• No results found

Samtykke til deltakelse i studien Jeg er villig til å delta i studien

--- (Signert av prosjektdeltaker, dato)

Jeg bekrefter å ha gitt informasjon om studien

--- (Signert, rolle i studien, dato)

5. Intervjuguide til kvalitative intervju

Intervjuguide til kvalitative intervju

Deltakar: Tid og stad:

1 Personalia/livssituasjon

• Bur du åleine eller saman med nokon? • Har du barn?

• Kor gamal er du?

• Kva for utdanning har du? • Kva er din yrkesbakgrunn? • Kvar vaks du opp?

2 Organisasjonserfaring

Har du tidlegare delteke i, eller deltek du no, i andre fartøyvernprosjekt?

• Er du medlem i andre organisasjonar? • Deltek/deltok du aktivt i denne/desse?

3 Forventingar

• Kva for forventingar hadde du til din deltaking i dette fartøyvern-prosjektet?

• Kva forventingar hadde du til prosjektet?

• Kva forventingar hadde du til det sosiale ved deltakinga? • Vart dine første forventingar innfridde?

• Har du no andre forventingar enn tidlegare?

4 Initialfasen – første kontakten med prosjektet

• Når og korleis kom du først i kontakt med dette fartøyvernprosjektet? • Kva interesserte deg i utgangspunktet mest ved denne aktiviteten? • Kjente du til skipet frå før?

• Korleis vart du mottatt?

• kva liker du best ved deltakinga om bord her? • Kva ved prosjektet har du minst interesse for? • Kva fann du umedelbart positivt?

• Kva fant du umedelbart negativt?

• Opplevde du uventa eller overraskande ting?

• Syns du at du får bruk for din yrkeserfaring og utdanning ved deltakinga i prosjektet?

• Korleis reagerer andre på di tilknyting til prosjektet? • Har du sjølv rekruttert andre til prosjektet?

5 Opplevingar og erfaringar

• Vart du kjend med nye folk gjennom deltakinga i prosjektet? • Har du teke kontakt med andre på vegne av prosjektet for å

informere, be om tenester, støtte eller tilskot?

• Var nokon av desse kontaktane med folk eller institusjonar som du tidlegare ikkje har hatt kontakt med?

• Korleis opplevde du å bli motteken?

• Tek du del i diskusjonar kring restaureringsmåtar, finansiering eller planer?

• Har du delteke på seminar eller kurs innan fartøyvernet/kultur-minnevernet?

• Har du lese bøker eller artiklar eller internett som følgje av ditt engasjement?

• Har nokon av dine oppfatningar om prosjektet endra seg – i så fall på kva måte?

• Kva vil du seie er den viktigaste årsaka til at ynskjer å fortsette – eventuelt ikkje ynskjer det?

6 Eigenopplevd helse og livssituasjon

• Korleis vil du vurdere di eiga helse sånn i alminnelegheit? • Opplever du nokon helsemessige begrensingar for dine aktivitetar?

• Opplever du at din helsesituasjon har innverknad på omfanget av deltakinga i prosjektet?

• Eventuelt på kva måte?

• Kor mange står deg så nær at du kan rekne med dei dersom du får store personlege problem?

Er det noko anna du meiner eg burde spurt om, eller noko du venta at eg skulle spørje om?

6. Presentasjon av informantane i dei kvalitative intervjua

Informant 1: Mann på 53 år. Ugift og bur åleine. Han er oppvaksen i det distriktet

der det verna fartøyet høyrde til. Han er utdanna handverkar og har vore sjølvsten-dig næringsdrivande. Dei seinare tiåra har han vore tilsett i eit firma innan fagfeltet. Var med på å initiere fartøyvernprosjektet og har vore med på å rekruttere andre. Han har verv i organisasjonar også utanfor fartøyvernet.

Informant 2: Mann, 70 år og voks opp i dette distriktet. Gift og har vaksne born.

Han tok tidleg maritim fagutdanning og reiste til sjøs. I store delar av yrkeslivet seg-la han i utanriksflåten og har vore på alle hav. Han synest trygg på sin kompetanse og trivst med å vere med på å vedlikehalde eit fartøy han hugsar frå ungdomen. Han er no pensjonist og nyt den respekten som uteseglarar ofte får i eit kystmiljø. Medlemskap i fagforeining er einaste tidlegare organisasjonserfaring. Har delteke i fartøyvernprosjektet like sidan starten.

Informant 3: Mann, 51 år. Har familietilknyting til distriktet, men er ikkje

oppvak-sen her eller bur her i dag. Gift og har heimebuande born. Han har fagutdanning innan handverksfag og arbeidde i mange år innan dette faget. No arbeider han in-nan teknikk og samferdsle. Framstår som personleg interessert i skipet, og må ta ein lengre køyretur for å kunne delta på dugnader. Var ei kort tid med i eit anna fartøyvernprosjekt, men har elles ikkje anna organisasjonserfaring. Vart rekruttert til fartøyvernprosjektet gjennom media, der det gjekk fram at dei trong fleire friv-illige.

Informant 4. Mann, 74 år. Er gift og har vaksne born og fleire barneborn. Han

er både merkantilt og teknisk utdanna og hatt leiande stillingar i både regionalt og internasjonalt føretak. Oppvaksen i by, men har sterk familietilknyting til det land-distriktet der besteforeldra budde. Det lokale reiarlaget som eigde skipet han no er engasjert i har han like sidan gutedagane opplevd som ein sentral del av dette dis-triktet sin identitet. Han har ikkje tidlegare vore engasjert i andre organisasjonar. Som pensjonist har han teke på seg sentralt verv i fartøyvernprosjektet. Han vart rekruttert til fartøyvernprosjektet gjennom ein han kom i kontakt med gjennom arbeidet, men hadde ikkje tid å engasjere seg før han vart pensjonist.

Informant 5: Mann, 66 år. Er gift, utan born. Han er oppvaksen i eit av distrikta

som vart trafikkert av det reiarlaget som hadde skipet han no er engasjert i, men akkurat dette skipet har aldri trafikkert der. Han har utdanning innan maritime og tekniske fag og har vore både sjømann og prosessteknikar. Har tidlegare vore medlem i ein annan type samferdslehistorisk organisasjon. Han vart rekruttert til dette fartøyvernprosjektet av ein han kjende frå arbeid.

Informant 6: Mann, 53 år. Bur åleine, har vaksne born og kjem frå ein forstad til

byen. Har utdanning innan teknisk fag, men har hovudsakleg arbeidd innan mer-kantile yrke og transportfag. Han har alltid hatt stor interesse for sjø og skip, hatt eigen båt, og har i mange år følgd fartøyvernprosjektet gjennom media. Han vart rekruttert av kjende som alt deltok i fartøyvernprosjektet. Han har ikkje erfaring frå andre organisasjonar.

Informant 7: Mann 58 år. Gift og har born som er på veg til å flytte ut. I ungdomen

arbeidde han ei tid på lokalruteskip. Han tok seinare høgare merkantil utdanning og fekk leiande posisjonar i større firma. Han er ikkje oppvaksen i, eller har fam-ilietilknyting til, det distriktet der fartøyet han er engasjert i høyrde heime, men liknande skip var i bruk også der. Han var med på å initiere fartøyvernprosjektet og har seinare engasjert seg i fleire fartøy, mellom anna eit som høyrde til der han har familietilknyting. I tillegg til fartøyvernorganisasjonar er han også engasjert i andre samanhengar som frivillig.

Informant 8: Mann, 64 år. Gift og har vaksne born. Han vaks opp på staden, men

var seinare nokre år borte. Er sjølvlærd og driv eit firma innan merkantil verksemd. Han vaks opp i ein hamneby med mange lokale båtruter og vart alt som ganske ung svært interessert i desse skipa. Han har tidlegare delteke i liknande fartøyvernpros-jekt i same distrikt. Han var med på å initiere verneprosfartøyvernpros-jektet og framstår som res-sursrik og svært engasjert. Han har ikkje vore engasjert i andre typar organisasjonar.

Informant 9: Mann, 70 år. Ugift, bur åleine og har ikkje born. Han har no vore

pensjonist ei tid. Han har merkantil utdanning, supplert med maritim utdanning, og har arbeidd hjå firma som forhandla maskineri. Kjem frå ein annan kant av landet enn det fartøyet som han er engasjert i vern av. Frå tidleg ungdom har han inter-essert seg for skip og sjøfart og har fartstid frå skip. Har barndomsminne frå loka-lskipstrafikken. Han fekk tidleg interesse for fartøyvern, og tok sjølv kontakt med verneprosjektet. Han har vore med i organisasjonen lenge og hatt fleire verv. Han er også medlem av andre kulturvernorganisasjonar.

Informant 10: Mann, 18 år. Ugift og ikkje flytta heimanfrå. Han tek utdanning

i maritime tekniske fag og er i lære om bord på skip. Han er difor berre heime eller deltek i verneprosjektet når han har fri. Han kjem frå eit anna distrikt enn det fartøyet har er engasjert i, men uttrykker interesse for miljøet og høvet til å tileigne seg kunnskap og erfaring som ikkje er del av maritim utdanning i dag. Han vart rekruttert av leiaren i fartøyvernorganisasjonen som tok kontakt med skulen. Medlemskap i fagforeining er einaste tidlegare organisasjonserfaring.

Informant 11: Mann, 40 år. Ugift, bur åleine og har ikkje born. Han har utdanning i

mekaniske fag. Har arbeidd som mekanikar, men arbeider no innan kulturvernsek-toren. Han har mange sjømenn i slekta og er kjend med det maritime. Han kjem frå distriktet der det verna fartøyet høyrer til og har også engasjert seg i fleire verne-prosjekt der. Han vart rekruttert av leiaren i organisasjonen som tok kontakt. Han er også medlem av andre kulturvernorganisasjonar. Han likar miljøet og arbeidet om bord og har mindre interesse av dei meir teoretiske vernefaglege spørsmåla.

Informant 12: Mann, 66 år. Ugift, bur åleine og har ikkje born. Han vaks opp i det

distriktet fartøyet høyrer til og er no pensjonist. Han har spesialutdanning innan tekniske fag og har arbeida innan samferdsle. Han er frå før engasjert i kulturver-norganisasjonar innan dette feltet, i tillegg til fartøyvernprosjektet. Han vart rekrut-tert til fartøyvernprosjektet av ein som han kjende frå før. Det er i første rekkje interessa for historisk teknikk som har motivert han til å engasjere seg, men også dugnadsmiljøet er viktig.

Informant 13. Mann, 18 år. Ugift og ikkje flytta heimanfrå. Han har utdanning i

maritime tekniske fag og er sjømann. Han er difor berre heime eller deltek i verne-prosjektet når han har fri. Han kjem frå eit anna distrikt enn fartøyet har er engas-jert i, men uttrykker interesse for miljøet og historisk maritim kunnskap. Han vart rekruttert av leiaren i fartøyvernorganisasjonen som tok kontakt med skulen. Han har tidlegare vore med på eit fartøyvernprosjekt i sitt heimedistrikt. Han er medlem i fleire frivillige organisasjonar, både humanitære og reine interesseorganisasjonar.

Informant 14: Mann, 69 år. Gift og har fleire vaksne born. Han er pensjonist. Han

har maritim utdanning supplert med andre relevante fag. Han har lang fartstid som sjømann og har hatt sentrale tekniske stillingar på land. Han er ikkje oppvaksen i det distriktet det verna fartøyet høyrde heime, men bur der no. Han har ikkje delteke i andre fartøyvernprosjekt, men har medlemskap i ei lang rekkje andre typar organi-sasjonar, også innan kulturvernfeltet.

7. Godkjenning frå Regional etisk komité (REK) 8. Statlege tilskot til fartøyvern i Norge (Stortingsproposisjonane) 1999–2016

Kjelder for tilskota som vart gjeve dei einskilde tilskottsåra:

Beløpet for:

1967 finst i Kyrkje- og undervisningsdepartementet (1967–68) St.meld.nr.42 Norsk kulturfond – Årsmelding 1967, s. 29

1968 (det vart ikkje gjeve tilskot dette året)

1969 finst i Kyrkje- og undervisningsdepartementet (1969–70) St.meld.nr.53 Norsk kulturfond – Årsmelding 1969, s. 33

1970 finst i Kyrkje- og undervisningsdepartementet (1970–71) St.meld.nr.33 Norsk kulturfond – Årsmelding 1970, s. 32,35

1971 finst i Kyrkje- og undervisningsdepartementet (1971–72) St.meld.nr.73 Norsk kulturfond – Årsmelding 1971, s. 30

1972 finst i Kyrkje- og undervisningsdepartementet (1972–73) St.meld.nr.92 Norsk kulturfond – Årsmelding 1972, s. 32

1973 finst i Kyrkje- og undervisningsdepartementet (1973–74) St.meld.nr.86 Norsk kulturfond – Årsmelding 1973, s. 29–30

1974 finst i Kyrkje- og undervisningsdepartementet (1974–75) St.meld.nr.72 Norsk kulturfond – Årsmelding 1974, s. 34

1975 finst i Kyrkje- og undervisningsdepartementet (1975–76) St.meld.nr.97 Norsk kulturfond – Årsmelding 1975, s. 33,36

1976 finst i Kyrkje- og undervisningsdepartementet (1976–77) St.meld.nr.110 Norsk kulturfond – Årsmelding 1976, s. 37–38

1977 finst i Kyrkje- og undervisningsdepartementet (1977–78) St.meld.nr.54 Norsk kulturfond – Årsmelding 1977, s. 31,35–36

1978 finst i Kyrkje- og undervisningsdepartementet (1978–79) St.meld.nr.55 Norsk kulturfond – Årsmelding 1978, s. 31

1979 finst i Kyrkje- og undervisningsdepartementet (1979–80) St.meld.nr.60 Norsk kulturfond – Årsmelding 1979, s. 32–33

1980 finst i Kyrkje- og undervisningsdepartementet (1980–81) St.meld.nr.38 Norsk kulturfond – Årsmelding 1980, s. 31

1981 finst i Kyrkje- og undervisningsdepartementet (1981–82) St.meld.nr.56 Norsk kulturfond – Årsmelding 1981, s. 31–32

1981 finst i Miljøverndepartementet (1982–1983) St.prp.nr. 1, s.106

1982 finst i Kyrkje- og undervisningsdepartementet (1982–83) St.meld.nr.32 Norsk kulturfond – Årsmelding 1982, s. 37

1983 finst i Miljøverndepartementet (1983–1984) St.prp.nr. 1, s.121 1984 finst i Miljøverndepartementet (1984–1985) St.prp.nr. 1, s.97 1985 finst i Miljøverndepartementet (1985–1986) St.prp.nr. 1, s.99 1986 finst i Miljøverndepartementet (1986–1987) St.prp.nr. 1, s. 111 1987 finst i Miljøverndepartementet (1987–1988) St.prp.nr. 1, s.118 1988 finst i Miljøverndepartementet (1988–1989) St.prp.nr. 1, s.120 1989 finst i Miljøverndepartementet (1989–1990) St.prp.nr. 1, s.124 1990 finst i Miljøverndepartementet (1990–1991) St.prp.nr. 1, s.83 1991 finst i Miljøverndepartementet (1991–1992) St.prp.nr. 1, s.139 1992 finst i Miljøverndepartementet (1992–1993) St.prp.nr. 1, s.119 1993 finst i Miljøverndepartementet (1993–1994) St.prp.nr. 1, s.93–94 1994 finst i Miljøverndepartementet (1994–1995) St.prp.nr. 1, s.126 1995 finst i Miljøverndepartementet (1995–1996) St.prp.nr. 1, s.140 1996 finst i Miljøverndepartementet (1996–1997) St.prp.nr. 1, s.179 1997 finst i Miljøverndepartementet (1997–1998) St.prp.nr. 1, s.132 1998 finst i Miljøverndepartementet (1998–1999) St.prp.nr. 1, s.140 1999 finst i Miljøverndepartementet (1999–2000) St.prp.nr. 1, s.148 2000 finst i Miljøverndepartementet (2000–2001) St.prp.nr. 1, s.132 2001 finst i Miljøverndepartementet (2001–2002) St.prp.nr. 1, s.147 2002 finst i Miljøverndepartementet (2002–2003) St.prp.nr. 1, s.133 2003 finst i Miljøverndepartementet (2003–2004) St.prp.nr. 1, s.142 2004 finst i Miljøverndepartementet (2004–2005) St.prp.nr. 1, s.150 2005 finst i Miljøverndepartementet (2005–2006) St.prp.nr. 1, s.168 2006 finst i Miljøverndepartementet (2006–2007) St.prp.nr. 1, s.179 2007 finst i Miljøverndepartementet (2007–2008) St.prp.nr. 1, s.197 2008 finst i Miljøverndepartementet (2008–2009) St.prp.nr. 1, s.231 2009 finst i Miljøverndepartementet (2009–2010) St.prp.nr. 1, s.237 2010 finst i Miljøverndepartementet (2010–2011) St.prp.nr. 1, s.74 2011 finst i Miljøverndepartementet (2011–2012) St.prp.nr. 1, s.74 2012 finst i Miljøverndepartementet (2012–2013) St.prp.nr. 1, s.81 2013 finst i Miljøverndepartementet (2013–2014) St.prp.nr. 1, s.103 2014 finst i Klima- og Miljødepartementet (2014–2015) St.prp.nr. 1, s.104 2015 finst i Klima- og Miljødepartementet (2015–2016) St.prp.nr. 1, s.128 2016 finst i Klima- og Miljødepartementet (2016–2017) St.prp.nr. 1, s.150 2017 finst i Klima- og Miljødepartementet (2017–2018) St.prp.nr. 1, s.170 2018 finst i Klima- og Miljødepartementet (2018–2019) St.prp.nr. 1, s.184 2019 finst i Klima- og Miljødepartementet (2019–2020) St.prp.nr. 1, s.17

9. Kjelder til Forbundet KYSTEN sine medlemstal og talet på lokallag. Medlemar og lokallag 1979-80: Forbundet KYSTEN årsmelding 1980, side 2 Medlemar og lokallag 1982: Forbundet KYSTEN årsmelding 1982, side 2 Medlemar og lokallag 1983: Forbundet KYSTEN årsmelding 1983, side 3 Medlemar og lokallag 1984: Forbundet KYSTEN årsmelding 1984, side 1 Medlemar og lokallag 1985: Forbundet KYSTEN årsmelding 1985, side 1 Medlemar og lokallag 1986: Forbundet KYSTEN årsmelding 1986, side 1 Medlemar og lokallag 1987: Forbundet KYSTEN årsmelding 1987, side 1 Medlemar og lokallag 1988: Forbundet KYSTEN årsmelding 1988, side 1 Medlemar og lokallag 1989: Forbundet KYSTEN årsmelding 1989, side 1 Medlemar og lokallag 1990: Forbundet KYSTEN årsmelding 1990, side 1–2 Medlemar og lokallag 1991: Forbundet KYSTEN årsmelding 1991, side 1–2 Medlemar og lokallag 1992: Forbundet KYSTEN årsmelding 1992, side 1–2 Medlemar og lokallag 1993: Forbundet KYSTEN årsmelding 1993, side 1–2 Medlemar og lokallag 1994: Forbundet KYSTEN årsmelding 1994, side 1–2 Medlemar og lokallag 1995: Forbundet KYSTEN årsmelding 1995, side 1–3 Medlemar og lokallag 1996: Forbundet KYSTEN årsmelding 1996, side 9–11 Medlemar og lokallag 1997: Forbundet KYSTEN årsmelding 1997, side 13–16 Medlemar og lokallag 1998: Forbundet KYSTEN årsmelding 1998, side 14–18 Medlemar og lokallag 1999: Forbundet KYSTEN årsmelding 1999, side 14–18 Medlemar og lokallag 2000: Forbundet KYSTEN årsmelding 2000, side 16–19 Medlemar og lokallag 2001: Forbundet KYSTEN årsmelding 2001, side 15–19 Medlemar og lokallag 2002: Forbundet KYSTEN årsmelding 2002, side 17–19 Medlemar og lokallag 2003: Forbundet KYSTEN årsmelding 2003, side 15–18 Medlemar og lokallag 2004: Forbundet KYSTEN årsmelding 2004, side 16–19 Medlemar og lokallag 2005: Forbundet KYSTEN årsmelding 2005, side 16–19 Medlemar og lokallag 2006: Forbundet KYSTEN årsmelding 2006, side 15–18 Medlemar og lokallag 2007: Forbundet KYSTEN årsmelding 2007, side 9–12 Medlemar og lokallag 2008: Forbundet KYSTEN årsmelding 2008, side 9–12 Medlemar og lokallag 2009: Forbundet KYSTEN årsmelding 2009, side 9–12 Medlemar og lokallag 2010: Forbundet KYSTEN årsmelding 2010, side 9–12 Medlemar og lokallag 2011: Forbundet KYSTEN årsmelding 2011, side 9–12 Medlemar og lokallag 2012: Forbundet KYSTEN årsmelding 2012, side 9–12 Medlemar og lokallag 2013: Forbundet KYSTEN årsmelding 2013, side 9–12 Medlemar og lokallag 2014: Forbundet KYSTEN årsmelding 2014, side 9–12 Medlemar og lokallag 2015: Forbundet KYSTEN årsmelding 2015, side 8–11 Medlemar og lokallag 2016: Forbundet KYSTEN årsmelding 2016, side 8–11 Medlemar og lokallag 2017: Forbundet KYSTEN årsmelding 2017, side 10–13 Medlemar og lokallag 2018: Forbundet KYSTEN årsmelding 2018, side 10–13

10. Kjelder til medlemsfartøy 1985-2018. Årsmeldingane er tilgjengelege på førespurnad til NFF. Medlemsfartøy 1985-1994: 10-årsberetning 1985-1995, side 8

Medlemsfartøy 1995: Årsmøtepapir 1996 med årsberetning 1995, side 2 Medlemsfartøy 1996: Årsmøtepapir 1997 med årsberetning 1996, side 2 Medlemsfartøy 1997: Årsmøtepapir 1998 med årsberetning 1997, side 7 Medlemsfartøy 1998: Årsmøtepapir 1999 med årsberetning 1998, side 7 Medlemsfartøy 1999: Årsmøtepapir 2000 med årsberetning 1999, side 7 Medlemsfartøy 2000: Årsmøtepapir 2001 med årsberetning 2000, side 6 Medlemsfartøy 2001: Årsmøtepapir 2002 med årsberetning 2001, side 5 Medlemsfartøy 2002: Årsmøtepapir 2003 med årsberetning 2002, side 6 Medlemsfartøy 2003: Årsmøtepapir 2004 med årsberetning 2003, side 10 Medlemsfartøy 2004: Årsmøtepapir 2005 med årsberetning 2004, side 8 Medlemsfartøy 2005: Årsmøtepapir 2006 med årsberetning 2005, side 8 Medlemsfartøy 2006: Årsmøtepapir 2007 med årsberetning 2006, side 14 Medlemsfartøy 2007: Årsmøtepapir 2008 med årsberetning 2007, side 11 Medlemsfartøy 2008: Årsmøtepapir 2009 med årsberetning 2008, side 10 Medlemsfartøy 2009: Årsmøtepapir 2010 med årsberetning 2009, side 2 Medlemsfartøy 2010: Årsmøtepapir 2011 med årsmelding 2010, side 8 Medlemsfartøy 2011: Årsmøtepapir 2012 med årsmelding 2011, side 8–9 Medlemsfartøy 2012: Årsmøtepapir 2013 med årsmelding 2012, side 7–8 Medlemsfartøy 2013: Årsmøtepapir 2014 med årsmelding 2013, side 7–8 Medlemsfartøy 2014: Årsmøtepapir 2015 med årsmelding 2014, side 7–8 Medlemsfartøy 2015: Årsmøtepapir 2016 med årsmelding 2015, side 9–10 Medlemsfartøy 2016: Årsmøtepapir 2017 med årsmelding 2016, side 9–10 Medlemsfartøy 2017: Årsmøtepapir 2018 med årsmelding 2017, side 9–10 Medlemsfartøy 2018: Årsmøtepapir 2019 med årsmelding 2018, side 2–8

Medlemsfartøy 2019: Årsmøtepapir 2019 med årsmelding 2018, side 2–8 med tillegg av vedtak om nye medlemmer i protokoll frå årsmøte 2019 side 2–8

11. Kjelder til styremedlem hjå Norsk Folkemuseum på 1900-talet

Kjeldene til styremedlemar hjå Norsk Folkemuseum er museet sine jubileumsbøker og årsberetningar for dei ulike åra. Det har vore varierande praksis med på gje ut årbøker, og etter 1980 er ikkje lenger museet si årsmelding inkludert i årboka. Kjeld-ene til styresamansettinga hjå museet er likevel rike nok til å syne klåre tendensar i den aktuelle perioden.

Styremedlemar 1894–1914:

All, H. (1920). Norsk Folkemuseum 1894–1919. Trekk av ets historie. Kristiania: Kirstes Boktrykkeri. Side 49–51

Styremedlemar 1942–43: By og bygd. Norsk Folkemuseums årbok 1943 s. 175–176 Styremedlemar 1944–45: By og bygd. Norsk Folkemuseums årbok 1945 s. 157–158 Styremedlemar 1946–47: By og bygd. Norsk Folkemuseums årbok 1947 s. 172–173 Styremedlemar 1950–51: By og bygd. Norsk Folkemuseums årbok 1950-51 s. 196–197 Styremedlemar 1953–54: By og bygd. Norsk Folkemuseums årbok 1955-56 s. 178–179 Styremedlemar 1956–57: By og bygd. Norsk Folkemuseums årbok 1957-58 s. 189–190 Styremedlemar 1957–58: By og bygd. Norsk Folkemuseums årbok 1958-59 s. 175–176 Styremedlemar 1958–59: By og bygd. Norsk Folkemuseums årbok 1960 s. 166–168 Styremedlemar 1961: By og bygd. Norsk Folkemuseums årbok 1961 s. 177–179 Styremedlemar 1962: By og bygd. Norsk Folkemuseums årbok 1962 s. 172–173 Styremedlemar 1964: By og bygd. Norsk Folkemuseums årbok 1964–65 s. 170–171 Styremedlemar 1965: By og bygd. Norsk Folkemuseums årbok 1966 s. 179–180 Styremedlemar 1966: By og bygd. Norsk Folkemuseums årbok 1967 s. 160–161 Styremedlemar 1967: By og bygd. Norsk Folkemuseums årbok 1968–69 s. 149–150 Styremedlemar 1969: By og bygd. Norsk Folkemuseums årbok 1970 s. 168–169 Styremedlemar 1971: By og bygd. Norsk Folkemuseums årbok 1971–72 s. 227–229 Styremedlemar 1972: By og bygd. Norsk Folkemuseums årbok 1973 s. 135–137 Styremedlemar 1973: By og bygd. Norsk Folkemuseums årbok 1974–75 s. 198–199 Styremedlemar 1976: By og bygd. Norsk Folkemuseums årbok 1977 s. 352–353 Styremedlemar 1977: By og bygd. Norsk Folkemuseums årbok 1978 s. 247–248 Styremedlemar 1979: By og bygd. Norsk Folkemuseums årbok 1979-80 s. 195–196

12. Kjelder til styremedlem hjå Norsk Sjøfartsmuseum på 1900-talet Kjeldene til styremedlemar hjå Norsk Sjøfartsmuseum (no Norsk Maritimt Museum) er museet sine årsberetningar for dei ulike åra.

Årsberetning 1927 Norsk Sjøfartsmuseum, side 1 Årsberetning 1929 Norsk Sjøfartsmuseum, side 1 Årsberetning 1930 Norsk Sjøfartsmuseum, side 1 Årsberetning 1931 Norsk Sjøfartsmuseum, side 31 Årsberetning 1935 Norsk Sjøfartsmuseum, side 1 Årsberetning 1941 Norsk Sjøfartsmuseum, side 1 Årsberetning 1942 Norsk Sjøfartsmuseum, side 2 Årsberetning 1943 Norsk Sjøfartsmuseum, side 2 Årsberetning 1944 Norsk Sjøfartsmuseum, side 2 Årsberetning 1945 Norsk Sjøfartsmuseum, side 2 Årsberetning 1946 Norsk Sjøfartsmuseum, side 2 Årsberetning 1947 Norsk Sjøfartsmuseum, side 2-3 Årsberetning 1948 Norsk Sjøfartsmuseum, side 2-3 Årsberetning 1949 Norsk Sjøfartsmuseum, side 2-3 Årsberetning 1950 Norsk Sjøfartsmuseum, side 2-3 Årsberetning 1951 Norsk Sjøfartsmuseum, side 2-3 Årsberetning 1952 Norsk Sjøfartsmuseum, side 2-3 Årsberetning 1953 Norsk Sjøfartsmuseum, side 2-3 Årsberetning 1954 Norsk Sjøfartsmuseum, side 2 Årsberetning 1955 Norsk Sjøfartsmuseum, side 2 Årsberetning 1956 Norsk Sjøfartsmuseum, side 2 Årsberetning 1957 Norsk Sjøfartsmuseum, side 3 Årsberetning 1948 Norsk Sjøfartsmuseum, side 4 Årsberetning 1959 Norsk Sjøfartsmuseum, side 2-3 Årsberetning 1961 Norsk Sjøfartsmuseum, side 2 Årsberetning 1962 Norsk Sjøfartsmuseum, side 2 Årsberetning 1963 Norsk Sjøfartsmuseum, side 3 Årsberetning 1964 Norsk Sjøfartsmuseum, side 3 Årsberetning 1965 Norsk Sjøfartsmuseum, side 3 Årsberetning 1966 Norsk Sjøfartsmuseum, side 3 Årsberetning 1967 Norsk Sjøfartsmuseum, side 3 Årsberetning 1968 Norsk Sjøfartsmuseum, side 2 Årsberetning 1969 Norsk Sjøfartsmuseum, side 2 Årsberetning 1970 Norsk Sjøfartsmuseum, side 2 Årsberetning 1971 Norsk Sjøfartsmuseum, side 1 Årsberetning 1972 Norsk Sjøfartsmuseum, side 163 Årsberetning 1973 Norsk Sjøfartsmuseum, side 9 Årsberetning 1974 Norsk Sjøfartsmuseum, side 7 Årsberetning 1975 Norsk Sjøfartsmuseum, side 5 Årsberetning 1976 Norsk Sjøfartsmuseum, side 5 Årsberetning 1977 Norsk Sjøfartsmuseum, side 5

Årsberetning 1978 Norsk Sjøfartsmuseum, side 6 Årsberetning 1979 Norsk Sjøfartsmuseum, side 5 Årsberetning 1980 Norsk Sjøfartsmuseum, side 5 Årsberetning 1981 Norsk Sjøfartsmuseum, side 5 Årsberetning 1982 Norsk Sjøfartsmuseum, side 5 Årsberetning 1983 Norsk Sjøfartsmuseum, side 5 Årsberetning 1984 Norsk Sjøfartsmuseum, side 5 Årsberetning 1985 Norsk Sjøfartsmuseum, side 5 Årsberetning 1986 Norsk Sjøfartsmuseum, side 5 Årsberetning 1987 Norsk Sjøfartsmuseum, side 5 Årsberetning 1988 Norsk Sjøfartsmuseum, side 8 Årsberetning 1989 Norsk Sjøfartsmuseum, side 5 Årsberetning 1990 Norsk Sjøfartsmuseum, side 9 Årsberetning 1991 Norsk Sjøfartsmuseum, side 7 Årsberetning 1992 Norsk Sjøfartsmuseum, side 7 Årsberetning 1993 Norsk Sjøfartsmuseum, side 7 Årsberetning 1994 Norsk Sjøfartsmuseum, side 7 Årsberetning 1995 Norsk Sjøfartsmuseum, side 7 Årsberetning 1996 Norsk Sjøfartsmuseum, side 7 Årsberetning 1997 Norsk Sjøfartsmuseum, side 163 Årsberetning 1998 Norsk Sjøfartsmuseum, side 211 Årsberetning 1999 Norsk Sjøfartsmuseum, side 193

Acta Universitatis Gothoburgensis

Related documents