• No results found

Stora Enso har ett starkt engagemang för sunda principer i corporate governance. Koncernen strävar efter att tillämpa best practice och följa rådande regler och förordningar inom detta område

In document Information till aktieägarna (Page 36-44)

Ledningarna för divisioner ansvarar för den dagliga operativa verksamheten och stöds i denna av olika stabs- och ser-vicefunktioner.

Styrelse

Stora Enso leds av en styrelse som verkar enligt internationellt vedertagna princi-per för corporate governance.

Enligt bolagets bolagsordning består styrelsen av sex till elva ordinarie leda-möter som utses av aktieägarna vid års-stämman för en mandattid om ett år. Det är bolagets policy att majoriteten av sty-relsens ledamöter ska vara oberoende.

För att anses ”oberoende” ska styrelsen ha uttalat att ledamoten inte har något annat väsentligt intresse i förhållande till bolaget än som styrelseledamot. Styrel-sen består för närvarande av tio ordinarie ledamöter: nio externa ledamöter som är oberoende och icke närstående i förhål-lande till bolaget och en från verkställan-de ledningen (koncernchefen).

Eventuella transaktioner mellan sty-relseledamot och bolaget eller dess dot-terbolag ska ske på sedvanliga kommersi-ella villkor och styrelseledamot ska öppet redovisa omständigheter som kan uppfat-tas stå i konfl ikt med bolagets intressen.

Ersättningen till styrelsens ledamöter (inklusive ersättningen till ledamöter i styrelsekommittéer) beslutas av aktie-ägarna på årsstämman. Det är bolagets policy att ersättning endast utgår till externa styrelseledamöter.

Styrelsen övervakar Stora Ensos verk-samhet och ledning samt beslutar i vikti-ga frågor avseende strategi, investerinvikti-gar, organisation och fi nansiering.

Styrelsen ansvarar för tillsynen av koncernledningen och för att bolagets verksamhet är organiserad på ett tillför-litligt sätt. Styrelsen är också ansvarig för tillsynen av att bolagets redovisning och ekonomistyrning kontrolleras i vederbör-lig ordning.

Styrelsen har antagit en arbetsord-ning vars huvudprinciper publiceras i

års-Governance

Corporate

redovisningen och på bolagets webbplats.

Styrelsen väljer av de oberoende le-damöterna en ordförande och en vice ordförande samt utser koncernchef och cheferna för divisioner och stabsfunktio-ner. Styrelsen godkänner bolagets huvud-sakliga organisationsstruktur.

Styrelsen övervakar och bestämmer ersättningen till koncernchefen.

Styrelsen ska årligen utvärdera sitt ar-bete. Styrelsen gör också årligen en över-syn av bolagets corporate governance-policy och ändrar den vid behov.

I sitt arbete stöds styrelsen av Finans- och revisionskommittén samt Ersätt-ningskommittén. Respektive kommittés ordförande och ledamöter utses årligen av styrelsen.

Styrelsen sammanträder minst fem gånger per år. De externa styrelseledamö-terna sammanträder regelbundet utan närvaro av ledamöter från verkställande ledningen i samband med styrelsens ordinarie sammanträden.

2006

Styrelsen hade tio ledamöter och sam-manträdde nio gånger under året och

i genomsnitt deltog ledamöterna i 90 % av sammanträdena.

Koncernchef (CEO)

Koncernchefen leder bolagets dagliga verksamhet i enlighet med instruktioner och direktiv utfärdade av styrelsen. Det ankommer på koncernchefen att se till att bolagets redovisningsmetoder uppfyl-ler lagstadgade krav och att fi nansiella

ärenden handläggs på ett tillförlitligt sätt.

Styrelsen godkänner den övergripan-de organisationen, som inkluövergripan-derar funk-tionerna som rapporterar till koncern-chefen. För närvarande ansvarar kon-cernchefen för följande funktioner, som också rapporterar direkt till honom/hen-ne: Divisionerna, CFO, Market Services, Corporate Communications, Corporate Styrelsearvoden

EUR Ordförande Vice ordförande Ledamot

2004 135 000 85 000 60 000

2005 135 000 85 000 60 000

2006 135 000 85 000 60 000

Styrelsens ägarintressen per 31 december 2006 A-aktier R-aktier

Claes Dahlbäck, ordförande 2 541 19 529

Ilkka Niemi, vice ordförande

Gunnar Brock 4 000

Lee A. Chaden 3 500*

Dominique Hériard Dubreuil 500

Jukka Härmälä, CEO 13 188

Birgitta Kantola 1 500

Jan Sjöqvist 508 1 943

Matti Vuoria 9 000

Marcus Wallenberg 2 541 4 715

* R-aktier i form av ADR

Sammanträden

Regelbundet i enlighet med förutbe-stämd tidplan, minst fem gånger per år

Extra styrelsemöte ska hållas på begä-ran av styrelseledamot eller koncern-chefen inom 14 dagar från sådan begäran

Föredragningslista och underlag ska tillställas styrelseledamöterna senast en vecka före sammanträde

Information

Styrelsen ska månatligen erhålla infor-mation om resultatutveckling, mark-nadssituation och viktigare händelser inom bolaget och koncernens verk-samhet

Styrelsens ledamöter ska omedelbart informeras om samtliga händelser av större betydelse

Ärenden på styrelsesammanträde

Ärenden i enlighet med den fi nska aktiebolagslagen

Godkännande av affärsstrategi

Organisations- och personalfrågor

Beslut avseende koncernledning-ens organisation

Beslut avseende sammansättning-en av dsammansättning-en verkställande lednings-gruppen (EMG)

Ersättning till koncernchefen

Utseende och entledigande av kon-cernchef och chefer för divisioner samt av andra ledande befattnings-havare som är medlemmar av EMG

Utseende av ledamöter (inklusive ordförande) i styrelsekommittéer

Ekonomiska och fi nansiella frågor

Fastställande av årlig budget

Godkännande av lån och garantier

Investeringsfrågor

Godkännande av koncernens investeringspolicy

Godkännande av viktigare investe-ringar

Övriga ärenden

Koncernchefens rapport avseende koncernens verksamhet

Rapporter av respektive ordföran-de för Ersättningskommittén och Finans- och revisionskommittén.

Nomineringskommitténs rekom-mendationer och förslag rapporte-ras till styrelsen av styrelseordfö-randen.

Godkännande och regelbunden översyn av bolagets corporate governance-principer samt be-stämmelser för styrelsekommitté-ernas arbete

Årlig utvärdering av styrelsens eget arbete och resultat

Övriga frågor hänskjutna till styrelsen av styrelseledamot eller koncernche-fen

Styrelsens arbetsordning

Arbetsordningen beskriver styrelsens arbetssätt. Det huvudsakliga innehållet sammanfattas nedan.

CORPORATE GOVERNANCE

Services, Corporate Technology and Asia Pacifi c samt Latin America. Koncernche-fen är också ansvarig för förberedelse-arbetet inför styrelsemöten. Dessutom övervakar han/hon beslut rörande nyck-elpersoner och andra viktigare frågor som rör verksamheten.

CFO (Chief Financial Offi cer), som är ansvarig för Finance and Strategy (för närvarande Strategy, Mergers and Acqui-sitions, Investments, Finance, Accoun-ting, Legal och Investor Relations), är även ställföreträdande för koncernche-fen.

Verkställande ledningsgrupp (EMG) Koncernchefen är ordförande i EMG.

Medlemmarna i EMG utses av bolagets styrelse. För närvarande består EMG av CFO, fyra divisionschefer (Publication Paper, Fine Paper, Packaging Boards och Forest Products) samt cheferna för funk-tionerna Market Services och Corporate Services.

EMG ansvarar för investeringsplane-ring och -uppföljning, kontroll av fusio-ner och förvärv samt avyttringar, utarbe-tande av strategiska riktlinjer, resursför-delning, översyn och uppföljning av den dagliga verksamheten samt operativa beslut, förberedelsearbete inför

styrelse-möten samt granskning av försäljnings-organisationens viktigare delar.

EMG sammanträder regelbundet, minst en gång per månad samt i övrigt vid behov.

2006

Verkställande ledningsgruppen hade åtta medlemmar och sammanträdde 20 gång-er undgång-er året. Viktiga punktgång-er på dagord-ningen 2006 var avyttringar och stäng-ningar relaterade till Asset Performance Review, koordination av Profi t 2007 samt förvärvet av Arapotis pappersbruk och tillhörande tillgångar i Brasilien.

Ledningsgrupp (MG)

MG:s arbetsuppgifter och ansvarsområ-den omfattar granskning av budget, bo-lagets strategi och affärsutveckling.

Koncernchefen är ordförande i MG.

I MG ingår medlemmarna i EMG samt övriga personer som utses av koncern-chefen.

MG sammanträder normalt fyra gånger per år.

2006

Ledningsgruppen hade 20 medlemmar och sammanträdde fyra gånger.

Styrelsekommittéer

Styrelsekommittéernas uppgifter och an-svarsområden är fastlagda i särskilda för dessa av bolagets styrelse antagna bestäm-melser. Samtliga kommittéer utvärderar årligen resultatet av sitt arbete, har rätt att vid behov engagera externa konsulter och experter samt ha tillgång till all nödvän-dig information för att kunna utföra sitt arbete. Styrelsen utser årligen varje kom-mittés ordförande och ledamöter.

Finans- och revisionskommitté (Financial and Audit Committee) Styrelsen har en Finans- och revisions-kommitté med uppgift att stödja styrelsen för vidmakthållande av förtroende och integritet med avseende på bolagets eko-nomiska rapportering och styrelsens kon-trollfunktioner. Finans- och revisions-kommittén kontrollerar regelbundet bola-gets interna kontrollsystem, hanteringen och rapporteringen av fi nansiella risker samt revisionsprocessen. Kommittén ger vidare rekommendationer med avseende på val av externa revisorer för moderbola-get och de viktigaste dotterbolagen.

Kommittén består av tre till fem ex-terna styrelseledamöter, vilka ska vara oberoende och icke närstående i förhål-lande till bolaget. Åtminstone en av kommitténs ledamöter måste vara eko-nomisk expert och ha betydande kunska-per och erfarenheter inom redovisnings-området samt med avseende på för bola-get tillämpliga redovisningsprinciper.

Finans- och revisionskommittén sammanträder regelbundet, minst fyra gånger per år. Kommitténs ledamöter sammanträder med bolagets externa re-visorer, utan närvaro av ledande befatt-ningshavare, i samband med kommit-téns ordinarie sammanträden. Rapport från Finans- och revisionskommitténs sammanträden redovisas av kommitténs ordförande inför bolagets styrelse. Fi-nans- och revisionskommitténs arbets-uppgifter och ansvarsområden är be-stämda i för denna av bolagets styrelse godkända stadgar. Ledamot av Finans- och revisionskommittén erhåller ersätt-ning endast såsom ledamot av bolagets styrelse. Ersättningen bestäms av aktie-ägarna vid årsstämman.

Medlemmarna i Finans- och revisionskommittén stående från vänster: Ilkka Niemi och Claes Dahlbäck. Sittande: Birgitta Kantola och Jan Sjöqvist. Lee A. Chaden saknas på bilden.

Sammanfattning av stadgar Huvudsakliga uppgifter

Att stödja bolagets styrelse för vid-makthållande av förtroende och in-tegritet med avseende på bolagets ekonomiska rapportering och styrel-sens kontrollfunktioner

Att regelbundet kontrollera och ut-värdera bolagets system för intern kontroll, bolagets ledning, rapporte-ringen av fi nansiella risker samt revi-sionsprocessen

Att ge rekommendationer med avse-ende på val av externa revisorer för moderbolaget och de viktigaste dot-terbolagen.

Sammansättning

Tre till fem externa styrelseledamö-ter, vilka ska vara oberoende och icke närstående i förhållande till bolaget

Minst en av kommitténs ledamöter måste vara ekonomisk expert och ha betydande kunskaper och erfarenhe-ter inom redovisningsområdet samt med avseende på för bolaget tillämp-liga redovisningsprinciper

Ledamot av Finans- och revisions-kommittén erhåller ersättning endast såsom ledamot av bolagets styrelse.

Ersättningen bestäms av aktieägarna vid årsstämman.

Sammanträden och rapportering till styrelsen

Finans- och revisionskommittén sammanträder regelbundet minst fyra gånger per år

Vid kommitténs sammanträden deltar

Bolagets externa revisorer

CFO och SVP Internal Audit

Bolagsjurist som också är kom-mitténs sekreterare

Annan person såsom SVP Finan-ce, General Counsel och Chief Accounting Offi cer efter särskild inbjudan av kommitténs ordfö-rande

I samband med kommitténs sam-manträden överlägger kommitténs ledamöter med bolagets externa revi-sorer utan närvaro av representanter för bolagets ledning

Kommitténs ordförande ska till bola-gets styrelse redovisa vad som före-kommit vid Finans- och revisions-kommitténs sammanträden.

2006

Finans- och revisionskommittén hade fem medlemmar 2006: Jan Sjöqvist (ord-förande och ekonomisk expert), Lee A.

Chaden, Claes Dahlbäck, Birgitta Kanto-la och Ilkka Niemi. Kommittén samman-trädde sju gånger. Utöver ordinarie upp-gifter enligt kommitténs stadgar fokuse-rade kommittén under 2006 på översyn av den interna kontrollen av fi nansiell rapportering enligt paragraf 404 i Sarba-nes-Oxley Act.

Ersättning

Ordförande 20 000 EUR per år och med-lem 14 000 EUR per år enligt beslut av årsstämman.

Ersättningskommitté (Compensation Committee) Styrelsen har en Ersättningskommitté med ansvar för att rekommendera, utvär-dera och godkänna utnämning av ledan-de befattningshavare samt ersättningen till dessa (inklusive koncernchefen).

Kommittén ansvarar vidare för utvärde-ring av koncernchefens arbete ävensom

för att ge rekommendationer till bolagets styrelse med avseende på frågor hänförli-ga till ersättning till ledande befattnings-havare i allmänhet, inklusive olika typer av incitamentsprogram. Bolagets styrelse utser koncernchefen och godkänner er-sättningen till denne.

Ersättningskommittén består av tre till fyra externa styrelseledamöter som är oberoende och icke närstående i för-hållande till bolaget. Ersättningskom-mittén sammanträder regelbundet, minst en gång per år. Kommitténs ord-förande föredrar rapport från Ersätt-ningskommitténs sammanträden inför bolagets styrelse. Ersättningskommit-téns arbetsuppgifter och ansvarsområ-den är fastlagda i av bolagets styrelse godkända stadgar för denna.

Sammanfattning av stadgar Huvudsakliga uppgifter

Ansvara för att rekommendera, ut-värdera och godkänna utnämning av ledande befattningshavare samt er-sättningen till dessa (inklusive kon-cernchefen)

Att utvärdera koncernchefens arbete

Att ge rekommendationer till bola-gets styrelse i frågor hänförliga till ersättning till ledande befattnings-havare

Medlemmarna i Ersättningskommittén stående från vänster: Ilkka Niemi och Matti Vuoria. Sittande:

Dominique Hériard Dubreuil och Claes Dahlbäck.

CORPORATE GOVERNANCE

Bolagets styrelse utser koncernchefen och fastställer ersättningen till denne.

Sammansättning

Tre till fyra externa styrelseledamö-ter, som ska vara oberoende och icke närstående i förhållande till bolaget.

Sammanträden och rapportering till styrelsen

Ersättningskommittén sammanträder regelbundet, åtminstone en gång per år

Kommitténs ordförande ska till bola-gets styrelse redovisa vad som före-kommit vid sammanträden med Er-sättningskommittén.

2006

Ersättningskommittén hade fyra med-lemmar under 2006. Medmed-lemmarna var Claes Dahlbäck (ordförande), Dominique Hériard Dubreuil, Ilkka Niemi och Matti Vuoria. Kommittén sammanträdde sex gånger.

Under 2006 har de huvudsakliga uppgifterna varit att förbereda organisa-tionsförändringar, koncernchefens ersättning, ersättning till Stora Ensos le-dande befattningshavare, kortvariga sti-mulanspaket baserade på resultatförbätt-ring samt långsiktig incitamentsstruktur.

Ersättning

Ordförande 10 000 EUR per år och med-lem 6 000 EUR per år enligt beslut av års-stämman.

Nomineringskommitté (Nomination Committee) utsedd av aktieägarna Aktieägarna har utsett en Nominerings-kommitté med uppgift att förbereda för-slag:

Antal medlemmar i bolagets styrelse

Styrelsens medlemmar

Ersättning till bolagets styrelseordfö-rande, vice ordförande och ledamöter

Ersättning till ordförande och med-lemmar i styrelsekommittéerna.

Nomineringskommittén består av fyra medlemmar:

Styrelsens ordförande

Styrelsens vice ordförande

Två medlemmar som utses årligen av de två största aktieägarna (en

var) enligt aktieägareregistret den 1 oktober

Styrelseordförande sammankallar neringskommittén. En medlem i Nomi-neringskommittén som också är styrelse-medlem får inte vara ordförande i Nomi-neringskommittén. Nomineringskom-mittén presenterar årligen sina förslag inför årsstämman till bolagets styrelse senast 31 januari.

2006

Nomineringskommittén hade fyra med-lemmar 2006: Styrelseordföranden (Claes Dahlbäck), vice styrelseordförande (Ilkka Niemi) och två andra medlemmar som utsetts av de två största aktieägarna, Markku Tapio (fi nska staten) och Marcus Wallenberg (Knut och Alice Wallenbergs Stiftelse).

Detta skiljer sig från Helsingforsbör-sens rekommendationer att Nomine-ringskommittén ska vara en styrelsekom-mitté. Markku Tapio utsågs till ordföran-de i kommittén vid ordföran-det första samman-trädet. Under 2006 var kommitténs huvudsakliga uppgift att förbereda för-slag till bolagsstämman angående styrel-semedlemmar och deras ersättning.

Nomineringskommittén sammanträdde två gånger under året.

Ersättning

En ersättning om 3 000 EUR per år betalas till medlemmar som inte är styrelsemed-lemmar enligt beslut av bolagsstämman.

Operativa kommittéer Investeringskommitté (Investment Committee)

CFO (Chief Financial Offi cer) är ordfö-rande i Investeringskommittén. Kommit-téns ledamöter utses av koncernchefen.

Investeringskommittén ansvarar för samordning av investeringsplaneringen och godkännandeprocessen, samordning av investeringsgranskningen och upp-följningsprocessen, medverkar i plane-ring och genomförande av stora investe-ringsprojekt i bolagets olika geografi ska verksamhetsområden samt lämnar re-kommendationer angående medel för in-vesteringar.

Investeringskommittén sammanträder minst sex gånger per år samt vid behov.

2006

Investeringskommittén har undersökt fl era investeringsförslag och lämnat re-kommendationer till EMG för övervä-gande angående medel för investering.

Viktiga punkter på agendan 2006 var joint-venture-avtalet med Shandong Hu-atai Paper i Kina, den tredje wellpappfa-briken i Lukhovitsy i Ryssland, uppgra-dering och utbyggnad av verksamheten i sågverken vid Nebolchi och Impilahti i Ryssland och ombyggnaden av PM 3 i Varkaus Bruk, Finland. Dessutom grans-kade kommittén tio större projekt som startade 2004 och 2005 för att samla och dela erfarenheter för framtida investe-ringsprojekt.

Investeringskommittén hade åtta medlemmar och sammanträdde 14 gång-er undgång-er 2006.

Hållbarhetskommitté (Sustainability Committee) SEVP, Forest Products är ordförande i Hållbarhetskommittén. Kommitténs medlemmar, som ska representera divi-sioner och berörda stabsfunktioner, utses av koncernchefen. Kommittén träffas re-gelbundet, vid behov.

Hållbarhetskommitténs arbetsuppgif-ter och ansvarsområden omfattar: att formulera koncernens policy och strategi i miljöfrågor samt frågor hänförliga till omvärldshänsyn, att försäkra sig om att dessa policies och strategier blir väl im-plementerade och respekteras inom hela koncernen, att samordna och följa upp kontakter och kommunikation med bo-lagets intressenter såsom myndigheter och organisationer, att ta initiativ till utveckling av lämpliga ledningsrutiner samt att utarbeta en Hållbarhetsredovis-ning årligen.

2006

De viktigaste punkterna på dagordning-en 2006 var dagordning-en ny hållbarhetspolicy, ett nytt mål för minskat processvattenut-släpp, ett nytt sätt att engagera bolagets intressenter och ett beslut att beräkna hur stort ”fotavtryck” i form av

kol-Läs mer om hållbarhetsledning i Hållbarhet 2006 på sidan 7.

dioxid Stora Ensos verksamhet genererar och utveckla benchmarkinformation.

Hållbarhetskommittén hade tolv med-lemmar och sammanträdde två gånger under 2006.

FoU-kommitté (R&D Committee) EVP, Corporate Technology and Asia Pacifi c är ordförande i FoU-kommittén.

Kommitténs medlemmar, som ska repre-sentera FoU-organisationen och divisio-nerna, utses av koncernchefen.

FoU-kommitténs arbetsuppgifter och ansvarsområden omfattar: att säkerställa ett koncernperspektiv på FoU-insatserna såväl med avseende på betydelsen av kvalitet och effektivitet, att skapa en FoU-policy och FoU-strategi på koncern-nivå, att övervaka framtidsorienterad teknik och produktutveckling samt att ha uppsikt över extern forskning.

FoU-kommittén sammanträder regel-bundet, vid behov.

2006

Viktiga punkter på dagordningen 2006 var ökade aktiviteter på koncernnivå rö-rande främjande av förnyelse och teknisk utveckling, särskilt inom områdena bio-energi och implementering av Forest-based Sector Technology Platform. FoU-kommittén hade sju medlemmar och sammanträdde en gång under 2006.

Disclosure Committee

Denna kommitté övervakar och kontrol-lerar vederhäftigheten hos bolagets eko-nomiska rapportering och publicerings-förfaranden. Koncernens General Coun-sel är ordförande i kommittén och andra permanenta medlemmar är SVP Internal Audit, SVP Risk Management and Financial Platform, SVP Chief Accounting Offi -cer och VP Invester Relations and Finan-cial Communications. Övriga medlem-mar utses av koncernchefen vid behov.

Kommittén rapporterar till koncernche-fen (CEO) och ekonomichekoncernche-fen (CFO).

Kommittén sammanträder regelbun-det, vid behov.

2006

Huvuduppgifterna 2006 var att granska koncernens börsmeddelanden, delårsrap-porter och årsredovisning, inklusive den amerikanska versionen 20-F. Dessutom

övervakade kommittén det program som initierats för att garantera överensstäm-melse med paragraf 404 i Sarbanes-Oxley Act, Management Assessment of Internal Controls. Disclosure Committee hade fem medlemmar och sammanträdde nio gånger.

Övriga kontrollerande organ Revisorer

En eller två revisorer utses årligen av ak-tieägarna vid årsstämman. Finans- och revisionskommittén lämnar förslag till val av revisorer till bolagets styrelse och till aktieägarna vid årsstämman samt övervakar urvalsprocessen. Revisor (revi-sorer) ska vara auktoriserad revisionsbyrå (revisionsbyråer), som utser huvudan-svarig revisor.

Internrevision

Koncernens kontrollerande och överva-kande rutiner ses över och kontrolleras av koncernens internrevision under överinseende av SVP Internal Audit som rapporterar funktionellt till Finans- och revisionskommittén och administrativt till CFO.

Internrevision utförs regelbundet vid bruken, dotterbolagen och andra enheter inom koncernen och implementerar en årlig revisionsplan, som är godkänd av Finans- och revisionskommittén.

Riktlinjer för insiders

Stora Enso följer Helsingforsbörsens in-siderregler. De interna riktlinjerna upp-daterades år 2005 för att följa den nya lagstiftningen i EU:s direktiv om insider-handel och otillbörlig marknadspåver-kan. Riktlinjerna publiceras och distribu-eras inom hela koncernen.

Bolaget förväntar sig att de anställda ska uppträda på det sätt som kan krävas av en insider. All opublicerad informa-tion hänförlig till bolagets nuvarande och framtida affärsverksamhet hålls strikt konfi dentiell.

Bolagets insiderregister är offentligt och förs av den fi nska värdepapperscen-tralen (APK).

Styrelseledamöter, koncernchefen och dess ställföreträdare samt revisorerna betraktas som offentliga insiders. Enligt koncernchefens beslut är även medlem-marna i ledningsgruppen (EMG)

offentli-ga insiders, liksom särskilt utsedda perso-ner inom koncernfunktioperso-nerna Juridik, Ekonomi, Redovisning, Koncernstrategi, Information och Investor Relations.

Listan på koncernspecifi ka insiders är godkänd av bolagets General Counsel och är inte offentlig. Koncernspecifi ka in-siders är till exempel medlemmar i led-ningsgruppen och anställda inom Corpo-rate Accounting och CorpoCorpo-rate StCorpo-rategy.

Personer som deltar i förberedelser inför och utveckling av projekt, såsom

Personer som deltar i förberedelser inför och utveckling av projekt, såsom

In document Information till aktieägarna (Page 36-44)