Uppfattningar om kvalitet i samband med måltider enligt äldre vårdtagare på vårdboende
Förnuft och känsla: En studie av kokböckers visuella kommunikation under det tidiga 90-talet och sena 00-talet
Trace analysis of dioxins and dioxin-like PCBs using comprehensive two-dimensional gas chromatography with electron capture detection
När inte köp står i centrum: En kvantitativ studie kring lojalitet gentemot köpcentrum
Associations between Parental Concerns about Preschoolers' Weight and Eating and Parental Feeding Practices: Results from Analyses of the Child Eating Behavior Questionnaire, the Child Feeding Questionnaire, and the Lifestyle Behavior Checklist
Problem med mat och kostråd hos personer med kronisk hjärtsvikt: en litteraturstudie
“A little on the heavy side”: a qualitative analysis of parents’ and grandparents’ perceptions of preschoolers' body weights
Insekter som råvara i kattfoder
Managing uncertainties and development of grain legumes in Sweden
I en stödjande miljö är hälsosamma val enkla val : En kvantitativ studie om konsumenters upplevelser av hälsosamma livsmedelsval
Den moderna matens uttryck : en etnologisk studie om modernitet i Husmoderns Köksalmanack
500 gram kött och en flygbiljett, tack : En studie kring individens konsumtion av kött och flygresor
Foodwork and meals in everyday life among persons with dementia and their partners
Analysis of the discernibility of plant species during digestion
Apple facts
A translation of worlds : Aspects of cultural translation and Australian migration literature
Associations between Wyoming third grade body index and school food environment
Colorado cottage foods product information. Baked goods
Berry facts
The Foundations and Limitations of Public Information on Sustainability and Food Purchasing in Sweden
Dietary Intake, Fatty Acid Biomarkers, and Abdominal Obesity: Population-Based Observational Studies
Stormarknader eller närbutiker? : inköpsmönster och butiksval i södra Stockholm
Climate impact from diet in relation to background and sociodemographic characteristics in the Västerbotten Intervention Programme
Eat’em or not?: insects as a culinary delicacy