• No results found

Händelser efter rapportperiodens slut Inga väsentliga händelser har skett efter rapportperiodens slut

Bolagets reviderade konsoliderade finansiella rapporter för räkenskapsåren som avslutades 31 december 2020, 2019 och 2018

Not 34 Händelser efter rapportperiodens slut Inga väsentliga händelser har skett efter rapportperiodens slut

Rapport från oberoende revisor

Till styrelsen i Cint Group AB (publ), org.nr 559040-3217 Rapport om koncernredovisningen

Uttalanden

Vi har utfört en revision av koncernredovisningen för Cint Group AB (publ) för den period om tre räken-skapsår som slutar den 31 december 2020. Bolagets koncernredovisning ingår på sidorna F-1–F-25 i detta dokument.

Enligt vår uppfattning har koncernredovisningen upprättats i enlighet med årsredovisningslagen och ger en i alla väsentliga avseenden rättvisande bild av koncernens finansiella ställning per den 31 december 2020, 31 december 2019 samt 31 december 2018 och av dess finansiella resultat och kassaflöde för vart och ett av de tre räkenskapsår som slutar den 31 december 2020 enligt International Financial Reporting Standards (IFRS), så som de antagits av EU, och årsredovisningslagen.

Grund för uttalanden

Vi har utfört revisionen enligt International Standards on Auditing (ISA) och god revisionssed i Sverige. Vårt ansvar enligt dessa standarder beskrivs närmare i avsnittet Revisorns ansvar. Vi är oberoende i förhållande till koncernen enligt god revisorssed i Sverige och har i övrigt fullgjort vårt yrkesetiska ansvar enligt dessa krav.

Vi anser att de revisionsbevis vi har inhämtat är tillräckliga och ändamålsenliga som grund för våra utta-landen.

Styrelsens och verkställande direktörens ansvar

Det är styrelsen och verkställande direktören som har ansvaret för att koncernredovisningen upprättas och att de ger en rättvisande bild enligt årsredovisningslagen och enligt IFRS så som de antagits av EU. Styrel-sen och verkställande direktören ansvarar även för den interna kontroll som de bedömer är nödvändig för att upprätta en koncernredovisning som inte innehåller några väsentliga felaktigheter, vare sig dessa beror på oegentligheter eller misstag.

Vid upprättandet av koncernredovisningen ansvarar styrelsen och verkställande direktören för bedöm-ningen av bolagets och koncernens förmåga att fortsätta verksamheten. De upplyser, när så är tillämpligt, om förhållanden som kan påverka förmågan att fortsätta verksamheten och att använda antagandet om fortsatt drift. Antagandet om fortsatt drift tillämpas dock inte om styrelsen och verkställande direktören avser att likvidera bolaget, upphöra med verksamheten eller inte har något realistiskt alternativ till att göra något av detta.

Revisorns ansvar

Våra mål är att uppnå en rimlig grad av säkerhet om huruvida koncernredovisningen som helhet inte inne-håller några väsentliga felaktigheter, vare sig dessa beror på oegentligheter eller misstag, och att lämna en revisionsberättelse som innehåller våra uttalanden. Rimlig säkerhet är en hög grad av säkerhet, men är ingen garanti för att en revision som utförs enligt ISA och god revisionssed i Sverige alltid kommer att upptäcka en väsentlig felaktighet om en sådan finns. Felaktigheter kan uppstå på grund av oegentligheter eller misstag och anses vara väsentliga om de enskilt eller tillsammans rimligen kan förväntas påverka de ekonomiska beslut som användare fattar med grund i årsredovisningen och koncernredovisningen.

Som del av en revision enligt ISA använder vi professionellt omdöme och har en professionellt skeptisk inställning under hela revisionen. Dessutom:

●identifierar och bedömer vi riskerna för väsentliga felaktigheter i årsredovisningen och koncernredovis-ningen, vare sig dessa beror på oegentligheter eller misstag, utformar och utför granskningsåtgärder bland annat utifrån dessa risker och inhämtar revisionsbevis som är tillräckliga och ändamålsenliga för att utgöra en grund för våra uttalanden. Risken för att inte upptäcka en väsentlig felaktighet till följd av oegentligheter är högre än för en väsentlig felaktighet som beror på misstag, eftersom oegentligheter kan innefatta agerande i maskopi, förfalskning, avsiktliga utelämnanden, felaktig information eller åsido-sättande av intern kontroll.

●skaffar vi oss en förståelse av den del av bolagets interna kontroll som har betydelse för vår revision för att utforma granskningsåtgärder som är lämpliga med hänsyn till omständigheterna, men inte för att uttala oss om effektiviteten i den interna kontrollen.

●utvärderar vi lämpligheten i de redovisningsprinciper som används och rimligheten i styrelsens och verk-ställande direktörens uppskattningar i redovisningen och tillhörande upplysningar.

●drar vi en slutsats om lämpligheten i att styrelsen och verkställande direktören använder antagandet om fortsatt drift vid upprättandet av koncernredovisningen. Vi drar också en slutsats, med grund i de inhäm-tade revisionsbevisen, om huruvida det finns någon väsentlig osäkerhetsfaktor som avser sådana händelser eller förhållanden som kan leda till betydande tvivel om koncernens förmåga att fortsätta verk-samheten. Om vi drar slutsatsen att det finns en väsentlig osäkerhetsfaktor, måste vi i revisionsberättel-sen fästa uppmärksamheten på upplysningarna i koncernredovisningen om den värevisionsberättel-sentliga osäkerhets-faktorn eller, om sådana upplysningar är otillräckliga, modifiera uttalandet om koncernredovisningen. Våra slutsatser baseras på de revisionsbevis som inhämtas fram till datumet för revisionsberättelsen. Dock kan framtida händelser eller förhållanden göra att en koncern inte längre kan fortsätta verksamheten.

●utvärderar vi den övergripande presentationen, strukturen och innehållet i koncernredovisningen, däri-bland upplysningarna, och om koncernredovisningen återger de underliggande transaktionerna och händelserna på ett sätt som ger en rättvisande bild.

●inhämtar vi tillräckliga och ändamålsenliga revisionsbevis avseende den finansiella informationen för enheterna eller affärsaktiviteterna inom koncernen för att göra ett uttalande avseende koncernredovis-ningen. Vi ansvarar för styrning, övervakning och utförande av koncernrevisionen. Vi är ensamt ansvariga för våra uttalanden.

Vi måste informera styrelsen om bland annat revisionens planerade omfattning och inriktning samt tidpunk-ten för den. Vi måste också informera om betydelsefulla iakttagelser under revisionen, däribland de even-tuella betydande brister i den interna kontrollen som vi identifierat.

Stockholm den 10 februari 2021 Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB

Nicklas Kullberg Auktoriserad revisor

AI avser artificiell intelligens.

anslutna individer avser individer som har valt att dela sina åsikter och andra insikter.

APAC avser östra, södra och sydöstra Asien och Oceanien.

API Applikationsprogrammeringsgränssnitt.

Bolaget Cint Group AB (publ).

CAGR Genomsnittlig årlig tillväxt.

Carnegie Carnegie Investment Bank AB (publ).

Cint Bolaget eller Koncernen.

Cornerstoneinvesterare Swedbank Robur Ny Teknik, Handelsbanken Fonder, C WorldWide, Danica Pension och TIN Fonder.

Danske Bank Danske Bank A/S, Danmark, Sverige Filial.

EMEA avser Europa, Mellanöstern och Afrika.

Euroclear Sweden Euroclear Sweden AB.

Finansinspektionen Svenska finansinspektionen.

GDPR avser Europaparlamentets och rådets förordning (EU) 2016/679 av den 27 april 2016 om skydd för fysiska personer med avseende på behandling av personuppgifter och om det fria flödet av sådana uppgifter och om upphävande av direktiv 95/46/EG (allmän dataskyddsförordning), inklusive nationell genomförandelagstiftning i EES-medlemsstaterna och avseende Storbritannien, Storbritanniens dataskydds-lagstiftning.

Insikter avser en förståelse för en viss målgrupps inställning till produkter, tjänster eller andra frågor.

Joint Bookrunners ABG Sundal Collier AB, Jefferies International Limited och Nordea Bank Abp, filial i Sverige.

Joint Global Coordinators Carnegie och Danske Bank.

Koden Svensk kod för bolagsstyrning.

Koncernen Koncernen i vilken Bolaget är moderbolag.

Managers Joint Global Coordinators och Joint Bookrunners.

Marknadsrapport avser den marknadsrapport som Cint beställt från revisionsbyrån EY och som huvudsakligen genomfördes under perioden 6 oktober 2020–23 oktober 2020 och som slutfördes den 25 november 2020.

MiFID II EU:s direktiv och förordning 2014/65/EU om värdepappersmarknaden.

Nordic Capital eller Nordic Capital Fund VIII

avser Nordic Capital VIII Alpha, L.P. och Nordic Capital VIII Beta, L.P. (agerande genom sin General Partner Nordic Capital VIII Limited).

panelleverantörer avser en aktör som har ett nätverk av anslutna individer.

panelpartners avser panelleverantörer som är anslutna till Cints mjukvaruplattform.

RTM Rullande tolvmånadersperiod.

Stabiliseringsmanager Carnegie agerar som stabiliseringsagent på uppdrag av Managers och kan, i samband med Erbjudandet och noteringen på Nasdaq Stockholm, genomföra trans-aktioner som bidrar till att aktiepriset hålls på nivåer över de som annars skulle råda.

Storbritanniens dataskyddslag-stiftning

avser Storbritanniens dataskyddslagstiftning som främst består av UK General Data Protection Regulation och UK Data Protection Act 2018.

Styrelsen Bolagets styrelse.

Säljande Aktieägaren Cidron Ross S.à r.l.

Övertilldelningsoption en option att till Erbjudandepriset förvärva 10 800 000 aktier motsvarande cirka 15 % av aktierna i Erbjudandet, utställd av den Säljande Aktieägaren till Managers. Syftet med Övertilldelningsoptionen är att täcka eventuella övertilldelningar eller korta posi-tioner i samband med Erbjudandet.

Bolaget

Cint Group AB (publ) Luntmakargatan 18 111 37 Stockholm Sverige

Telefon: +46 (0) 8 546 383 00 www•.cint.com1)

Joint Global Coordinators och Joint Bookrunners

Carnegie Investment Bank AB (publ) Regeringsgatan 56

103 38 Stockholm Sverige

Danske Bank A/S, Danmark, Sverige Filial Norrmalmstorg 1

Box 7523 103 92 Stockholm Sverige

Joint Bookrunners ABG Sundal Collier AB Regeringsgatan 25 111 53 Stockholm Sverige

Jefferies International Limited 100 Bishopsgate

London EC2N 4JL United Kingdom

Nordea Bank Abp, filial i Sverige Smålandsgatan 17

105 71 Stockholm Sverige

Legala rådgivare till Bolaget Avseende svensk rätt

Gernandt & Danielsson Advokatbyrå KB Hamngatan 2

Box 5747 114 87 Stockholm Sverige

Avseende amerikansk rätt Shearman & Sterling (London) LLP 9 Appold Street

London EC2A 2AP Storbritannien

Legala rådgivare till Managers White & Case Advokat AB Biblioteksgatan 12 Box 5573

114 85 Stockholm Sverige

Revisor

PricewaterhouseCoopers AB Torsgatan 21

113 97 Stockholm Sverige

1) Webbplatsen är inte inkorporerad som referens och utgör inte en del av detta Prospekt.

Stockholm London Barcelona Berlin Munich New York Los Angeles

BrandFactory Finanstr