Jestliže chceme, aby akce byla zisková pro prodejnu i v den konání módní přehlídky, potřebujeme zjistit, co ovlivní výši tržeb a prodejnost kusů módního oblečení. Při výběru termínu bychom si jako první měli provést analýzu měření návštěvnosti na prodejně, která byla provedena i v práci. Na základě toho zjistíme, jaké dny jsou nejnavštěvovanější. Dále bych doporučila módní přehlídku uskutečňovat v době výplat mezd, jelikož v mnohém případě ovlivňují výše částky nákupu.

53 Pro zvýšení tržeb a prodejnosti kusů módního oblečení společnosti C&A a její pobočky Géčko, kdy nejsou uskutečňovány módních přehlídky, bych doporučila zapojit se do programu iBOD a založit na prodejně vlastní zákaznickou kartu. Díky programu iBOD a zákaznické kartě by do prodejny mohli zavítat zákazníci, kteří využívají tyto programy. Znamenalo by to navýšení nových zákazníků a tím i tržeb a prodejnosti.

54

ZÁVĚR

Bakalářská práce byla věnována tématu vlivu módních přehlídek na prodejnost módního oblečení. Módní přehlídka, která byla realizována pro společnost C&A a její pobočku, se uskutečnila v nákupním centru Géčko Liberec, kde se prodejna nachází.

Módní přehlídka společnosti C&A měla posloužit k tomu, aby společnost mohla prezentovat svoji novou kolekci podzim/zima 2013, zvýšila obrat, tržby a prodejnost pobočky Géčko.

Předmětem a cílem práce bylo zjistit, jaký vliv měla zorganizovaná módní přehlídka na obrat, tržby a prodejnost módního oblečení společnosti C&A a její pobočky Géčko. Účelem práce bylo zrealizovat módní přehlídku za nejnižší náklady, aby akce byla pro pobočku Géčko zisková.

Práce byla rozdělena na čtyři části. První část byla zaměřena na společnost C&A. Byla uvedena historie společnosti a charakteristika prezentovaného zboží.

Kapitola pojednávala také o samotné pobočce Géčko. Byly vystiženy důležité údaje o prodejně, např. návštěvnost pobočky, která byla změřena, a z analýzy vyplynul datum uskutečnění módní přehlídky. Druhá část práce byla zaměřena na nákupní chování zákazníků. Byly specifikovány vlivy určující nákupní chování a v poslední řadě byl charakterizován kupní rozhodovací proces a následně ponákupní chování zákazníků.

Následující část práce byla orientována na uspořádání módní přehlídky, která byla organizována pro společnost C&A a její pobočku v nákupním centru Géčko. Na realizaci módní přehlídky bylo nutno zajistit propagandu módní přehlídky, světelnou, pódiovou a zvukovou techniku, líčení, účes, modelky, modely a moderátora. Byly zřízeny veškeré náklady, které byly spojeny s organizací módní přehlídky. Kapitolu uzavírá posudek organizátorky módní přehlídky. Poslední kapitola práce byla určena ekonomického zhodnocení módní přehlídky společnosti C&A a její pobočky Géčko.

Byly zjištěny souhrnné tržby a prodejnost módního oblečení za měsíce září a říjen 2013.

Ze získaných hodnot byly vypočteny průměrné denní tržby a prodejnosti. Byly porovnány celkové náklady s celkovými výnosy a s tržbou ze dne konání módní přehlídky, kde bylo zjišťováno, zdali pobočka vykazovala zisk či ztrátu. Byla vytvořena druhová a účelová výsledovka. Společnosti C&A a její pobočce v nákupním centru Géčko byly navrženy opatření, která by mohla vést ke zlepšení organizace budoucích módních přehlídek. Na základě těchto opatření by společnosti C&A a její prodejně

55 Géčko mohla zajistit vyšší tržby, vyšší prodejnost módního oblečení, nové zákazníky a zlepšit postavení firmy na trhu.

Cílem práce bylo zjistit, jaký měla vliv zorganizovaná módní přehlídka na výše tržeb a prodejnost kusů módního oblečení společnosti C&A a její pobočky v nákupním centru Géčko. A zdali uskutečněná akce vytvořila společnosti C&A a její prodejně zisk či naopak ztrátu. Po uskutečnění módní přehlídky byly porovnány souhrnné tržby za měsíce září a říjen 2013, ze kterých bylo zjištěno, že se celkové měsíční tržby zvýšily o 12,02 %. Následně byla zjištěna průměrná denní zářijová a říjnová tržba. Ze zjištěných hodnot vyplynulo, že po realizaci akce se průměrná denní tržba za měsíc říjen 2013 zvýšila o 8,4 %. Ze souhrnné zářijové a říjnové prodejnosti textilních výrobků vyplynulo, že v měsíci říjen 2013 se prodejnost zvýšila o 43,6 %. Ze zjištěné souhrnné prodejnosti pobočky Géčko byla následně vypočtena průměrná denní zářijová a říjnová prodejnost. Ze získaných hodnot vyplynulo, že průměrná denní prodejnost se po uskutečnění módní přehlídky za měsíc říjen 2013 zvýšila o 38,7 %. Následně bylo provedeno porovnání celkových nákladů na organizaci s tržbou ze dne konání módní přehlídky společnosti C&A a její a pobočky Géčko. Rozdíl mezi celkovými výnosy a náklady byl zjištěn v podobě provozní ztráty podniku po zdanění ve výši -100 063 Kč.

Byl také vytvořen výkaz zisku a ztráty v druhové a účelové struktuře za měsíc říjen 2013. Rozdíl mezi celkovými výnosy a náklady v obou výkazech byl vyjádřen ve formě zisku po zdanění ve výši 1 415 425 Kč. Ve výkazu zisku a ztráty ve formě účelové struktury byla navíc vypočtena marže společnosti C&A ve výši 1 548 765 Kč.

V procentech je marže společnosti vyjádřena ve výši 76 %.

Ze získaných údajů bylo zjištěno, že organizovaná akce byla zisková v několika ohledech, avšak pobočkou Géčko byla zaznamenána i ztráta. Módní přehlídka byla zisková z pohledu zvýšení souhrnných obratů a prodejnosti, průměrné denní tržby a prodejnosti, a také z pohledu rozdílu vytvořených celkových výnosů a nákladů. Módní přehlídka byla ztrátová pouze při porovnání celkových nákladů s výnosy ze dne konání akce.

56

Seznam použité literatury

[1] C&A [online]. 2013 [citace 2013 – 10 – 31]. C&A. Dostupné z WWW:

http://www.c-and-a.com/cz/cz/corporate/fashion/styly/

[2] KOTLÁRIKOVÁ, Jaroslava a Marie HAVLOVÁ. Návrh marketingové strategie pro značku WePon: Marketing strategy proposal for the WePon brand. Liberec:

Technická univerzita v Liberci, 2012, 57 s.

[3] Návštěvnost [online]. 2013 [citace 2014 – 01 – 24]. Proč počítat návštěvníky prodejen. Dostupné z WWW: http://eregal.ihned.cz/c1-57574150-proc-pocitat-navstevniky-prodejen

[4] BÁRTOVÁ, Hilda; BÁRTA, Vladimír; KOUDELKA, Jan. Spotřebitel: Chování spotřebitele a jeho výzkum. Vyd. 1. Praha: Oeconomica, 2007. 254 s. ISBN 978-80-245-1275-4

[5] STRNAD, Pavel a Jaroslava DĚDKOVÁ. Marketing 1. 1. vyd. Liberec:

Technická univerzita v Liberci, 1996, 105 s. ISBN 80-7083-178-2.

[6] KOTLER, Philip. Moderní marketing. Vyd. 1. Praha: Grada Publishing, 2007.

1048 s. ISBN 978-80-247-1545-2.

[7] DĚDKOVÁ, Jaroslava a Iveta HONZÁKOVÁ. Základy marketingu. Vyd.

3. Liberec: Technická univerzita v Liberci, 2006, 173 s. ISBN 80-7372-130-9.

[8] KOUDELKA, Jan. Spotřební chování a marketing. 1. vyd. Praha: Grada, 1997, 191 s. ISBN 80-7169-372-3.

[9] TELLIS, Gerard J, Lidmila JANEČKOVÁ, David JANEČKA a Milan TŘASKALÍK. Reklama a podpora prodeje. 1. vyd. Praha: Grada, 2000, 620 s.

ISBN 80-7169-997-7.

Technická univerzita v Liberci, 2005, 98 s. ISBN 80-7083-918-X.

[13] Rozhlasová reklama. Dostupné z WWW: http://www.naseinfo.cz/clanky/prace-a-kariera/reklama/rozhlasova-reklama

57 [14] Poslechovost [online]. 2013 [citace 2014 – 02 – 22]. Poslechovost rádií.

Dostupné z WWW: http://rss.impuls.cz/prezoska.pdf

[15] Tvůj tisk [online]. 2013 [citace 2014 – 01 – 25]. Letáky. Dostupné z WWW:

http://tvujtisk.cz/letaky-plakaty

[16] Líčení [online]. 2013 [citace 2014 – 01 – 26]. Make up magazín. Dostupné z WWW: http://makeupmagazin.cz/modni-trendy-podzim-zima-2013-2014/

[17] Obrat [online]. 2013 [citace 2014 – 01 – 28]. Jak porozumět účetním

informacím. Dostupné z WWW:

http://www.ucetnikavarna.cz/archiv/dokument/doc-d1736v1712-jak-porozumet-ucetnim-informacim-zakladni-pojmy/?search_query=$issue=4I9

[18] SYNEK, M. a kolektiv. Manažerská ekonomika. 3.vyd. Praha: Grada Publishing a.s., 2003. 472 s. ISBN 80-247-0515-X.

[19] Obchodní marže [online]. 2013 [citace 2014 – 01 – 28]. Obchodní marže.

Dostupné z WWW: http://www.testyzucetnictvi.cz/slovnicek-ucetnich-pojmu.php?pojem=obchodni-marze

[20] KOVANICOVÁ, Dana. Abeceda účetních znalostí pro každého. 18. aktualiz.

vyd. Praha: POLYGON, 2008, 413 s. ISBN 978-80-7273-152-7.

[21] PROCHÁZKA, Michal. Dlouhodobý hmotný majetek vykazovaný v souladu s IFRS. Brno: Masarykova univerzita v Brně, 2013.

[22] Rozhlas [online]. 2013 [citace 2014 – 04 – 11]. Výroba audiovizuální reklamy.

Dostupné z WWW: http://www.reklamni-agentura-globalvision.cz/reklamni-agentura/vyroba-audiovizualni-reklamy/vyroba-rozhlasovych-spotu/

58

Seznam tabulek

Tabulka č. 1 - Návštěvnost společnosti C&A a její pobočky Géčko ... 15 Tabulka č. 2 - Cena za reklamu v Kč/1 týden na vybraných rádií ... 25 Tabulka č. 3 - Souhrnné ceny za pronájem reklamní plochy pro letáky v liberecké městské hromadné dopravě ... 28 Tabulka č. 4 - Souhrnné ceny za pronájem velkoplošných reklamních tabulí ... 29 Tabulka č. 5 - Souhrnné ceny za pronájem pódiové techniky ... 31 Tabulka č. 6 - Souhrnné ceny za pronájem světelné techniky ... 32 Tabulka č. 7 - Souhrnné ceny za pronájem zvukové techniky ... 33 Tabulka č. 8 - Náklady na modelky a modely ... 36 Tabulka č. 9 - Náklady na moderátora módní přehlídky ... 37 Tabulka č. 10 - Celkové náklady na módní přehlídku ... 38 Tabulka č. 11 - Tržby a prodejnost za měsíce září a říjen 2013 ... 41 Tabulka č. 12 - Porovnání nákladů na organizaci s tržbou ze dne konání módní přehlídky ... 47 Tabulka č. 13 - Výkaz zisku a ztráty (druhá struktura) za měsíce říjen 2013 ... 48 Tabulka č. 14 - Výkaz zisku a ztráty (účelová struktura) za měsíce říjen 2013 ... 49

Seznam grafů

Graf č. 1 - Poslechovost rádií v ČR 12 – 79 let – projekce v tisících posluchačů [14] ... 25 Graf č. 2 - Porovnání souhrnných tržeb pobočky Géčko za měsíce září a říjen 2013 .... 42 Graf č. 3 - Porovnání výše denních tržeb pobočky Géčko za měsíce září a říjen 2013 .. 43 Graf č. 4 - Průměrná denní tržba za měsíce září a říjen 2013 ... 43 Graf č. 5 - Souhrn prodejnosti módního oblečení pobočky Géčko za měsíce září a říjen 2013 ... 44 Graf č. 6 - Průměrná denní prodejnost módního oblečení pobočky Géčko za měsíce září a říjen 2013 ... 45

59

Seznam příloh

Příloha č. 1 - Charakteristika značek společnosti C&A ... 60 Příloha č. 2 - Ukázka několika dámských modelů kolekce podzim/zima 2013 ... 62 Příloha č. 3 - Časová pásma, cenové koeficienty délek spotu a ceny za pásmo v Kč/1 týden jednotlivých rozhlasových stanic... 63 Příloha č. 4 - Vzor propagačního letáku ... 64 Příloha č. 5- Přehled jednotlivých cen společností za pronájem reklamní plochy pro letáky ... 65 Příloha č. 6 - Přehled společností a jednotlivých billboardů, které se zúčastnily výběrového řízení ... 66 Příloha č. 7 - Přehled společností pronajímající pódiovou techniku ... 69 Příloha č. 8 - Pódium a zástěna ... 70 Příloha č. 9 - Přehled společností pronajímající světelnou techniku ... 71 Příloha č. 10 - Příprava stavby světelné a zvukové techniky... 73 Příloha č. 11 - Přehled společností pronajímající zvukovou techniku ... 74 Příloha č. 12 - Varianty líčení ... 76 Příloha č. 13 - Přehled denních tržeb za měsíc září 2013 ... 77 Příloha č. 14 - Přehled denních tržeb za měsíc říjen 2013 ... 78 Příloha č. 15 - Náklady v provozním cyklu výrobního podniku (při druhové struktuře provozních nákladů) ... 79 Příloha č. 16 - Náklady v provozním cyklu výrobního podniku (při účelové struktuře provozních nákladů) ... 80

60

Přílohy

Příloha č. 1 - Charakteristika značek společnosti C&A

Dámské značky

Yessica - „Kolekce Yessica jsou nezávislé a žensky střižené modely, které potěší na duši, jak štíhlé, tak i plnoštíhlé ženy. Tato značka nabízí barevnost, lehkost, elegantnost a hlavně ženskost.“ [1] Pobočkou Géčko jsou nabízeny velikosti v rozmezí 36 - 48.

Yessica pure - „Exkluzivní značka C&A Yessica pure se vyznačuje jasnými liniemi, vysokou kvalitou a ženskostí.“ [1] Na prodejně Géčko jsou nabízeny velikosti 36 - 48.

Your Sixth Sense – „Nejvytříbenější kvalita v klasickém stylu. Velmi dobré zpracování a decentní exkluzivita jsou vlastnosti kolekce Your Sixth Sense.“ [1]

Velikosti na prodejně Géčko se pohybují od velikostí 36 - 48.

Canda - „Canda ztělesňuje pohodlnou a účelnou módu pro každý den, se kterou budete vždy trendy a hlavně spokojeny. Na značku Canda se můžete spolehnout, protože nabízí velmi malou škálu paletu barev a větší velikosti.“ [1] Canda se zaměřuje na ženy vyššího věku, které se bojí experimentovat s barvami a snaží se spíše jenom své tělo zahalit. Na oblečení najdeme mnoho vzorů a potisků. Tato značka se pohybuje ve vyšší cenové relaci než např. Yessica. Canda se pohybuje ve velikostech 40 - 58.

Pánské značky

Angelo Litrico - „Kolekce odráží nejnovější módní trendy a nabízí nejvyšší komfort nošení. Angelo Litrico nabízí širokou škálu paletu barev, módních doplňků, potisků a vzorků.“ [1] Touto značkou jsou nabízeny na pobočce Géčko velikosti pasu 30 – 48, nohavic 30 – 36, košile S – 3XL.

Westbury – „Kolekce Westbury se vyznačuje kvalitními, náročně zpracovanými látkami, rafinovanými detaily, funkčností a elegancí. Tuto značku nabízí pouze jen některé pobočky.“ [1] Pobočka Géčko tuto značku nikdy nenabízela.

61 Mladistvá dívčí a chlapecká značka

Clockhouse – „Kolekce Clockhouse od C&A je mladá móda pro teenagery a mladé lidi mezi 18 a 25 lety. Clockhouse nabízí módu od klubů, pro volný čas nebo jen pro zábavu. Kolekce Clockhouse se neustále nechává ovlivňovat dnešními nejnovějšími módními trendy.“ [1] Clouckhouse se vyznačuje užšími střihy a velikostmi 32 - 44, XS – XXL.

Dětské značky

Baby Club - „Výrobky značky Baby Club se vyznačují tím, že jsou šetrné k dětské pokožce a značnou pohodlností a kvalitou.“ [1] Baby Clubem je nabízen sortiment značek, jako jsou: Walt Disney (Popelka, Mickey Mouse, Cars, Hannah Montana,…), Hello Kitty a Angry Birds, které jsou mezi maminkami velmi oblíbené. Velikostní sortiment pobočky Géčko Baby Clubu se pohybuje od velikosti 46 – 92.

Palomino – „Kluci a holčičky mezi dvěma a šesti roky prostě milují Palomino od C&A. Doma i na hřišti se v oblečení Palomino cítí prostě fajn a pohodlně. Je to barvou, stylem a pohodlným nošením.“ [1] Velikostní sortiment je od 92 – 128.

Here & There – „Here & There od C&A je oblíbeným cílem nákupů chlapců a dívek od sedmi do čtrnácti let.“ [1] Velikostní sortiment je od 122 – 176.

Rodeo Sport - „Rodeo nabízí atraktivní paletu funkčního a módního oblečení pro aktivní sportovce a pro volný čas. Tato značka je speciální tím, že jednotlivé výrobky mají reflexní pruhy.“ [1] Tuto značku měla pobočka Géčko pouze jenom jednu sezónu. Díky malé prodejnost se tato značka stáhla a je nabízena v městě Liberec pouze na pobočce Fórum.

62

Příloha č. 2 - Ukázka několika dámských modelů kolekce podzim/zima 2013

Zdroj: společnost C&A

63

Příloha č. 3 - Časová pásma, cenové koeficienty délek spotu a ceny za pásmo v Kč/1 týden jednotlivých rozhlasových stanic

Rádio Contact

Liberec Frekvence 1 Evropa 2 Rádio Impuls

časové pásmo cena za pásmo v Kč/1 týden časové pásmo cena za pásmo v Kč/1 týden časové pásmo cena za pásmo v Kč/1 týden časové pásmo cena za pásmo v Kč/1 týden

lka spot u v sek. cenový koeficient lka spot u v sek. cenový koeficient lka spot u v sek. cenový koeficient lka spot u v sek. cenový koeficient

10 0,6 10 0,5 10 0,6 10 0,5

Rádio Contact Liberec 80 000

Rádio Impuls 80 500

Evropa 2 88 800

64

Příloha č. 4 - Vzor propagačního letáku

65

Příloha č. 5- Přehled jednotlivých cen společností za pronájem reklamní plochy pro letáky

Sancar

Formát/počet ks/doba umístění Cena bez DPH/Kč

A4 – 50 ks/2 týdny 2 295

Dopravní podnik města Liberce a Jablonce nad Nisou, a.s.

Ceny za pronájem reklamní plochy pro letáky/Kč:

1x A4/1 den na výšku 2,50

1x A4/1 den naležato 4,50

Instalace a odstranění 1 ks letáku 4,20

zdroj: http://www.dpmlj.cz/files/06REKLAMA/2014-reklamni-cenik-dopravniho-podniku-mesta-liberce-a-jablonce-nad-nisou.pdf

ČSAD Liberec, a.s.

Ceny za pronájem reklamní plochy pro letáky/Kč:

1 A4/1 den na výšku 2,50

1 A4/1 den naležato 4,50

1 A3/1 den naležato 4,50

Instalace a odinstalace 1 ks letáku 4,20

Expresní instalace 1ks letáku 10

zdroj: http://www.csadlb.cz/dokumenty/REKLAMNICENIK-MHD.pdf

Souhrnné sumy za pronájem reklamních ploch pro letáky Název Inst. a odst. 1 ks

66

Příloha č. 6 - Přehled společností a jednotlivých billboardů, které se zúčastnily výběrového řízení

Moje Billboardy

Č. 1 - billboard Liberec

Košická/Dr. M. Horákové, směr Babylon – od Děčína, Prahy

specifikace: kolmá k vozovce

rozměr plochy: 506 x 238 cm - EUROFORMAT

využitelný materiál: samolepící fólie, papír

druh komunikace: hlavní komunikace, frekventovaná křižovatka

intenzita automobilového provozu: velmi silná

intenzita pěšího provozu: střední

viditelnost: 20 – 50 m

okolí nosiče: MHD, kulturní a sportovní zařízení, obchody,

restaurace, čerpací stanice, hotel

CELKEM 3 000 Kč bez DPH /14 dnů

Zdroj: http://mojebillboardy.cz

Č. 2 - billboard Liberec

Londýnská, směr centrum – od OC Globus, OBI, Kauflad

specifikace: kolmá k vozovce

rozměr plochy: 506 x 238 cm - EUROFORMAT

využitelný materiál: samolepící fólie, papír

druh komunikace: hlavní komunikace, frekventovaná křižovatka

intenzita automobilového provozu: velmi silná

intenzita pěšího provozu: střední

viditelnost: 50 - 100 m

okolí nosiče: MHD, restaurace, čerpací stanice, hotel

CELKEM 2 500 Kč bez DPH /14 dnů

Zdroj: http://mojebillboardy.cz

Č. 3 - billboard Liberec

Dr. M. Horákové, směr centrum – od Kaufladu

specifikace: kolmá k vozovce

rozměr plochy: 506 x 238 cm - EUROFORMAT

využitelný materiál: samolepící fólie, papír

druh komunikace: silnice I. třídy

intenzita automobilového provozu: Velmi silná

intenzita pěšího provozu: střední

viditelnost: 50 - 100 m

okolí nosiče: MHD, obchody

CELKEM 2 500 Kč bez DPH /14 dnů

Zdroj: http://mojebillboardy.cz

67 Č. 4 - billboard Liberec

Letná, směr do centra - Letná, OBI, Kauflad

specifikace: Rovnoběžně k vozovce

rozměr plochy: 506 x 238 cm - EUROFORMAT

využitelný materiál: samolepící fólie, papír

druh komunikace: frekventovaná křižovatka

intenzita automobilového provozu: střední

intenzita pěšího provozu: střední

viditelnost: 50 - 100 m

okolí nosiče: MHD, obchody, supermarket, banka

CELKEM 2 500 Kč bez DPH /14 dnů

Zdroj: http://mojebillboardy.cz

CMG Outdoor

Č. 1 - billboard Liberec

Poštovní náměstí, směr centrum - NISA, Baumax, Makro

specifikace: plocha kolmá k vozovce

rozměr plochy: 506 x 238 cm - EUROFORMAT

využitelný materiál: samolepící fólie, papír

druh komunikace: hlavní komunikace, frekventovaná křižovatka

intenzita automobilového provozu: velmi silná

intenzita pěšího provozu: mírná

viditelnost: 50 – 100 m

okolí nosiče: restaurace, obchody, železniční zastávka,

zastávka MHD, čerpací stanice

CELKEM 2 500 Kč bez DPH /14 dnů

Zdroj: http://www.cmg.cz/outdoor/venkovni-reklama/billboard-billboardy

Č. 2 - billboard Liberec

ulice Jablonecká, Liberec

specifikace: plocha kolmá k vozovce

rozměr plochy: 506 x 238 cm - EUROFORMAT

využitelný materiál: samolepící fólie, papír

druh komunikace: hlavní komunikace, silnice I. třídy

intenzita automobilového provozu: velmi silná

intenzita pěšího provozu: Slabá

viditelnost: 50 – 100 m

okolí nosiče: zastávka MHD, frekventovaná křižovatka

CELKEM 2 500 Kč bez DPH /14 dnů

Zdroj: http://www.cmg.cz/outdoor/venkovni-reklama/billboard-billboardy

Related documents