• No results found

TEXTA DITT NAMN ELLER NAMNET PÅ FÖRETAGET FÖR VARS RÄKNING DU FYLLER I DETTA FORMULÄR SAMT ADRESSEN DÄRUNDER

iSHARES VI PUBLIC LIMITED COMPANY

TEXTA DITT NAMN ELLER NAMNET PÅ FÖRETAGET FÖR VARS RÄKNING DU FYLLER I DETTA FORMULÄR SAMT ADRESSEN DÄRUNDER

__________________________ (Texta namnet) __________________________ (Texta adressen) __________________________

*Stryk över det som inte gäller

Anmärkningar:

(a) En Systemandelsägare måste ange sitt fullständiga namn och sin registrerade adress textat eller i versaler. Om kontot är gemensamt måste alla innehavares namn anges.

(b) Om du vill utse ett annat ombud än Systemsammanträdets Ordförande, en styrelseledamot i Bolaget, en företrädare för Chartered Corporate Services i egenskap av Bolagsjurist eller en företrädare för BlackRock Asset Management Ireland Limited i egenskap av Förvaltare anger du hans/hennes namn och adress i för detta ändamål avsett utrymme.

(c) Fullmaktsformuläret måste:

(i) undertecknas av Systemandelsägaren eller dennes ombud om Systemandelsägaren är en enskild person; och

(ii) utfärdas med företagets sigill eller undertecknas för företagets räkning av ett befullmäktigat ombud eller en vederbörligen bemyndigad befattningshavare hos företaget om Systemandelsägaren är ett företag.

(d) Vid gemensamt innehav ska en röst som läggs av person med högre ställning, oavsett om detta sker personligen eller via ombud, godkännas och utesluta röster som läggs av övriga gemensamma innehavare. För detta ändamål bestäms den högre ställningen av den ordning som namnen för det gemensamma innehavet står i Medlemsregistret.

(e) Ett företag som är Systemandelsägare kan bemyndiga en sådan person som de anser som lämplig att fungera som företrädare vid Systemsammanträdet och personen som bemyndigats att göra detta har rätt att rösta såsom om han/hon var en enskild Systemandelsägare.

(f) För att Fullmaktsformuläret ska vara giltigt måste detta, i undertecknat original, samt eventuella fullmakter enligt vilka det undertecknats, mottas av Bolagsjuristen på adressen Taney Hall, Eglinton Terrace, Dundrum, Dublin 14, Irland eller på JPMorgan House, International Financial Services Centre, Dublin 1 (som är Bolagets registrerade säte), eller så måste en kopia skickas per fax till +353 (0)1 216 9866 eller per e-post till blackrock@corporateservices.ie, i samtliga fall minst 48 timmar före den tidpunkt som har utsetts för Systemsammanträdet (eller eventuellt uppskjutet sammanträde) eller, i händelse av en skriftlig omröstning som sker på annat sätt än vid, eller på samma dag som, Systemsammanträdet eller uppskjutet Systemsammanträde, minst 48 timmar före tidpunkten som har utsetts för den skriftliga omröstningen. Om Fullmaktsformuläret inte returneras inom den erforderliga tidsramen leder detta till att Fullmaktsformuläret blir ogiltigt och därför kommer ditt ombud inte ha rätt att rösta för din räkning och enligt dina anvisningar.

(g) Ombudet behöver inte vara medlem i Bolaget, men måste representera dig genom personlig närvaro vid Systemsammanträdet eller ett uppskjutet Systemsammanträde.

iSHARES VI PUBLIC LIMITED COMPANY

FULLMAKTSFORMULÄR FÖR EXTRA BOLAGSSTÄMMA

*Jag/vi _______________________________________________________________________

på __________________________________________________________________________

äger andelar i ovannämnda Bolag och utser härmed

________________________________ eller om *han/hon inte kan, den Extra bolagsstämmans Ordförande eller om denne inte kan, en av Bolagets styrelseledamöter eller om han/hon inte kan, en företrädare för Chartered Corporate Services på Taney Hall, Eglinton Terrace, Dundrum, Dublin 14, Irland i egenskap av Bolagsjurist, eller en företrädare för BlackRock Asset Management Ireland Limited på JPMorgan House, IFSC, Dublin 1, Irland i egenskap av Bolagets Förvaltare, som *mitt/vårt ombud för att rösta för *min/vår räkning på den Extra bolagsstämman som hålls i BlackRocks lokaler, Floor 1, 2 Ballsbridge Park, Ballsbridge, Dublin 4, Irland den 16 mars 2016 kl. 10.30 (eller så snart därefter som Systemsammanträdet (enligt definitionen i det dokument av vilket detta Fullmaktsformulär utgör en del) har avslutats eller skjutits upp).

Ange i utrymmet nedan antalet Andelar som du vill att ska läggas FÖR och/eller MOT varje beslut och antalet Andelar (i förekommande fall) för vilka du vill avstå från att rösta. Om du vill rösta FÖR eller MOT ett beslut med alla dina Andelar eller om du vill avstå från att rösta för alla dina Andelar anger du ett ”x” i aktuell ruta i nedan. Om inga specifika röstningsinstruktioner ges kan ombudet rösta eller avstå från att rösta efter eget gottfinnande.

Versala termer som används men inte definieras i detta Fullmaktsformulär ska ha samma innebörd som termerna har i dokumentet daterat den 8 februari 2016 som medföljer detta Fullmaktsformulär.

BESLUT FÖR MOT AVSTÅR

1. Att godkänna Systemet.

2. Att Bolagets nya

Bolagsordning antas på det sätt som det angavs av Ordföranden och presenterades på stämman, som ersättning för den befintliga Bolagsordningen.

Daterat den 2016

______________________________

Undertecknat/för och på uppdrag av

TEXTA DITT NAMN ELLER NAMNET PÅ FÖRETAGET FÖR VARS RÄKNING DU FYLLER I DETTA FORMULÄR SAMT ADRESSEN DÄRUNDER.

__________________________ (Texta namnet) __________________________ (Texta adressen) __________________________

*Stryk över det som inte gäller

Anmärkningar:

(a) En andelsägare måste ange sitt fullständiga namn och sin registrerade adress textat eller i versaler. Om kontot är gemensamt måste alla innehavares namn anges.

(b) Om du vill utse ett annat ombud än den Extra bolagsstämmans Ordförande, en styrelseledamot i Bolaget, en företrädare för Chartered Corporate Services i egenskap av Bolagsjurist eller en företrädare för BlackRock Asset Management Ireland Limited i egenskap av Förvaltare anger du hans/hennes namn och adress i för detta ändamål avsett utrymme.

(c) Fullmaktsformuläret måste:

(iii) undertecknas av andelsägaren eller dennas ombud om andelsägaren är en enskild person; och

(ii) utfärdas med företagets sigill eller undertecknas för företagets räkning av ett befullmäktigat ombud eller en vederbörligen bemyndigad befattningshavare hos företaget om andelsägaren är ett företag.

(d) Vid gemensamt innehav ska en röst som läggs av person med högre ställning, oavsett om detta sker personligen eller via ombud, godkännas och utesluta röster som läggs av övriga gemensamma innehavare. För detta ändamål bestäms den högre ställningen av den ordning som namnen för det gemensamma innehavet står i Medlemsregistret.

(e) Ett företag som är andelsägare kan bemyndiga en sådan person,som de anser lämpligt, att fungera som företrädare vid den Extra bolagsstämman och personen som bemyndigats att göra detta har rätt att rösta såsom om han/hon var en enskild andelsägare.

(f) För att Fullmaktsformuläret ska vara giltigt måste detta, i undertecknat original, samt eventuella fullmakter, enligt vilka det undertecknats, mottas av Bolagsjuristen på adressen Taney Hall, Eglinton Terrace, Dundrum, Dublin 14, Irland eller på JPMorgan House, International Financial Services Centre, Dublin 1 (som är Bolagets registrerade adress), eller så kan en kopia skickas per fax till +353 (0)1 216 9866 eller per e-post till blackrock@corporateservices.ie, i samtliga fall minst 48 timmar före den tidpunkt som har utsetts för den Extra bolagsstämman (eller eventuellt uppskjuten stämma) eller, i händelse av en skriftlig omröstning som sker på annat sätt än vid, eller på samma dag som, den Extra bolagsstämman eller uppskjuten Extra bolagsstämma, minst 48 timmar före tidpunkten som har utsetts för den skriftliga omröstningen. Om Fullmaktsformuläret inte returneras inom den erforderliga tidsramen leder detta till att Fullmaktsformuläret blir ogiltigt och därför kommer ditt ombud inte ha rätt att rösta för din räkning och enligt dina anvisningar.

(g) Ombudet behöver inte vara medlem i Bolaget, men måste representera dig genom personlig närvaro vid den Extra bolagsstämman eller en uppskjuten Extra bolagsstämma.

(h) Vid den Extra bolagsstämman kan alla andelsägare i det ovan angivna Bolaget, inklusive Systemandelsägare och andelsägare i iShares Global High Yield Corp Bond EUR Hedged UCITS ETF (ISIN-kod: IE00B9M6SL52), iShares J. P. Morgan $ EM Bond GBP Hedged UCITS ETF (ISIN-kod: IE00B9M02W62) och iShares J.P. Morgan $ Emerging Markets Investment Grade Bond UCITS ETF (ISIN-kod: IE00B8JDT196), rösta.

(i) Eftersom iShares Global High Yield Corp Bond EUR Hedged UCITS ETF (ISIN-kod:

IE00B9M6SL52), iShares J. P. Morgan $ EM Bond GBP Hedged UCITS ETF (ISIN-kod:

IE00B9M02W62) och iShares J.P. Morgan $ Emerging Markets Investment Grade Bond UCITS ETF (ISIN-kod: IE00B8JDT196) redan, eller i förekommande fall från och med starten, använder avvecklingsmodellen för internationella värdepapperscentraler (ICSD) och Citivic Nominees Limited är den enda registrerade andelsägare i sådana fonder, ska investerare i sådana fonder skicka sina röstningsanvisningar via berörd internationell värdepapperscentral eller den berörda deltagaren i en internationell värdepapperscentral (t.ex. en lokal värdepapperscentral, i stället för att skicka detta Fullmaktsformulär till Bolagsjuristen.

WF-15517012-6

Related documents