• No results found

2. Insatser och aktiviteter sommar 2020

2.5 Ökad vuxennärvaro 12

Förvaltningen ser ett behov av ökad vuxennärvaro i stadsdelen i sommar. Det kan antas att fler ungdomar kommer att vara hemma över sommaren som en följd av bland annat gällande reserestriktioner och fler barn och unga kommer därmed vistas i stadsdelen både dag och kvällstid. En ökad närvaro av vuxna är fördelaktigt för att möta och finnas till för ungdomar på deras arenor. De ovan redovisade aktiviteterna i stadsdelen samt bemanning av fler fältassistenter och befintliga mötesplatser bidrar till ökad

vuxennärvaro men fler insatser planeras.

En stor andel av personalen på fritid och fältguppen kommer att arbeta och närvara ute på skolavslutningskvällen den 12 juni. Nära samverkan sker också med

nattvandrargrupper och polis. Kvällen inleds med ett informationsmöte för alla som ska vara ute och gemensam kartläggning om var ungdomar kan tänkas samlas görs.

Bergkristallsparken fungerar som sambandscentral och är öppen till kl. 24 med

aktiviteter på utsidan. Även Tyrolens fritidsgård är öppen till kl. 23 och erbjuder bland annat korvgrillning utomhus. Medarbetare kommer att röra sig med bil utrustade med grill och korv för ungdomar och kommer också att gå och cykla omkring.

Dialog pågår med Skyddsvärnet gällande Skyddsbussen som är en bemannad buss i syfte att öka tryggheten och vuxennärvaron på platser där ungdomar finns.

Skyddsbussen står idag två kvällar i veckan på Frölunda torg och förvaltningen ser över

Göteborgs Stad Västra Göteborg 13(14)

en samverkan för att också utöka närvaron av Skyddsbussen till Centrala Tynnered två kvällar i veckan över sommaren.

En förfrågan har skickats ut och dialog förts med två föreningar i Södra skärgården om att genom en överenskommelse eller avtal vara trygga vuxna ute på platser där

ungdomar antas samlas på Brännö, Styrsö och Donsö ett antal kvällar i veckan. Om det genomförs så kommer också samverkan ske med andra berörda parter såsom

fältgruppen.

En kommunikationsinsats planeras också för att engagera till vuxenvandring i stadsdelen. Det finns flera aktiva natt- och trygghetsvandrargrupper i stadsdelen som förvaltningen har god samverkan med och vill stödja dessa genom att få fler människor att engagera sig i den här typen av aktivitet.

2.6 Sysselsättning

Förutom de ordinarie sommarjobben för åk 9 ock åk 1 i gymnasiet så har förvaltningen en extra satsning på sommarjobb samt håller öppet insatsen Jobbsök under hela

sommaren.

Extra satsning på sommarjobb för 90 ungdomar: Förvaltningens extra satsning skapar flera sommarjobb inom idrott, service och underhåll samt kreativt skapande.

Arbetsuppgifterna finns inom förvaltningens verksamheter och tillsammans med civilsamhället och deras aktiviteter. Förvaltningen har anställt en koordinator och fyra handledare för att kunna ta emot 90 extra ungdomar.

Öppet Jobbsök – stöd för att söka jobb: På jobbsöket kan medborgarna i Västra

Göteborg få råd och stöd för att komma vidare till rätt sysselsättning. Här går det att få tips och hjälp med CV-skrivande, kunskap om var jobben finns att hitta och vart man vänder sig för studier med mera. Platsen är på Kastanjeträffen tis-tors och möten förbokas under sommaren.

Ett annat exempel på extrasatsning, där 10 av stadsdelens ungdomar fått arbete, är kultursommarjobb. Kultursommarjobben erbjuder arbete inom skapande exempelvis dans, musik, teater, nycirkus, scenteknik, eller marknadsföring. Uppträdanden och föreställningar sker i det offentliga rummet i staden och stadsdelen.

2.7 Övriga aktörer

Förutom förvaltningens aktiviteter och den samverkan som presenterats ovan så finns det fler aktörer som är planerar aktiviteter inför sommaren. Bostadsbolag och kyrkor är några av dem. Förvaltningen samverkar med dessa på olika sätt och har en kontinuerlig dialog.

Bostadsbolagen i centrala Tynnered

Bostadsbolagen i Tynnered har ett antal aktiviteter, verksamheter och satsningar igång under sommaren.

Bostadsbolaget har en extra satsning på sommarjobb till ungdomar, sysselsättning för

barn till boende, säsongsanställda i trädgården samt olika samarbeten i syfte att skapa

aktiviteter och underhållning i våra områden

Göteborgs Stad Västra Göteborg 14(14)

Stena fastigheter satsar också på sommarjobbare och aktiviteter på gårdarna. Bland annat kommer de att låna ut lekredskap på sina gårdar. Under veckorna 25-27 samt 33 kommer de att ha personal på plats mellan kl 16-21 i sina områden på tisdagar, onsdagar och torsdagar i syfte att minska och förebygga social oro och träffa hyresgäster under andra många former. Personal kommer också att skapa aktiviteter för de boende ungefär två kvällar i veckan. Stena har också satt ut extra grillplatser och bänkar i sina områden för att möjliggöra för fler att vara på gårdarna.

Även Familjebostäder har en extra satsning på sommarjobb och tar emot fler

sommarjobbare. Arbetsuppgifterna är inom utemiljö och eventuellt andra aktiviteter i området.

Kyrkor

Det finns många aktiva kyrkor i stadsdelen som också ordnar aktiviteter under sommaren. Opalkyrkan, Tynnereds församling och Equmeniakyrkan i Fiskebäck är några av dem.

Opalkyrkan serverar kaffe och bulle på Opaltorget på torsdagar 13.30-17.00 och lördagar 17.30-20.00.

Tynnereds församling har aktiviteter riktat mot både vuxna samt barn och ungdomar.

Bland annat har de en promenadgrupp för kvinnor i Tynnered på tisdagar kl. 10 och TynneredsTorsdag som är en mötesplats för daglediga och behövande samt fredagskafé kl 11-13. Vad gäller verksamhet riktat mot barn och unga har de bland annat Viam Dei som är tonårshäng för ungdomar 12-14 år på måndagar mellan kl. 17-19 samt

ungdomskaféet Heaven på fredagar mellan kl.19-22.

Även Equmeniakyrkan i Fiskebäck har öppen ungdomsverksamhet på sitt nattkafé på fredagar kl. 20.30-00.00

3. Bilagor

Bilaga 1 Sommarlovsprogram

Bilaga 2 Aktiviteter i Positivparken och Frölunda Bilaga 3 Hälsoteket i Väster sommarprogram 2020 Bilaga 4 Föräldraguiden

Bilaga 5 Här kommer biblioteket

Bilaga 6 Koncept för sommartrafiken, Västtrafik

Västra Göteborg

Sommar-aktiviteter

2020

Aktiviteter i sommar

Sommaren 2020 kommer inte bli som vanligt då vi har en pandemi i landet att ta hänsyn till.

Inom stadsdelen har vi ändå tillsammans med föreningslivet tagit fram aktiviteter för barn och unga som vi hoppas kommer att kunna genomföras.

Så håll till godo och titta i vår folder där du hittar

massor av roliga och spännande aktiviteter under

hela sommarlovet.

Nytt för i år är att vi har med Hälsotekets aktiviteter som genomförs i stadsdelen.

Vi ber om förståelse för att det kan bli ändringar i programmet med kort varsel.

Stort tack till våra medverkande föreningar som planerat så mycket fantastiska aktiviteter! Se samar-betsparter på baksidan.

Alla aktiviteter

i foldern är gratis!

Håll dig

uppdaterad!

Med anledning av covid-19 är det viktigt att vi följer de rekommenda-tioner som föreligger för hur vi ska vara mot varandra.

»

Tvätta händerna ofta

»

Håll avstånd till varandra

»

Hosta och nys i armvecket

»

Använd egen märkt vattenflaska

»

Stanna hemma om du är sjuk

»

Träffa inte äldre eller sjuka personer

Tänk på att aktiviteterna kan komma att ställas in med mycket kort varsel. Kontakta alltid den som håller i aktiviteten och stäm av så att den verkligen blir av som planerat.

Denna sommar kan läget förändras med hänsyn till covid-19.

Tänk också på att komma i tid!

Det kan snabbt bli fullsatt på aktiviteten.

Om det blir över 50 personer vid aktiviteten så är det fullt.

www.folkhalsomyndigheten.se/

smittskydd-beredskap/utbrott/ak- tuella-utbrott/covid-19/information-till-barn-och-unga/

Tänk på att vissa aktiviteter

kräver anmälan!

Tillgänglighetsanpassade lokaler

=

Detta händer

inom föreningslivet

Street Games/Popup Games

För dig som är 7–25 år 16 juni–14 augusti Måndag–fredag kl. 13–18

(ändringar kan ske vid dåligt väder) Du hittar oss på olika platser runtom i de västra stadsdelarna tillsammans med olika idrott/kulturföreningar där vi erbjuder olika roliga aktiviteter för en mer meningsfull- och aktiv fritid.

Här kan du prova på olika idrotter, dans, eller bara hänga runt med goa ledare. Med hänsyn till covid-19 kom-mer vi befinna oss på fler platser, i mindre uppslutning under hela som-maren. Vi uppdaterar information löpande på vår hemsida om var och när. Medtag egen vattenflaska.

Kontakt: Lauko Latif Said på telefon 0707-443361 eller på lauko.latif.said@rfsisu.se

För att hålla dig uppdaterad, följ oss på våra sociala medier där vi uppdaterar löpande.

 StreetgamesGöteborg  Streetgamesgoteborg www.streetgames.se

Prova på innebandy i Näset med Frölunda Innebandyklubb

Måndag–fredag v. 25–28

Kl. 11–12.30 för dig född 2010–2013 Kl. 12.30–14 för dig född 2006–2009 Med fart och glädje ger vi alla möj-lighet att testa på innebandy i vår Sommarskola vid vår sarg i Näset.

Uppdelning om två åldersgrupper.

Medtag egen vattenflaska.

Anmälan: Med hänsyn till covid-19 och för att minska smittspridning vill vi gärna att ni anmäler er via vår hemsida så vi inte blir för många samtidigt

Plats: Britta Lisas Gata, Näset.

Hållplats: Brungatan, Hammarvägen Kontakt: kansli@fibk.se

 Frölunda Innebandyklubb, FIBK www.fibk.se

Frölunda Innebandyklubb – sommarläger i

Positivparken

För dig som är 10–15 år

Måndag 29 juni–fredag 3 juli kl. 11–16 i Positivparken

På programmet står innebandy och många andra roliga aktiviteter i och kring Positivparken. Vid regn har vi bokat sporthall att kunna vara i.

Daglägret vänder sig till alla som vill testa innebandy eller är vana spe-lare. Föreningen planerar att starta flicklag till hösten! Lägret är kost-nadsfritt. Medtag egen vattenflaska.

Lunch ingår varje dag.

Anmälan: Anmälan och samling kl.

11 varje dag vid Frölundaskolans parkeringsplats Positivgatan 3 (möjlighet att göra en anmälan för hela veckan).

Kontakt: kansli@fibk.se

 Frölunda Innebandyklubb, FIBK www.fibk.se

Tynnered FC, spontanfotboll

För dig som är 12–15 år

Söndagar under april–oktober, kl. 12–13.30

Vecka 28 körs verksamheten måndag–fredag, kl. 12–14 Kom och spela spontanfotboll i sommar med Tynnered FC!

Verksamheten är kostnadsfri.

Medtag egen vattenflaska och kom ombytta. Ingen anmälan krävs.

Plats: Kastanjeträffen, Smaragdgatan 28 (vid Vättnedalskolan) Hållplats: Smaragdgatan

Kontakt: tynneredfc@hotmail.com eller Haris Hadzic på telefon 0708-92 18 83.

 Tynnered FC

Göteborg Windsurfing Club – prova på

För dig som är 7–18 år

Måndag 15 juni, tisdag 16 juni, onsdag 17 juni, kl. 11

Aktiviteten är väderberoende och kan komma att flyttas vid dåligt väder.

Kom till oss och prova denna roliga sport. Räkna med att bli blöt, men vattnet är mjukt. Vi kan lova många goa skratt. Max 10 deltagare per gång. Medtag egen vattenflaska.

Förkunskaper: Simkunnig om 200 meter är ett krav.

Anmälan: Görs till info@gwc.se (ange titel: skollovsaktivitet och vil-ket datum anmälan gäller). Anmälan kan också göras på Facebook-event som du hittar på vår Facebooksida samt via telefonnummer nedan.

Plats: Samling vid riggdäcket fram-för café Sjöboa. Hälleflundergatan 115.

Hållplats: Fiskebäcks småbåtshamn (buss 97)

Kontakt: Charlotte Persson på telefon 0730-960544

 Göteborg Windsurfing Club, events/630073224250828/

www.gwc.se

Göteborg Rugbyförening – Rugby Camp

För dig som är 9–14 år

Vecka 26, måndag 22 juni–fredag 26 juni, kl. 9–15.30.

Varje dag delas upp i tre olika träningspass.

Pass 1: kl. 9.30–11. Pass 2: kl. 12–13.

Pass 3: kl. 14–15.30

En veckas kostnadsfri träning där ni får testa på rugby i olika lekfulla former. En sport som passar alla pojkar och flickor – stora som små.

All träning sker utomhus och stort fokus är på samarbete, laganda, respekt och att ha roligt tillsam-mans. På fredagen avslutar vi med en utflykt till badplats. Medtag egen vattenflaska.

Anmälan: Görs till Magnus på telefon 0703-01 43 06 eller goteborgrugby@hotmail.com Plats: Välens IP, Klubbvägen 49 Hållplats: Hults Bro

 Göteborg Rugbyförening www.goteborgrugby.com

Skateboardskola med Göteborgs skateboardförening

För dig mellan 6–16 år men vi tar emot alla åldrar om det finns plats.

Vecka 25 till 33

Måndagar och onsdagar kl. 16–18 Lördagar kl. 13–15

Kom och åk skateboard tillsammans med ledare från Göteborgs skate-board-förening. Det spelar ingen roll om du har åkt tidigare eller är helt ny på brädan, alla kan ha roligt på en skateboard. Om du behöver hjälp finns våra coacher på plats för att hjälpa till.

Medtag egen vattenflaska.

Plats: Skateparken i Bergkristallparken.

Hållplats: Beryllgatan.

Anmälan: Helt kostnadsfritt och ingen föranmälan krävs. Utrustning finns att låna för de som inte har egen.

Kontakt: info@bunkeberget.org  Bunkeberget skatepark

Sommarkul med Proletären FF

För dig som är 6–12 år

Måndag till torsdag kl. 16.30–19.30 Pågår 29 juni–6 augusti

Kom och spela boll, testa på kampsport, friidrott och övrig lek med oss.

Litet mellanmål ingår varje dag.

OBS! Med hänsyn till att minimera smittspridning kommer vi att dela upp gruppen i två delar om behov visar sig uppstå, en grupp för de yngre och en grupp för de äldre.

Medtag egen vattenflaska.

Plats: Konstgräsplanen vid

Vättnedalsskolan. Smaragdgatan 28.

Hållplats: Smaragdgatan

Kontakt: Henrik Källén på telefon 0702–22 87 71 eller e-post henrik_kallen@hotmail.com

 Proletären FF www.proletarenff.se

Assyriska BK, spontansport

För dig som är 6–12 år Vecka 25–33,

Måndagar och onsdagar, kl. 18–20 Kom med och spontansporta med oss i sommar! Kom ombytt och medtag egen vattenflaska. Ingen anmälan krävs.

Plats: Samling vid Bergkristallparken, kl. 18. Verksamheten bedrivs vid Frejaskolan och i Bergkristallparken.

Hållplats: Beryllgatan, Bergkristall-gatan.

Kontakt: ramidalence@hotmail.com eller på telefon 0707-522343

 Assyriska BK

Önnered Handbollsklubb – Hälsa och Rörelse

För dig som är 6–12 år Tisdag till fredag kl. 13–15.

Start 29 juni avslut 6 augusti.

Kom och häng med oss, vi kommer att bjuda på lek och rörelse i som-mar vid Vättnedal- och Frejaskolan.

Fruktstund ingår varje tillfälle.

Medtag egen vattenflaska.

Plats: Kastanjeträffen, Smaragdgatan 28 (vid vättnedalskolan).

Hållplats: Smaragdgatan

Kontakt: Jozo Matovac på telefon 0704-58 57 02 eller

jozo@onneredhk.se  Önnered HK

www.svenskalag.se/onneredshk

Capoeira Reversao Sverige

Lördagarna 20 juni, 27 juni, 4 juli, 11 juli, kl. 13.30–15

Samling sker kl. 13.10 vid hållplatsen Bergkristallgatan

Vi håller i sommar öppna träningar i den brasilianska kampsporten capoeira i Bergkristallparken. Alla nivåer och åldrar är välkomna! Vi kommer tillsammans med träna-re Luis Eduardo Manoel lära oss grunderna i capoeira som exem-pelvis självförsvar, akrobatik, dans och musik. Träningen kommer att anpassas efter deltagarna. Medtag egen vattenflaska.

Anmälan: görs till

ewa.anna.malmer@gmail.com (namn och kontaktuppgifter) Plats: Hållplats Beryllgatan eller Bergkristallgatan.

Kontakt: Anna Malmer på telefon 0736-428858

Facebook-event: facebook.com/

events/2737087293203220 eller sök på Sommarträning Capoeira Reversao

Västra Frölunda IF, verksamhet i sommar i Välen och Ruddalen

Vecka 25 och 26 på Välens Idrotts-plats, vardagar kl. 10–15

Vecka 27 och 28 på Ruddalens idrottsplats, vardagar kl. 10–15 Föreningen kör öppna fotbolls-aktiviteter i sommar inklusive yoga och övriga blandade lekar.

Verksamheten är kostnadsfri.

Medtag egen vattenflaska.

Anmäl: Görs via hemsidan med hänsyn till risk för smittspridning så att vi har deltagarantal under kontroll. Kan inte anmälan göras är drop-in okej men med risk att det är fullt.

Plats: Klubbvägen 19.

Hållplats: Hults Bro

Kontakt: Kansli på 031-89 50 50 eller info@vastrafrolunda.com Anton Ljungberg på 0761-64 22 30 eller ljungberg13@hotmail.se

 Västra Frölunda IF

www.svenskalag.se/vastrafrolundaif

Långeberga ridklubb – En dag i stallet på lovet

För dig som är 7–12 år Lördag 8 augusti 9–14.30

För nybörjare som aldrig ridit och vill pröva att vara en dag i stallet på lovet. Du får lära dig att sköta hästar, ha teori, prova på att rida på ponnyhästar och mycket mer. Du får fika och lättare lunch. Hjälm och väst finns att låna och hjälpledare finns på plats. Verksamheten är kostnads-fri. Medtag egen vattenflaska.

Anmäl: Görs till info@langebergark.

se (namn, ålder, skola, adress och telefon)

Plats: Långebergs Bygata 3.

Hållplats: Köpcentrum 421 Arrangör: Långeberga Ridklubb.

idrottonline.se/langebergaRK- Ridsport

Cirkus Unik

För dig som är 6–13 år Tillfälle 1 i Vättnedal Torsdag 18 juni kl. 13–15 Adress: Smaragdgatan 28 (vid Vättnedalsskolan).

Hållplats: Smaragdgatan.

Tillfälle 2 i Bergkristallparken Tisdag 11 augusti kl. 13–15 Adress: Bergkristallparken 1.

Hållplats: Bergkristallgatan, Beryllgatan

Cirkus Unik erbjuder en workshop där du kan prova på cirkus: akrobatik, pyramider, att gå på lina, jonglering, styltor och luftakrobatik. Det är öppet-hus-workshop utomhus med max 25 deltagare i taget.

Kontakt: info@cirkusunik.se eller på telefon 0729-716161

 Cirkus Unik www.cirkusunik.se

Prova på simhopp i Frölundabadet

För dig som är 7–12 år V. 25, 26 och 33, måndag–fredag kl. 9–11

En timme landträning då vi försöker vi vara utomhus och 1 timme vatten-tid. Välkommen en dag eller flera.

Vi samlas, i god tid innan kl. 9 vid entrén och börjar med uppvärmning, lek och teknik på land. I motions-hallen eller ute. Sedan går vi in och övar simhopp från kant, svikt och torn. Det blir fina delfindyk men även bomben.

Kom ombytt i träningskläder och ta med uteskor. Ta med badkläder och två handdukar, en att värma med i badet och en till duschen efter.

Medtag egen vattenflaska.

Plats: Frölundabadet Hållplats: Frölunda Torg Anmälan: Krävs i vår hemsidas system: www.sikdelfin.se/simhopp/

simhopp-prova-pa/

Kontakt: simhopp@sikdelfin.se Arrangör: SIK Delfin

www.sikdelfin.se

Livräddarläger på Askimsbadet

För dig som är 10 år eller äldre Måndag 3 augusti–fredag 7 augusti kl. 10–15

En vecka fylld med livräddning, första hjälpen, simning och nya vänner.

Få en fördjupad kunskap om liv-räddning, första hjälpen och simning i och vid öppet vatten. Vi är en del i vattnet och en del på land under fem timmar per dag i fem dagar.

Lär dig paddla bräda, rädda någon i öppet vatten och gå en lättare första-hjälpen-bana. Medtag egen vattenflaska.

Förkunskaper: 200 meter bröstsim följt av 50 meter ryggsim.

Plats: Askimsbadet.

Hållplats: Askimsbadet. Samling varje dag vid Blåmusslan.

Kontakt: info@slsgoteborg.se eller på telefon 031-46 66 00

Anmälan: www.slsgoteborg.se Arrangör: Svenska livräddnings -sälls kapet Göteborg

Träna sommarträning som en bandyspelare på Ruddalen

För dig som är 7–14 år 22–26 juni och 13–17 juli

Måndag–fredag mellan kl. 9 och 13 Samling kl 8.45 måndag vid klubbstugan.

Prova på sommarträning så som bandyspelare gör under vägledning av spelare från SK Höjden. Det inne-bär fysisk träning med fokus på funk-tionell styrka, balans och uthållighet som passar alla samt roliga lekar med bollar, klubbor och andra red-skap. Allt sker utomhus men under tak vid behov. Höjden tillhanda håller all utrustning utom skor och kläder.

Har du egen innebandy klubba så ta gärna med den. Det serveras ett enklare mellanmål varje dag. Medtag egen vattenflaska.

Anmälan via webbformulär:

forms.gle/qMQNyN397sNNZQDX6 eller sommarfys@skhojden.se Plats: Ruddalens Idrottscentrum, Hållplats: Musikvägen

 SK Höjden Göteborg Facebook-event: sök på Dagsfysläger med SK Höjden Arrangör: SK Höjden

www.laget.se/skhojden

Badminton i Askim – Öppet hus

För dig som är 6–15 år

Fredagar 31 juli, 7 och 14 augusti kl. 14–16

Kom och prova på att spela badm-inton. Ta med inneskor. Racket och bollar finns att låna. Ingen anmälan krävs. Medtag egen vattenflaska.

Plats: Askim Racketcenter, Gärdesvägen 5, ingång mot Askim kyrka.

Hållplats: Hovås Nedre med Rosa Express

Kontakt: Putra på telefon

031-68 20 26 eller info@askimbc.se Arrangör: Askim Badminton Club Facebook-event: www.facebook.

com/events/594308674508908/

www.askimbc.se

Tyrolen 

En mötesplats för barn och unga mellan 10–20 år Öppet i sommar v. 25–27 Om ni vill veta mer om verksam-heten eller vad som kommer ske under lovet ring oss gärna!

Plats: Safirgatan 14 Hållplats: Briljantgatan

För mer information om Tyrolens verksamhet, ring 031–3664176, vi finns även på Instagram.

Mellangården 

Öppet i sommar under

v. 25–27 måndag–fredag kl 12–16 Vi kommer att ha en del turneringar, utflykter och andra roliga aktiviteter som vi planerar tillsammans med våra besökare. För mer info se anslag på fritidsgården eller ring.

Plats: Smaragdgatan 28 (vid Vättnedalsskolan).

Hållplats: Smaragdgatan.

Information: Ring 031-366 41 79 eller 0725-544 18 14

Bergkristallparken 

En oas i Tynnered för alla åldrar Öppet hela sommaren

I parken finns olika aktivitetsytor, på gräsytorna kan du till exempel spela kubb, kasta frisbee eller duka upp en picknick. Här finns också en grusyta för boule, skateyta, basket-plan och bollbinge. Det finns också ett utegym och området är fullt av pokestops och flera pokegym.

I den röda stugan finns toalett med skötbord och ett café med uteser-vering.

Adress: Bergkristallparken 1.

Hållplats: Bergkristallgatan, Beryllgatan

Information: Håll dig uppdaterad för info som öppettider för café eller annat som händer i parken.

Telefon: 031-366 44 16

 Mötesplats Bergkristallparken

Detta händer på Kulturskolan och Fritid i Västra

Göteborg

Projektkontoret – ungas egen organisering 

Vad tycker DU är viktigt?

Vill du vara med och påverka vad som händer i Västra Göteborg?

Du som går i högstadiet – kom och planera årets Demokratidag!

Tillsammans med andra unga pla-nerar vi en dag då högstadieelever, politiker och tjänstepersoner träffas för att diskutera och prata om ämnen som berör och är viktiga för unga.

Det du tycker är viktigt – du kan göra skillnad.

Kontakta oss via instagram

@projektkontoret eller skicka ett sms/ring: 0728-56 52 13

E-post: projektkontoret@vastra.

goteborg.se

Kontaktperson: Fredrika Ideblad

Vi som bor vid havet med Kulturskolan

För dig 8–12 år 15–18 juni kl. 13–16.30

Ett sommarlovsäventyr med SPACET/Kulturskolan.

Vi kommer cykla tillsammans till havet. På vägen upptäcker vi saker som vi vill fortsätta utforska ute eller i Ateljen Spacet. Ta med badkläder och handduk om du vill. Vi bjuder på mellanmål.

Plats: Kulturskolans ateljé Spacet på

Plats: Kulturskolans ateljé Spacet på

Related documents