Multikanalstrategidagen 2016 Digitala och Analoga marknadsstrategier i symbios

13  Download (0)

Full text

(1)

Digitala och Analoga marknadsstrategier i symbios

- Integrera och optimera försäljning och varumärkesutveckling i dina digitala och analoga marknadskanaler.

För att registrera dig ring: 08-228770 e-post: lars.frick@inspectum.se Web: www.inspectum.se

UR INNEHÅLLET

Trendspaning - Framtidens marknadsföring

Virtual Reality, Artificiell Intelligence och Marknadsföring – Vad kan vi förvänta oss?

Så utvecklar du en multikanalstrategi där digitala och analoga kanaler tillsammans optimerar försäljning, varumärkesbyggande och kundupplevelse.

Konvertering - från intresse till affär genom att förstå användarnas beteende.

Optimerad kundservice på nätet allt viktigare för att driva e-handeln till fler affärer.

Hur kan man mäta och analysera effekterna av digital och analog marknadsnärvaro.

Content Marketing – Så tar du fram en strategi.

Influencer Marketing – Vad är det som gör det så slagkraftigt?

Breakout sessions med fokus på B2C och B2B.

Konferens 17 november 2016, Hotel Birger Jarl, 8.30-17.00

Ta del av de senaste nyheterna,

marknadstrenderna och en inblick i framtiden

Träffa marknadens ledande experter och lyssna till de intressantaste kundcasen

MODERATOR – MATTIAS FAHLÈN

(2)

Dagligen kan man läsa om nya trender och marknadstekniker som man måste hålla reda på. Om man inte gör det så skräms man av att komma hopplöst efter.

Hur skall man då som marknadsförare, som online-ansvarig, kommunikatör eller försäljare förhålla sig till detta och hur hänger saker och ting ihop. Big Data eller Smart data? Artificiell Intelligence? Virtual Reality? Influncer marketing? Content marketing?

Instagram, Snapchat, Facebook, LinkedIn, YouTube, Periscope, vilka plattformar passar mig bäst? Är det antingen eller? En kombination? Oavsett så är det viktigaste att förstå vad som driver försäljning. Det mesta handlar om expectations management; att bygga upp rätt sorts förväntningar och motsvara dem. Och detta gäller både B2C och B2B Frågorna är många och behovet av mer kunskap om hur andra lyckas är stort. Detta sammantaget är anledningen till att vi vill se dig på Multikanalstrategidagen 2016 – digitala och analoga marknadsstrategier i symbios.

.

Kontakta mig gärna om du har några frågor eller funderingar kring detta arrangemang.

Lars Frick, Innehållsansvarig Inspectum lars.frick@inspectum.se

0708-539200

VARFÖR

MULTIKANALSTRATEGI KONFERENS

Smarta mobiler och plattor, alltid upp- kopplad oavsett var du befinner dig - det är verklighet för de flesta idag. Det här gör att konsumenterna är aktiva i flera olika typer av kanaler och förväntar sig en sammanhållen och integrerad upplevelse över nätet, mobilen och i den fysiska butiken. Det här gör att behovet av en tydlig och

sammanhållen

multikanalstrategi ökar för en mer konsekvent och förbättrad kund- upplevelse. Oberoende av kanal behöver företagen samverka internt för att utveckla effektiva mötesplatser.

VILKA BÖR DELTAGA

•VD/CEO

•Marknadschefer

•PR & Kommunikations ansvariga

•Online ansvariga

•Försäljningschefer

•Affärsutvecklare

•IT-strateger

•Kundansvariga Digitaliseringen av samhället är en av vår tids största och mest omvälvande förändringar.

Med den nya tekniken blir konsumenten och därmed även köpprocessen allt mer digital, och det ritar helt om förutsättningarna för många verksamheter. Nya startup-företag dyker upp och skakar om de traditionella sätt som vi arbetar på. För att klara förändringen och hålla sig uppdaterad krävs det att företag genomgår digitala transformationer i sin marknadsföring, produktutveckling, internkommunikation och försäljning.

Idag har kunden hela världen i sin ficka och konkurrenterna bara ett knapptryck bort.

Mobilen ger kunderna tillgång till varor och tjänster från världens alla hörn samtidigt som de kan göra research och bli bättre pålästa på produkten än vad själva säljaren på företaget är.

Företag måste börja kartlägga sina kunders resa och ta vara på varje tillfälle att förstärka kundupplevelsen i alla steg. De behöver ge kunden en sömlös upplevelse av företaget – oavsett om kunden använder sin dator, sin smart phone eller möter någon på företaget face-to-face.

(3)

6 SKÄL TILL VARFÖR DU INTE KAN MISSA MULTIKANALSTRATEGIDAGEN 2016

Ta del av andras erfarenheter och lösningar

Få inblick i framtiden och input till företagets strategiarbete

Få tips om hur andra företag framgångsrikt har utvecklat och implementerat multikanalstrategier

Ta del av praktiska råd och beprövade angreppssätt för effektivare kampanjarbete

Träffa marknadens mest efterfrågade experter och leverantörer

Knyta viktiga affärskontakter och träffa branschkollegor

9.00 – 9.05 Moderator Mattias Fahlén öppnar konferensen och hälsar välkommen!

Mattias har lång erfarenhet av vilka utmaningar du kan ställas inför vid en omställning från vertikal (silos) till en mer horisontell (kundcentrerad) uppföljning och organisationsstruktur. Han har under de senaste 5 åren varit engagerad som delägare och Nordenchef för Now Interact där han hjälpt företag i branscher som Bank, Försäkring, Telekom och Energi med deras förändringsarbete kring Cross Channel Journeys och Omni Channel

Optimisation. Med en bakgrund i centrala affärspositioner och konsultativa roller, har han erhållit en gedigen erfarenhet och kunskap om hur du utvecklar framgångsrika och skalbara säljprocesser, hur du skapar samsyn vid förändringsarbete och hur du bygger framgångsrika team. Ledord för Mattias: Inkluderande, Transparens, Mätbarhet och Fokus!

Inspectum reserverar sig för eventuella ändringar i Agendan 9.05 -9.35 Konsumenten mitt i media transformationen. Här är 10 heta konsumenttrender.

Det går allt fortare för ny teknologi att nå massmarknaderna och koncept som tidigare kändes futuristiska finns redan i handeln. Vi går mot en era där den individuella nyttan ökar ju fler som blir uppkopplade men också där konsumenter får allt större inflytande på sin omgivning. Ericsson ConsumerLab har för femte året i rad sammanställt konsumenters åsikter och önskningar om teknik, och listat tio trender från nu och framåt. Bland dessa trender berörs bland annat beteenden från nya generationer och nya sätt att interagera med teknik som virtual reality och AI.

Rebecka Cedering Ångström, Senior Advisor at Ericsson ConsumerLab, As Senior Advisor at Ericsson ConsumerLab, Rebecka Cedering Ångström is responsible for conducting international consumer research and for analyzing consumer behavior, attitudes and trends for Ericsson and

Ericsson’s customers’. Rebecka Cedering Ångström joined Ericsson in 2007.

She has worked extensively with consumer insights in areas such as Consumer Trends, privacy & integrity, and gaming. Rebecka Cedering Ångström is based in Stockholm. She holds an MSc in Industrial Design from Luleå University of Technology, Sweden.

8.30 – 9.00 Registrering

(4)

6 SKÄL TILL VARFÖR DU INTE KAN MISSA MULTIKANALSTRATEGIDAGEN 2016

Ta del av andras erfarenheter och lösningar

Få inblick i framtiden och input till företagets strategiarbete

Få tips om hur andra företag framgångsrikt har utvecklat och implementerat multikanalstrategier

Ta del av praktiska råd och beprövade angreppssätt för effektivare kampanjarbete

Träffa marknadens mest efterfrågade experter och leverantörer

Knyta viktiga affärskontakter och träffa branschkollegor

Inspectum reserverar sig för eventuella ändringar i Agendan 9.35 – 10.05 Trendspaning - Framtidens Marknadsföring!

I denna seminariepunkt får vi ta del av de senaste trenderna, inspiration och konkreta tips på hur du lyckas i din digitala marknadskommunikation. Steg för steg lär vi dig att lyckas på nätet. Saker som kommer att beröras i denna seminariepunkt är bland annat

 Svenskarna och internet

 Digital strategi - frågorna som kräver svar

 Möjligheterna med digital marknadsföring

 Det mobila söket tar över

 SEM – budet är inte allt

 SEO – innehållet som driver trafik

Oskar Alm, Jajja Media Group - I över elva års tid har Oskar Alm verkat i navet av digital marknadsföring som marknadsrådgivare, SEO-specialist och utbildare. På Jajja Media Group är Oskar Training- & Event Manager och håller i samtliga utbildningar och seminarium.

10.05 – 10.35 Det verkliga värdet av Influencer Marketing

Influencer Marketing är modeordet du jour och med tanke på att påverkarna i sociala medier konverterar över 10 gånger bättre än bannerannonser så är det inte konstigt att alla vill hoppa på tåget. Men vad är det verkliga värdet av marknadsföringen och hur går du bäst tillväga?

Här får du en crash course i hur du bäst jobbar med bloggare, YouTubers och andra influencers för att maxa din digitala marknadsmix.

Linda Hörnfeldt - Grundare, Better Bloggers, Linda är grundare av Sveriges yrkesnätverk för bloggare och online influencers - Better Bloggers. Nätverket verkar för en professionell och transparent bransch och även för att utbilda företag i hur man bäst jobbar med influencers. Linda har själv bloggat i 15 år och arbetat med digital marknadsföring och PR sedan 2007.

10.35 – 11.00 Kaffe

(5)

6 SKÄL TILL VARFÖR DU INTE KAN MISSA MULTIKANALSTRATEGIDAGEN 2016

Ta del av andras erfarenheter och lösningar

Få inblick i framtiden och input till företagets strategiarbete

Få tips om hur andra företag framgångsrikt har utvecklat och implementerat multikanalstrategier

Ta del av praktiska råd och beprövade angreppssätt för effektivare kampanjarbete

Träffa marknadens mest efterfrågade experter och leverantörer

Knyta viktiga affärskontakter och träffa branschkollegor

Inspectum reserverar sig för eventuella ändringar i Agendan 11.00 – 11.30 Kanalsamverkan i praktiken. Konkreta exempel från Folksam

Varje kanal strävar efter att optimera den egna försäljningen och kundupplevelsen. Men hur får man i praktiken ihop de olika kanalerna till en väl fungerande enhet?

I denna seminariepunkt får vi lyssna till Folksam som kommer att berätta med praktiska exempel om sin framgångsrika väg att få onlineförsäljning och kontaktcenter att tillsammans skapa den optimala kundupplevelsen..

Martin Randler, Folksam Chef Digital Försäljning och Service

11.30 – 12.00 Konvertering - från intresse till affär genom att förstå användarnas beteende.

Vad är det som får dina kunder att klicka sig hela vägen till färdigt köp? Vad är det som gör att andra besökare bara lämnar sina välfyllda köpklara varukorgar i kassan? Och inte blir det lättare av allt fler besökare använder mobilen men det är fortfarande inte där köpen sker.

Den nöten har E-handlarna inte knäckt ännu.

För att förstå varför och varför inte besökare handlar måste du förstå vad som händer i deras hjärna. I denna seminariepunkt får vi råd och tips om hur du kan att få besökaren att stanna på din sajt, hitta dina produkter, och slutligen checka ut. Och får du inte köpet denna gång kan du fortfarande skapa en återkommande besökare som du spårar över olika

kanaler och devices. Det låter som svart magi, men det kommer Martin att reda ut på ett pedagogiskt sätt.

Martin Lundvall, Conversion Specialist, Conversionista. Martin har

akademisk bakgrund inom Medieteknik där Människa-Datorinteraktion och Användbarhet var fokusområden. Efter några år med SEO, Marknadsföring och Konvertering tog han språngsteget till C! för fullt fokus på konvertering.

(6)

Inspectum reserverar sig för eventuella ändringar i Agendan

6 SKÄL TILL VARFÖR DU INTE KAN MISSA MULTIKANALSTRATEGIDAGEN 2016

Ta del av andras erfarenheter och lösningar

Få inblick i framtiden och input till företagets strategiarbete

Få tips om hur andra företag framgångsrikt har utvecklat och implementerat multikanalstrategier

Ta del av praktiska råd och beprövade angreppssätt för effektivare kampanjarbete

Träffa marknadens mest efterfrågade experter och leverantörer

Knyta viktiga affärskontakter och träffa branschkollegor

12.00 – 12.30 Låt kunderna hitta ditt företag istället för tvärtom. Inbound Marketing – leadsgenerering som ökar tillväxten

Undersökningar visat att över 90 % av inköpen startar med sökningar på Google i kombination med att allt fler beslutsfattare tidigt skapar sig en digital relation till företag och varumärken som leverera affärsnyttigt innehåll istället för reklam och säljbudskap.

Denna trend innebär att företag och organisationer inom alla branscher måste gå från mer traditionell Outbound marknadsföring (push) mot en mer mätbar och effektiv Inbound marknadsföring (pull). Inbound marketing handlar om att attrahera potentiella köpare tidigt i köpprocessen och genom en tydlig social media- och bloggstrategi driva fler besökare till webben, väl där erbjuda affärsnyttigt innehåll som får dem att konverteras till leads, leads till kunder och som kund bli företagets bästa referens. I denna seminariepunkt får vi lära oss mer vad Inbound Marketing kan göra för ditt företag och hur sälj- och marknadavdelningen genom SMARKETING skapar tillväxt andra bara drömmer om.

Annica Thorberg, . Annica är grundare av och ägare till en av Sveriges första inbound marketing-byråer, som startade 2009. Hon är certifierad B2B Social Mediakonsult och certifierad Inbound Marketing konsult samt

Linkedinspecialist. Hon är flitigt anlitad som föreläsare och har skrivit många e-böcker och på att publicera en tryckt bok om Linkedin.

.

12.30 – 13.15 Lunch

(7)

Breakout session 1 13.15 – 13.45

Seminarie A1 – Så drar svenska B2B-företag nytta av e-handel för att växa sina affärer

Köpbeteendet när företag köper från andra företag, business-to-business (B2B) förändras radikalt.

De flesta B2B-företag står idag inför nya utmaningar som kräver nya tänkesätt för hur och i vilka kanaler de bäst kan sälja och marknadsföra sina produkter i framtiden. I en nyligen genomförd studie har Litium i samarbete med B2B-byrån Hägvall & Sjöman tagit tempen på de svenska B2B- företagens ökade intresse och satsningar inom e-handel. Hur ser mognaden ut? Vad är det som driver förändringen? Var finns de största utmaningarna? Och hur tänker de som lyckats?

Åsa Lundborg Ling, brinner för hur e-handel kan bidra till att accelerera både B2C- och B2B-företags affärer. I sin roll som marknadschef på Litium, leverantör av molnbaserade e-handelstjänster, har Åsa förmånen att på nära håll följa framgångsresan för e-handelsföretag i en mängd olika branscher, från

Teknikmagansinet och Gudrun Sjödén till B2B-företag som Hafa och PacsOn. Hon har tidigare arbetat som både marknadsansvarig och kundservicechef inom IT-branschen och har en gedigen bakgrund med ett ben i marknadsföringen, ett i tekniken.

Malin Sjöman, Malin Sjöman har 20 års erfarenhet av marknadsföring,

produktledning och affärsutveckling inom business-to-business. Hon har tidigare bland annat varit marknadschef på mobiloperatören 3 och produktledningschef på Ericsson. Idag är hon marknadskonsult på B2B-byrån Hägvall & Sjöman och hjälper B2B-företag att bygga relationer, varumärken och affärer. Malin har bred erfarenhet från internationella storföretag likväl som små entreprenöriella bolag. Hon är en flitigt anlitad föreläsare och erfaren workshopledare och bloggar löpande om den nya B2B-marknadsföringen på www.hagvallsjoman.se/blog

Seminarie B1 - Optimerad kundservice allt viktigare för att möta kunden och öka

kundupplevelsen i de digitala och analoga kanalerna. Med hjälp av en virtuell assistent har Swedbank på kort tid ökat effektiviteten och kundupplevelsen hos merparten av sina kunder och medarbetare.

Det har aldrig varit så viktigt att vårda sina kundrelationer på nätet som nu. I detta kundcase får vi lyssna till varför Swedbank satsade på en virtuell intelligent assistent

och vilka effekter detta har fått både beträffande kundupplevelse men även på Swedbanks contactcenters sätt att arbeta.

Anna Lennartsson, Business System Manager, Swedbank, Anna har varit med från starten av att ta fram och utveckla Swedbanks virtuella assistent. Hon har bland annat varit delaktig i att arbeta fram innehållet och är idag Business System Manager och arbetar med utvecklingsprojekt som rör virtuella assistenten, både avseende nya funktioner och underhållsaktiviteter.

(8)

Breakout session 2 13.50 – 14.20

Seminarie A2 - Så här kan du lyckas med podcast!

Podcast är ett snabbt växande medium och undersökningar visar att under 2015 så har antalet svenskar som regelbundet lyssnar på podcast ökat med 18 procent. Det är mycket kostnadseffektiv kommunikationskanal som ger en unik närhet till mottagaren som kan ta del av en podd när de har tid över, exempelvis under löpning, bilkörning och promenerande.

Många går nu i funderingar på att starta en podd för sitt företags eller sin organisations räkning.

Men frågorna är förstås många. I denna seminariepunkt får du konkreta tips på hur du kan lyckas Felicia Lagerwall, försäljningschef på Perfect Day Media, med ansvar för podcast, influencers, rörligt content och profilsamarbeten.

Seminarie B2 - Så här bygger man en organisation som utvecklar och optimerar närvaron i de Sociala och digitala kanalerna.

I detta anförande får vi lyssna till hur en svensk organisation bör använda sociala och digitala kanaler för att skapa kundinsikt och kundengagemang som nyttjas för att stärka upp företagets produkt- och tjänsteutveckling. Frågor som besvaras under är

• Hur bör organisationen formas kring den digitala kommunikationen och sociala närvaron?

• Vilka är de interna rollerna som behövs och hur ser resursallokeringen ut för bäst nå dina mål?

• Hur skapar man en arbetsprocess som stöder det löpande arbetet för att hålla sig relevant?

Ina Bäckström har jobbat som kommunikationsstrateg för Wikimedia Sverige, spelproducent för Paradox Interactive och grundat och drivit STHLM e-sport som byggts helt runt sociala medier. Hon har också varit pionjär för esporten och internetkulturen i Sverige som journalist på SVT.

(9)

Breakout session 3 14.25 – 14.55

Seminarie A3 – Så lyckas företaget bäst på Linkedin

LinkedIn kan vara ett perfekt marknadsföringsverktyg för såväl små som stora företag – om du vet hur du skall planera och genomföra insatserna. I denna seminariepunkt går vi bland annat igenom

• Vad krävs för en framgångsrik satsning på LinkedIn?

• Möjligheter och risker med satsningen på LinkedIn

• Applikationer/verktyg som gör arbetet lättare med LinkedIn

• Hur skall du tänka när det gäller kopplingen till ditt företags webbplats

• Hur sökmotoroptimerar du din LinkedIn sida?

Annica Thorberg, . Annica är grundare av och ägare till en av Sveriges första inbound marketing-byråer, som startade 2009. Hon är certifierad B2B Social Mediakonsult och certifierad Inbound Marketing konsult samt Linkedinspecialist. Hon är flitigt anlitad som föreläsare och har skrivit många e-böcker och på att publicera en tryckt bok om Linkedin.

Seminarie B3 - Hur skapas en optimal samverkan mellan Online och Kundtjänst?

• Såhär hanterar du utmaningarna med Omnikanal?

• Predictive Intelligence - att förutse besökarens intention innan den sker

• Så säkerställer du att rätt kontaktkanal (chatt, callback, telefonnummer, videocall etc.) erbjuds till rätt person

• Uppnådda effekter från de som tagit steget fullt ut - exempel från verkligheten

Mattias Fahlén Mattias har lång erfarenhet av vilka utmaningar du kan ställas inför vid en omställning från vertikal (silos) till en mer horisontell (kundcentrerad) uppföljning och organisationsstruktur. Han har under de senaste 5 åren varit engagerad som delägare och Nordenchef för Now Interact där han hjälpt företag i branscher som Bank, Försäkring, Telekom och Energi med deras förändringsarbete kring Cross Channel Journeys och Omni Channel Optimisation. Med en bakgrund i centrala affärspositioner och konsultativa roller, har han erhållit en gedigen erfarenhet och kunskap om hur du utvecklar framgångsrika och skalbara säljprocesser, hur du skapar samsyn vid förändringsarbete och hur du bygger framgångsrika team. Ledord för Mattias: Inkluderande, Transparens, Mätbarhet och Fokus

(10)

Inspectum reserverar sig för eventuella ändringar i Agendan

6 SKÄL TILL VARFÖR DU INTE KAN MISSA MULTIKANALSTRATEGIDAGEN 2016

Ta del av andras erfarenheter och lösningar

Få inblick i framtiden och input till företagets strategiarbete

Få tips om hur andra företag framgångsrikt har utvecklat och implementerat multikanalstrategier

Ta del av praktiska råd och beprövade angreppssätt för effektivare kampanjarbete

Träffa marknadens mest efterfrågade experter och leverantörer

Knyta viktiga affärskontakter och träffa branschkollegor

15.05 – 15.35 Så skapar du och driver en digital marknads- och säljstrategi som ger B2B affärer.

Content Marketing, Inbound Marketing, Marketing Automation. Årets buzzwords inom B2B Marknadsföring som lovar guld och gröna skogar, men som många företag misslyckas med.

Så varför misslyckas många content marketing-intiativ och hur säkerställer du att ni lyckas med målen, som är att skapa fler affärer? I detta seminarie-pass tar vi er på en resa från nuläge till önskeläge, fallgropar och success-stories samt stöttar er i ett genomförande som ger resultat. Vi talar om organisationen, planen, KPI:er, SLA mellan marknadsföring och försäljning, förändringsresan och hur ni tar de första stegen mot en hållbar marknads- och försäljningsstrategi i en värld där era köpare tillbringar 80% av sin vakna tid framför en skärm.

Jonaz Kumlander, grunder av och VD på Doidea. Han har hjälpt många företag att digitalisera försäljning och marknadsprocesser för att öka effektivitet och tillväxt. Han har en bakgrund från bland annat

Razorfish under slutet av 90-talet och alltid med ett fokus på digitalisering av marknad och försäljning. Doidea grundade han med en vision om att system aldrig löser våra problem utan förändrade processer gör det. System gör oss bara effektivare i det vi gör men det vi gör måste vara rätt

15.35 – 16.00 Kaffe

(11)

Inspectum reserverar sig för eventuella ändringar i Agendan

6 SKÄL TILL VARFÖR DU INTE KAN MISSA MULTIKANALSTRATEGIDAGEN 2016

Ta del av andras erfarenheter och lösningar

Få inblick i framtiden och input till företagets strategiarbete

Få tips om hur andra företag framgångsrikt har utvecklat och implementerat multikanalstrategier

Ta del av praktiska råd och beprövade angreppssätt för effektivare kampanjarbete

Träffa marknadens mest efterfrågade experter och leverantörer

Knyta viktiga affärskontakter och träffa branschkollegor

16.00 – 16.30 Så mäter och följer vi effekterna av vår närvaro i de digitala och analoga kanalerna.

När man planerar kampanjer måste man ju, förutom räckvidd och trafik, mäta vilka man når (och inte når) och inte bara hoppas på det bästa. De kanaler som inte låter sig mätas

kommer att missgynnas i framtiden oavsett medieslag. I denna seminariepunkt får vi lyssna till hur man kan arbeta mer systematiskt i arbetsprocessen med kampanjhantering,

uppföljning och analys. Hur vi kan mäta, sätta mål och förbättra effektiviteten i mediabruset samt öka kunskapen inom företaget om hur ens kunder ser ut och agerar. Vi kommer även få ta del av exempel på hur mätning och analys lett till ökad kunskap och därmed högre konvertering och ökad försäljning.

Ann-Sofie Krol, Ann-Sofie är VD på byBrick Insight och även talesperson och del av europeiska ledningsgruppen för AMEC, Det internationella

branschorganet för mätning och utvärdering av kommunikation. Hon har lång erfarenhet av kommunikations och marknadsarbete och har jobbat med kommunikation i över 20 år. Ann-Sofie har genom åren jobbat både som anställd och som konsult på organisationer som Ericsson, ABB, Volvo, SKF, IKEA, Rädda barnen mfl.

16.30 – 17.00 Så här byggde OnlinePizza.se Sveriges mest använda matbeställnings- lösning.

I denna seminariepunkt får vi lyssna till Anders Signell som berättar om utmaningen att skapa en optimal kundupplevelse för den digitala matbeställningstjänsten OnlinePizza.se.

Bland annat får vi en inblick i

- hur man arbetat med att utveckla kundupplevelsen - hur man prioriterat när time-to-market är av högsta vikt

- hur man hanterat och rättat till misstag som uppdagats under resans gång - hur kundupplevelsen påverkat utformningen av OnlinePizza.se

Anders Signell, CEO, OnlinePizza och Delivery Hero Sweden. Onlinepizza är Sveriges största företag inom hemkörning av restaurangmat. På bara några år har OnlinePizza haft en fantastisk utveckling med en årlig omsättning på över 120 miljoner.

(12)

4 Inspectum reserverar sig för eventuella ändringar i Agendan

6 SKÄL TILL VARFÖR DU INTE KAN MISSA MULTIKANALSTRATEGIDAGEN 2016

Ta del av andras erfarenheter och lösningar

Få inblick i framtiden och input till företagets strategiarbete

Få tips om hur andra företag framgångsrikt har utvecklat och implementerat multikanalstrategier

Ta del av praktiska råd och beprövade angreppssätt för effektivare kampanjarbete

Träffa marknadens mest efterfrågade experter och leverantörer

Knyta viktiga affärskontakter och träffa branschkollegor

17.00 Moderator Mattias Fahlén summerar konferensen

(13)

17 november 2016 Klockan 8.30-17.00, Hotel Birger Jarl Konferens, Stockholm Birger Jarlsgatan 61 A, Stockholm

Anmälan på: http://www.inspectum.se

eller skicka in nedanstående anmälningsformulär.

Jag vill anmäla mig till Multikanalstrategidagen 2016:

Ja! Jag representerar ett användarföretag/- organisation och betalar 2995:- exkl. moms

Namn:____________________________________________________________

Titel:_____________________________________________________________

Avdelning/Enhet:___________________________________________________

Adress:___________________________________________________________

Postnummer:______________________________________________________

Postort:___________________________________________________________

Telefon:___________________________________________________________

e-Post:____________________________________________________________

Eventuella allergier eller andra önskemål:

______________________________________

___________________________________________________________________________________________________

Konferensavgiften är exkl. moms och inkluderar lunch, kaffe och digital dokumentation. Inspectum reserverar sig för eventuella ändringar i programmet. Inspectum är ett oberoende konsult, undersöknings och utbildningsföretag.

Inspectum har varit verksamma sen 2004 och genomför uppdrag för offentlig samt privat sektor.

Avbokning och överlåtelse:

Din bokning är bindande. Om du får förhinder och inte kan delta på en konferens kan du när som helst överlåta din plats till en kollega. I det fall Inspectum ställer in en konferensdag krediteras du det inbetalda beloppet.

För frågor kring avbokning och överlåtelse: 0708-539200

Anmälningsblankett: Multikanalstrategidagen 2016

För anmälan till konferensen:

Inspectum AB

Konferens 17 november 2016 Sockenvägen 542

12134 Enskededalen Ring: 0708-539200 E-mail:

info@inspectum.se

För att registrera dig ring: 0708-539200 e-post: lars.frick@inspectum.se Web: http://www.inspectum.se

Figure

Updating...

References

Related subjects :