• No results found

Styrelsens verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2013

In document Handlingar (Page 4-27)

§ 7 Styrelsens ekonomiska redovisning för räkenskapsåret 2012

§ 8 Sakrevisorernas berättelse

§ 9 Fråga om ansvarsfrihet för den avgående styrelsen

§ 10 Motioner

§ 11 Propositioner

a) Verksamhetsplan för verksamhetsåret 2014 b) Ekonomisk plan för budgetåret 2014 c) FSAstuds visionsprogram

§ 12 Val av ordförande för verksamhetsåret 2014

§ 13 Val av vice ordförande för verksamhetsåret 2014

§ 14 Val av övriga ledamöter samt personliga suppleanter till dessa

§ 15 Val av sakrevisorer för verksamhetsåret 2014

§ 16 Val av valberedning för verksamhetsåret 2014

§17 Val av nästkommande årsmötesort

§18 Årsmötets avslutande

5. Röstlängd/Delegater

Samtliga utbildningar har rätt att utse minst två (2) delegater. Utbildningar med fler än 50 medlemmar har rätt att utse ytterligare en (1) delegat per 50 medlemmar.

Maxantal delegater per utbildningsort är 5 delegater.

Utbildningsort Namn

Luleå Malin Boström

Elina Firouzfar

Stockholm Eleonor Hellsberg

Joanna Nilsson Waligora vakant

vakant

Örebro Malin Lundborg

Mathilda Johansson Linda Olsson Julia Hultman

Norrköping Mikael Gyllensvärd

Ylva Hidefält vakant vakant vakant

Jönköping Oskar Dahl

Jenny Larsson Sara Abrahamsson Sandra Andersson

Göteborg Lina Klingberg Emmy Bergstedt vakant

vakant

Lund Anna-Karin Eriksson

Erika Storm Marie Krochmal vakant

Övriga deltagare Styrelsen

Ordförande Sofie Ivarsson

Vice ordförande Helena Isacson

Luleå Åsa Diös Ellemo

Sara Björkman

Umeå Darlington Brumskine

---

Stockholm Frida Sten

Miranda Ragnarsson

Örebro Mathilda Elofsson

Carina Ehn

Norrköping Michael Sahlin

Helene Svejderud

Jönköping Mariama Jarju

Karin Cider

Göteborg ---

---

Lund Rebecca Robé Ivarsson

Ivana Masic

Sakrevisorer Ann-Kristine Kristiansen

---

Valberedning Sanna Kristensen

Adina Cederblad Karin Lind

FSAs kansli Karin Broberg

6. Styrelsens verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2013

FSAstuds styrelse överlämnar följande rapport för verksamhetsåret 2013.

(6.1) Styrelsen

Styrelsen har bestått av följande ledamöter:

Ordförande: Sofie Ivarsson Vice ordförande: Helena Isacson

Ordinarie Suppleant

Luleå Åsa Diös Ellemo Sara Björkman

Umeå Darlington Brumskine Makda Yohannes (a)

Stockholm Frida Sten Miranda Ragnarsson

Örebro Mathilda Elofsson Carina Ehn

Norrköping Michael Sahlin Helene Svejderud

Jönköping Mariama Jarju Karin Cider

Göteborg Therese Ivarsson Kristin Ajaxson (b)

Lund Rebecca Robé Ivarsson Ivana Masic

a) Makda Yohannes invald fr.o.m. 2013-06-11, Sara Forsgren suppleant fr.o.m. 2012-11-18 t.o.m. 2013-06-11.

b) Kristin Ajaxson invald fr.o.m. 2013-06-11, Jonna Jonsson suppleant fr.o.m. 2012-11-18 t.o.m. 2013-06-11.

Styrelsens sammansättning har förändrats under året på grund av flytt från utbildningsort och examen. Beslut om entledigande och fyllnadsval har tagits på styrelsens möte 2013-06-11 i enlighet med FSAstuds stadga § 6.10.

FSAstuds styrelse har under verksamhetsåret sammanträtt åtta (8) gånger:

Ett konstituerande möte hölls i samband med årsmötet 2012-11-18. Övriga fysiska möten skedde 2013-01-20, 2013-04-06 – 2012-04-07, 2012-08-24 – 2012-08-25, samt 2012-10-25 på FSAs kansli i Nacka. Det förstnämnda mötet hölls i samband med styrelsens utbildningshelg och det sistnämnda mötet i samband med FSAstuds inspirationshelg. Utöver dessa fem (5) fysiska möten hölls tre (3) nätbaserade möten via Adobe Connect, dessa ägde rum 2013-04-02, 2013-06-11, och 2013-10-15.

Arbetsutskottet

Under verksamhetsåret 2013 har styrelsens arbetsutskott (AU) bestått av ordförande Sofie Ivarsson, vice ordförande Helena Isacson samt Mathilda Elofsson, ordinarie ledamot från Örebro.

AU har under verksamhetsåret haft åtta (8) möten. Av dessa har tre hållits via telefon, två via Adobe Connect, två via mail, samt ett via en kombination av telefon och

e-mail. Under mötena har AU bland annat beslutat om inkomna äskningar om aktivitetsstöd från de lokala styrelserna, men även tagit andra beslut så som deltagande på Saco Studentråds medlemsråd samt fördelning av reservplatser till FSAstuds Inspirationshelg. AU fick även i uppdrag att ta fram ett förslag på en omarbetad verksamhetsplan för verksamhetsåret 2014, vilken presenterades på styrelsens möte 2013-10-25. Det slutgiltiga beslutet om verksamhetsplan för 2014 togs därefter av styrelsen.

(6.2) Fokusområden för styrelsens arbete

Styrelsens huvudsakliga arbete har under verksamhetsåret fokuserat på de fyra fokusområden som angetts i FSAstuds verksamhetsplan för 2013. Dessa områden var som följer:

1. En utbildning av hög kvalitet och en grundtrygghet under studietiden 2. En yrkesidentitet redan under studietiden

3. Ett ökat medlemsantal 4. En stark lokal verksamhet

En utbildning av hög kvalitet och en grundtrygghet under studietiden Under verksamhetsåret har styrelsen kontinuerligt fört diskussioner och utbytt erfarenheter kring kvalité i utbildningen och studenternas situation. Fokus har legat på den verksamhetsförlagda utbildningen (VFUn). Under verksamhetsåret har de lokala styrelserna i varierande grad fört dialog med programansvarig på respektive ort, om studiesituationen i allmänhet och den verksamhetsförlagda utbildningen i synnerhet. Med stöd i den sammanställning rörande verksamhetsförlagd utbildning som framtagits av styrelsen verksamhetsåret 2012, har FSAstud påtalat möjliga förbättringsområden på respektive ort. Resultaten av sammanställningen har redovisats dels på FSAs utbildningskonferens i mars 2013, och dels lokalt på vissa orter. Exempelvis har Rebecca Robé Ivarsson, lokal ordförande i FSAstud Lund, presenterat sammanställningen på en utbildning för VFU-handledare på Lunds Universitet. I samband med utbildningskonferensen har FSAstud även bidragit med synpunkter på skriften Grundläggande kvalitet för VFU i arbetsterapeututbildningen, som gavs ut i FSAs förlag hösten 2013.

Utöver detta arbete har FSAstuds styrelse arbetat aktivt för att föra

arbetsterapeutstudenternas talan i de forum där FSAstud finns representerade, exempelvis Utbildnings- och Forskningsrådet och Saco studentråd. FSAstud har dessutom upprätthållit den internationella kontakten med FSAstuds

systerorganisation Ergoterapistudentene i Norge. Efter interna diskussioner i

styrelsen beslutades dock att lägga mindre fokus på de internationella kontakterna än som gjorts under tidigare år, då styrelsen ansett att medlemsnyttan av dessa

kontakter varit osäker. Av denna anledning har ingen speciell ansvarig valts för den internationella kontakten, utan denna har skötts av presidiet, Sofie Ivarsson och Helena Isacson.

En yrkesidentitet redan under studietiden

Under verksamhetsåret 2013 har FSAstud fortsatt att verka för ett

mentorskapsprogram för studenter. FSAstuds ordförande Sofie Ivarsson har lyft frågan i FSAs förbundsstyrelse, som i september beslutade att genomföra en första

pilotomgång av mentorskapsprogrammet under 2014, för att sedan utvärdera resultatet innan man beslutar om mentorskapsprogrammet ska bli en del av FSAs löpande verksamhet. FSAstud har även inkommit med feedback på den utredning om mentorskap som gjordes av FSAs kansli under våren 2013. Överlag visar frågan om mentorskapsprogram för studenter att FSAstuds möjligheter att påverka FSAs verksamhet är fortsatt goda.

AT-forum skedde i Stockholm 2013-04-24 – 2013-04-25. FSAstuds styrelse verkade under våren för att studenternas roll på At-forum skulle ökas, i syfte att stärka studenternas yrkesidentitet. Bland annat arrangerade FSAstuds styrelse en studentaktivitet på kvällen på At-forums första dag, då Lena Haglund bjöds in att föreläsa för studenterna om arbetsterapeuters nya arenor. Efter föreläsningen ordnades olika teambuilding-tävlingar innan studenterna gick ut och åt en

gemensam middag. FSAstud lokalt förde dialog med programansvarig på respektive ort för att förmå lärosätet att betala inträdesavgiften till At-forum för en eller ett par studenter från orten. Resultatet av detta blev att fem lärosäten gick med på att betala deltagande för en eller flera studenter till At-forum. FSAs förbundsstyrelse stod dessutom för deltagande, resa och boende för ordinarie ledamöter i den centrala styrelsen i utbyte mot att man arrangerade en aktivitet för de deltagande studenterna.

Detta medförde att man slog rekord i antalet studenter som deltog på At-forum.

Sommaren 2013 deltog FSAstuds ordförande på Almedalsveckan på Gotland för FSAstuds räkning. Förutom att delta på Saco studentråds evenemang och diskutera studiesociala frågor, verkade Sofie för att lyfta frågan om arbetsterapi i skolan.

Genom att delta på seminarier och mingel och lyfta frågor om arbetsterapeuters kompetens och roll i skolan bidrog hon till att sprida information om arbetsterapi och stärka arbetsterapeuters och arbetsterapeutstudenters yrkesidentitet. Målet med FSAstuds deltagande på Almedalsveckan var också att tydliggöra för FSAs

förbundsstyrelse vikten av att finnas på plats på Almedalen och att studenter bör ges en större roll i det politiska påverkansarbetet i framtiden. Deltagandet på

Almedalsveckan var mycket lyckat och styrelsen ser gärna att det upprepas igen i framtiden.

Genom deltagandet på Almedalsveckan och Saco studentråds aktiviteter under året har kontakt med representanter för studentsektionerna på flera andra Sacoförbund upprättats på central nivå. Samtidigt har de lokala styrelserna uppmuntrats att samverka med andra för professionen relevanta studentorganisationer och förbund på utbildningsorten.

Ett ökat medlemsantal

Medlemsantalet i FSAstud har ökat under verksamhetsåret. Styrelsen har arbetat för att utveckla rekryteringsarbetet och verka för ett ökat medlemsantal. Presentation och analys av medlemsstatistik har varit en stående punkt på dagordningen på styrelsens möten. I september genomfördes dessutom en utbildning i rekrytering för de lokala styrelserna. För mer information om rekryteringsutbildningen samt om

medlemsutvecklingen under verksamhetsåret 2013, se avsnitt (6.3) Medlemsutveckling.

Ett fokus för styrelsen under verksamhetsåret har varit att utveckla FSAstuds användande av olika informationskanaler, för att främja rekryteringen av nya

medlemmar. Tid har avsatts under styrelsens möten för att diskutera vilka kanaler som används i dagsläget samt var utrymme finns för förbättringar. För att arbeta vidare med frågan om informationskanaler tillsatte styrelsen en arbetsgrupp för informationskanaler och sociala medier, vilken har haft förslagsrätt men ej beslutanderätt. Besluten har tagits av FSAstuds styrelse. Se nedan för mer information om arbetsgruppens arbete.

En stark lokal verksamhet

FSAstuds styrelse har under verksamhetsåret kontinuerligt utbytt erfarenheter kring möjligheter och utmaningar i det lokala arbetet. För att underlätta

informationsutbytet mellan olika orter mellan de ordinarie styrelsemötena skapades ett antal gemensamma dokument i FSAstuds Dropbox, där alla lokala styrelser uppmuntrats att gå in och dela med sig av tips på föreläsare och rapporter från lokala aktiviteter. Styrelsen inrättade också ett fadderortsprogram, där olika orter parades ihop utifrån lokala förutsättningar och behov och uppmuntrades att föra regelbunden kontakt mellan styrelsemöten.

Styrelsen har också avsatt tid för diskussion om hur de lokala styrelserna kan involveras i den centrala styrelsens arbete. Bland annat har man rekommenderat att ledamöter i den centrala styrelsen vidarebefordrar dagordning inför styrelsens möten till de lokala styrelserna, för att inhämta lokala synpunkter. Under höstterminen har dessutom styrelsens arbetsutskott tagit fram nya rutiner för styrelsens

remishantering, i syfte att underlätta för FSAstud lokalt att inkomma med synpunkter på de remisser som skickas till FSAstud.

Styrelsen har möjlighet att inom sig utse arbetsgrupper och ansvariga för delar av styrelsens verksamhet. Det arbete som gjorts i arbetsgruppen samt inom ramen för respektive

ansvarsområde beskrivs nedan.

Arbetsgruppen för informationskanaler och sociala medier

Under verksamhetsåret 2013 har arbetsgruppen för informationskanaler och sociala medier, bestående av styrelseledamöter från orterna Norrköping, Luleå och Lund, arbetat med frågeställningen om hur FSAstuds lokala styrelser kan utveckla sitt användande av olika informationskanaler. FSAstuds styrelse valde att arbeta med denna fråga eftersom lokal marknadsföring och informationsspridning är centralt för lyckad medlemsrekrytering.

Arbetsgruppen skapades på styrelsens möte i januari 2013, och en plan fastställdes för gruppens arbete. Målet var bland annat att öka de lokala styrelsernas kunskaper och medvetenhet om PR och informationsspridning. Arbetsgruppen behövde först få en överblick över vad de lokala styrelserna använder för informationskanaler vid exempelvis rekrytering, information till studenter och lärare, och så vidare.

Arbetsgruppen skickade ut en enkätundersökning till de lokala styrelserna, och resultaten av undersökningen redovisades på FSAstuds centrala styrelsemöte 2013-04-06 – 2013-04-07. Arbetsgruppen tog även del av besöksstatistik för FSAstuds centrala facebooksida och FSAstuds sidor på www.fsa.se. Därefter tog arbetsgruppen i samarbete med studentombudsmannen fram ett en folder med information,

riktlinjer och diskussionsunderlag för hur sociala medier & infokanaler kan användas i de lokala styrelsernas arbete. Foldern trycktes upp och distribuerades av kansliet till

de lokala styrelserna. Förhoppningen är att denna folder ska underlätta de lokala styrelsernas arbete i framtiden.

Utöver ordinarie styrelsemöten har arbetsgruppen haft möten tre gånger via Skype.

Innan verksamhetsårets slut planerar arbetsgruppen ett ytterligare möte via Skype, för att följa upp statistiken som samlades in under våren 2013.

Kontaktperson till Saco Studentråd

Under verksamhetsåret 2013 har Frida Sten varit FSAstuds kontaktperson till Saco Studentråd. Även FSAstuds ordförande och studentombudsmannen har erhållit den information som Saco Studentråd skickat ut genom en mailinglista. FSAstud har funnits representerade med 1-2 deltagare på samtliga medlemsråd och

förbundskonferenser.

Saco och Saco Studentråd var aktiva under Pridefestivalen i Stockholm och hade ett tält på festivalområdet där samtliga förbund fick delta om så önskades. Carina Ehn och Frida Sten från FSAstuds styrelse, samt studentombudsman Karin Broberg var på plats och stod i tältet med vårt förbundsmaterial. FSAstud deltog även tillsammans med Saco i Prideparaden, där medlemmar från FSA och FSAstud gick med och höll i en stor banderoll med vår förbudslogga. FSAstuds deltagande på Stockholm Pride togs emot mycket positivt av medlemmarna.

FSAstuds ordförande har även deltagit på de ordförandenätverk Saco Studentråd anordnat.

Kvar på verksamhetsåret är Saco studentråds årliga kongress samt Saco Studentmässa. Vid båda dessa två tillfällen planerar FSAstud att närvara.

Kontaktperson och samordnare mot Tidskriften Arbetsterapeuten

FSAstud har under verksamhetsåret 2013 ansvarat för en artikel i varje nummer av Tidskriften Arbetsterapeuten (TA). Kontaktperson från FSAstud gentemot TA har varit Åsa Diös Ellemo. Ansvaret för de olika numren av TA har som föregående år delats upp mellan studieorterna, detta har fungerat bra även i år. Vid tillfällen då någon studieort haft svårt att få fram artikel har andra orter hjälpt till. Vi har inte följt temat i TA fullt ut vilket heller inte varit något krav från redaktören. För att få in fler studentartiklar till TA uppmanades de lokala styrelserna i början av året att

uppmuntra studenterna på studieorterna till att skriva, detta skedde via affischering på lokala anslagstavlor. FSA har under året fått en vikarierande redaktör som heter Katja Alexanderson.

I första numret av TA presenterades bl.a. FSAstuds nya styrelse i bild och tre av styrelsemedlemmarna fick berätta om sitt engagemang i FSAstud och sin utbildning.

I TA nummer fyra bidrog FSAstud Stockholm med en students tankar kring AT-forum, och FSAstud Umeå med en krönika om vägen till arbetsterapeututbildningen.

I TA nummer sex, med tema ADHD, bidrog FSAstud Luleå med en artikel som handlar om upplevelsen av att få diagnosen ADHD som vuxen. Under

verksamhetsåret har FSAstud dessutom skrivit tre artiklar om arbetsterapi i andra länder. En av dessa handlade om utbyte med Jordanien där vi fick ta del av

arbetsterapiutbildningen på the University of Jordan. I artikeln från FSAstud Lund beskrevs hur arbetsterapistudenterna i Jordanien arbetade med kampanjer för att

marknadsföra yrkeskåren gentemot allmänheten. En student från Jönköping berättade om sin uppväxt i bl.a. Moçambique, och beskrev hur hon som arbetsterapeutstudent besökte sitt hemland och såg svårigheter för

funktionshindrade ur ett arbetsterapeutiskt perspektiv. FSAstud Linköping bidrog med en artikel om utbytesstudier med Kenya. Utbytesstudenterna upplevde stora skillnader mellan Kenya och Sverige såsom sjukvården, kulturen och ekonomin.

Utbytet gav även bredare kunskap om betydelsen av att veta vad andra professioner arbetar med.

Temat för TA nummer sju är nytänkande, och i detta nummer kommer FSAstuds ordförande Sofie Ivarsson att skriva en artikel om FSAstuds deltagande i Almedalen.

I TA nummer åtta är temat hälsofrämjande arbete vilket även blir temat för artikeln från FSAstud. Från föregående år fanns önskemål från redaktionen om fler och bättre bilder från oss studenter till artiklarna, vilket årets skribenter tagit fasta på och till varje artikel har funnits åtminstone en bild.

FSAstuds representant i Utbildnings- och forskningsrådet (UoF-rådet) Under verksamhetsåret 2013 har FSAstud representerats i Utbildnings- och forskningsrådet (UoF-rådet) genom Göteborgs representant Therese Ivarsson med stöttning av Umeås representant Darlington Brumskine.

UoF-rådet har haft fyra möten varav två har varit fysiska möten i Nacka, ett

internetbaserat via Adobe Connect samt ett telefonmöte. FSAstuds representant har närvarat vid ett fysiskt möte och ett telefonmöte. Tyvärr på grund av sjukdom kunde FSAstuds representant ej närvara vid ett internetbaserat möte via Adobe Connect i april och ett fysiskt möte i Nacka i maj. Representanten har då tagit del av protokoll och minnesanteckningar för att fortsatt fungera som länk mellan UoF-rådet till FSAstud. UoF-rådet har sammankallat till en videokonferens i november mellan flera lärosäten samt två professorer för att diskutera flera uppkomna frågor bland annat frågor kring relationen arbetsterapi - medicinsk vetenskap och arbetsterapi - aktivitetsvetenskap. FSAstuds representant Therese har för avsikt att närvara på denna konferens. Ytterligare ett möte för Utbildnings- och forskningsrådet är planerat under hösten, samma datum som FSAstud har styrelsemöte i december.

Detta medför att FSAstuds representant får svårt att närvara.

FSAstuds representant har fungerat som en länk mellan FSAstud och FSA. Therese och Darlington har tagit del av dokument inför och efter möten. Representanten har muntligt framfört FSAstuds åsikter i utbildningsfrågor. Arbetet i FSAstuds centrala styrelse har presenterats för UoF-rådet. På möten under året har det diskuterats kring huruvida Arbetsterapeututbildningen är lämplig och möjlig att genomföras helt och hållet på distans, då har studenternas perspektiv varit särskilt intressant och FSAstud kunnat bidra med detta. FSAstud har fått information om vad som sker inom

forskning på de olika utbildningsorterna och UoF-rådet har fått en input vad gäller studentperspektivet via FSAstuds representant i diskussioner och frågor. Det är en god och ömsesidig relation, vi ser att detta samarbete bör bibehållas. FSAstud får mycket utrymme till att påverka i utbildningsfrågor och UoF är ett ypperligt forum för detta.

(6.3) Medlemsutveckling

Vid samtliga mätperioder under 2013 har det totala antalet studentmedlemmar överstigit föregående års siffror. Detta förtydligas i tabellen nedan.

Medlemsutveckling under 2012 Medlemsutveckling under 2013

Antal* Antal*

201201 1037 201301 1049

201203 1060 201303 1094

201205 1012 201305 1013

201209 1042 201309 1118

(*=studentmedlemmar inkl. utexaminerade som ej omregistrerat sig till yrkesverksamma medlemmar)

Under våren 2013 besökte studentombudsman Karin Broberg de sex utbildningsorter som har intag på vårterminen. Under höstterminen besöktes samtliga åtta

utbildningsorter. Vid besöken informerade Karin, tillsammans med respektive lokal styrelse, om FSA, FSAstud och förtjänsterna av såväl ett medlemskap som

engagemang i FSA.

Resultatet av rekryteringen har överlag varit positivt, med vissa variationer mellan utbildningsorterna. Avgörande för rekryteringen har framförallt varit tidpunkten för T1infon. Ur rekryteringssynpunkt har de informationspass som har schemalagts inom ramen för den ordinarie undervisningen varit mest framgångsrika. Vid behov har FSAstud lokalt genomfört kompletterande och i flera fall väldigt lyckade rekryteringsinsatser senare under terminen.

Studentombudsmannen har under året kontinuerligt informerat den centrala styrelsen om rekryteringsläget vid respektive utbildningsort, detta har legat som en fast punkt på dagordningen under styrelsens möten. Under FSAstuds

utbildningshelg i januari fick den centrala styrelsen även en utbildning i retorik av retorikkonsulten Johan Kovaniemi, med specifikt fokus på hur man rekryterar medlemmar på ett effektivt och övertygande sätt.

Ett av FSAstuds fokusområden för verksamhetsåret 2013 var ett ökat medlemsantal, och under året diskuterade FSAstuds centrala styrelse kontinuerligt olika sätt att stötta och utveckla de lokala styrelsernas arbete med medlemsrekrytering. Som ett led i detta arbete anordnades en rekryteringsutbildning via Adobe Connect 2013-09-09. En inbjudan till utbildningen skickades via mejl till samtliga aktiva i de olika lokala styrelserna samt den centrala styrelsen. Totalt deltog 7 personer, som tillsammans representerade 3 orter. Deltagarna välkomnades av FSAstuds vice ordförande Helena Isacson, och utbildningen hölls av studentombudsmannen.

Deltagarna fick information om medlemsförmåner, nyttiga argument och strategier för lokal rekrytering, samt tips om hur man håller en lyckad klasspresentation. Trots ett ganska lågt deltagande upplevde styrelsen utbildningen som lyckad och

rekommenderar att konceptet utvecklas vidare under nästkommande verksamhetsår.

(6.4) Årsmöte

FSAstuds årsmöte 2012 var förlagt till Akademikerhuset, Nacka. På årsmötet

behandlades stadgeenligt styrelsens propositioner – verksamhetsplan och ekonomisk plan för verksamhetsåret 2013. Vid mötet behandlades även en proposition gällande uppdatering av FSAstuds stadga, samt en proposition gällande nästkommande års verksamhetsplan. Samtliga propositioner bifölls. Inga motioner hade inkommit.

(6.5) Representation

Sofie Ivarsson har representerat FSAstud i FSAs förbundsstyrelse.

Therese Ivarsson, med stöd av Darlington Brumskine, har representerat FSAstud i utbildnings- och forskningsrådet.

Frida Sten, Sofie Ivarsson och Helena Isacson har vid olika tillfällen representerat FSAstud under sammankomster kopplade till Saco Studentråd, däribland ordförandenätverk, medlemsråd och förbundskonferenser.

(6.6) Information till FSAstuds medlemmar

Information till medlemmar om FSA och FSAstud har under året spridits muntligt av styrelseledamöter. Anslagstavlor har även använts, liksom STUDinfo som affischeras i slutet av terminen på anslagstavlorna.

De lokala styrelserna har i varierad grad även publicerat information på lärosätets lärplattform. FSAstud har även publicerat relevant information om verksamheten och

De lokala styrelserna har i varierad grad även publicerat information på lärosätets lärplattform. FSAstud har även publicerat relevant information om verksamheten och

In document Handlingar (Page 4-27)

Related documents