Köpa en Bikini till min tjej

Full text

(1)

Blå rosa rand accent ruffle trim bikini baddräkt

2018-02-17 13:39 CET

Köpa en Bikini till min tjej

Det finns nog en hel del män därute som blir frustrerade när man köper den kvinnors presenter. Vi kvinnor är ibland svåra att läsa, eller hur? Istället för att få något enkelt, varför inte lämna din "comfort zone" och försöka skaffa henne något annat. Något som du vet att hon kommer att älska.

Det finns så många olika stilar att välja mellan så som skulle vara bäst att få för din kvinna? Först och främst bör du fundera på vad hon skulle ut och titta på själv, och den typ av stilar som hon redan har, för att skaffa sig en

uppfattning. Tänk på hennes kroppstyp. Hon har en atletisk kropp, liten byst eller stor byst etc. Du kan även gå in på nätet och forskning på olika typer av bikinistilar.

Titta först igenom hennes låda eller garderob och hitta de stilar som hon gillar, så kan du få en uppfattning om vilken typ du ska köpa. Du fick reda på att hon oftast gillar stringtrosor bikinistil, men hon hade många av dem, så du vill skaffa henne något annat än vad hon redan har. Du visste att hon var en liten storlek, så allt du behöver göra var att forska på nätet och titta på de olika stilar som erbjuds.

(2)

Det finns stilar från band vid-sidan bottnar, stringtrosor, hipster stilar, etc. Så det är bara att ta det lugnt och följa riktlinjer för dimensionering eftersom detta är första gången du gör detta. Du vill överraska henne med något oväntat. En sak är att du vet att hon har en stor byst och en kurvig kropp, så du måste hitta en bikini som visar detta.

Okej då kör vi...leta efter linnen med undertråd, tjocka band eller grimma topp, eftersom de ger det bästa stödet för kvinnor med större byst. Även justerbara band är bra att titta efter. Även om de är gjutna kupor ger det bra stöd. De som är markerade med D kupstorlekar som är speciellt gjorda för större byst, så utforska dessa alternativ. Stressa inte igenom det heller, utan ta din tid.

Sedan har vi bikini underdelen, som är en annan sak som du måste ta itu med

(3)

nu. Som jag sa tidigare är underkläder med band på sidan oftast de bästa, eftersom det är enklast att ta av och sätta på. Det finns också string som också är ett bra val på grund av att du inte behöver oroa dig för linjer med solbrännan. Hon skulle kunna få en fin solbränna på hennes kropp utan att behöva oroa sig för dessa irriterande vita linjerna. Vilken kvinna skulle inte vilja ha det? Hur som helst finns det många sådana att välja mellan, så det är bara att tänka på vad hon skulle vilja.

Efter att du tittar på alla de mönster och fortfarande bestämmer vad som kan funka, tänk på färgerna. Svart är oftast det säkraste valet eftersom det

kommer att matcha vad som helst och gör en tjej naturligt smalare. Mörka färger brukar se bra ut på ljushyade personer och de ljusa färgerna brukar se bra ut på att mörkhyade människor. Ibland kan du blanda upp dem, men det spelar egentligen ingen roll, det är bara en åsikt, jag bara ger dig en

uppfattning om vad man ska tänka på. Precis som en svart topp med en gul botten eller en rosa topp med en svart botten, bestämmer du och tänker på vad som skulle se bäst ut på henne för att få reda på hennes sexighet. Oftast är svart den bästa färgen i början, men de har mycket olika utseende och det är inte alltid bara vanligt.

(4)

Bara titta igenom saker på nätet och bestäm vad som är bäst. Du vill att hon känner sig sexig, ser bra ut och bekväm på samma gång. Jag skulle

rekommendera att välja halter toppar. De har bra stöd för kvinnor med större byst och är riktigt snygga. Topparna kommer också i olika mönster, som guld accenter runt halsen, ett krokigt utseende eller en V-neck stil och många andra mönster. Det finns många stilar, så jag är säker på att du kommer att kunna hitta något fint till henne som är både sexigt och elegant på samma gång.

Det finns också tie-back toppar om du vill prova på detta. Dessa är de som du finner i en hel del butiker med snörning där bak. De är trevliga och kommer i en mängd olika mönster och färger. De har även en del med vadderade stöd för bysten, vilket alltid är bra eftersom det bidrar till ett bättre stöd och ger mer djup till bysten. De med band baktill funkar också perfekt med tie-sida

(5)

bikinis. Denna stil är så lätt att ha på sig. Du bara knyter sidorna på bikinin för att sätta på den och du kan bestämma hur löst eller hårt du vill ha den,

eftersom det är du som knyter den. De kommer också i många olika stilar och mönster. Ibland kan du även hitta en topp för att perfekt matcha botten eftersom de är samma stil av badkläder.

Du vet att hon redan har string men du vet att hon verkligen gillar dem på grund av att hon inte får några linjer vid en solbränna. Vill du ge henne något annat, men är inte säker på om du ska ge henne en annan bikini botten annat än en stringtrosa. Ja, det är förståeligt, men ibland är det bäst att prova något annorlunda. Eller hur? Bara skaffa henne något annorlunda den här gången.

Jag vet att hon kommer att älska det för att du tog dig tid att plocka ut det, stringtrosor eller inte.

Ok tillbaka till toppar,...Det finns också baddräkts toppar som inte har några band, det är som en axelbandslös behå. Du vet, ibland irriterar dessa band kvinnor en hel del eftersom de tenderar att falla ner och det spelar ingen roll om de sitter tight eller inte. Du kan beslutat om något liknande. De har bra stöd även till damer med större byst, så du kan inte välja fle med det beslutet heller.

Hipster-stil bikinis är attraktiva och även om det är mer täckning på hennes rumpa. De liknar i grunden e hipster trosorna, men bikinin är för vatten. Det finns några som är enkla, men då andra som har en söt design och på sidan ringar som är ansluta till tyget. Om du inte vill att hon visar för mycket hud när du är i ute och badar, som på en strand eller en sjö, kan dessa vara perfekta för dig att skaffa. Du kan spara mer med avslöjande och kära string för att bära runt huset eller vid din pool.

Så ni kör vi, låt oss se om du kan bestämma vad som sitter bäst för henne.

Kom bara ihåg att välja d-kupa storlek på bysten och small är hennes vanliga storlek. Välj stoppning eftersom det kommer att ge bra stöd och utfyllnad om hon har en stor byst. Alltid vävnad för något med tjocka band eftersom denna stil tenderar att vara den mest stödjande och mest bekväma. Om du ser att hon inte har några halter bikinis, skaffa en av dem den här gången, bara för att ha något annorlunda för en gångs skull, men som ändå är attraktivt.

Ja, det finns även one-piece bikinis och du kommer förmodligen att stöta på dem, och ja, de är fina och vissa har en sexig look, men de täcker upp för mycket och om din kvinna gillar att få en fin gyllene solbränna skulle jag inte

(6)

välja detta alternativ. Ja, vissa har fina vackra mönster, men om hon försöker att få en solbränna, kommer hon behöva oroa sig, , fläckar eller cirkulära mönster eftersom hennes hud inte effektivt kan ta till sig solljuset, så one- piece är inte ett alternativ om hon gillar solbränna.

Hur som helst tillbaka till halter topparna, ok...Det har bra stöd, och om du väljer en svart, kan man kombinera med i stort sätt allt. En svart bikinibotten eller en ljusfärgad eller en mönster design. Hon kan fortfarande bära string med halter design om hon vill. Halter design är universell och används i en hel del kläder och det är därför som kvinnor tenderar att välja det mycket mer. En svart halter topp med lite guld accenter på skulle vara helt fantastisk.

Du kan då få guldbottnar med svart eller svart underdel med guld, det kommer att fungera hur som helst, och jag är säker på att hon kommer att älska det.

(7)

Kom ihåg att inte glömma bikini underdelar. String ger inga solbränna linjer, band på sidan är lätt att ta av och hipster modeller är liknande trosor. Se bara till att det passar med vilken topp du väljer. Om du väljer en halter topp kan det vara bäst att väljaen svart hipster-stilbotten med guld accenter eller om du inte kan hitta guld, skulle en svart färg också funka bra. Hipster stilen funkar bättre med halter tops istället för string eller bandade sidor. För mycket hud som visas på botten istället för toppen är inte rätt det heller.

Om du funderar på att skaffa henne en annan bottendel, se till att skaffa en topp som visar mer hud. Det finns de med knytning baktill och de utan band.

De tenderar att funka bättre med en stringbotten. Att visa mer hud betyder att hon kommer att få en bättre solbränna. Kom bara ihåg att inte stressa dig igenom denna bit, och tänk på hur det du väljer kan se ut på henne.

Oavsett vad du bestämmer dig för att köpa till henne, hoppas jag att detta hjälpte dig med ditt beslut. Ja, det är din första gång, och det kommer att vara annorlunda, men allt kommer vara ok. Kom bara ihåg vad vi gått igenom och hur stilarna är. Internet är ett bra ställe att leta upp bikinis, och ta din tid. Du vill ge henne en gåva som hon kommer att minnas för evigt, så behandla detta som en speciell stund och erfarenhet. Du älskar henne och hon älskar dig så allt kommer att bli bra. Denna alla Hjärtans Dag kommer att ge henne en gåva som representerar kärlek och sexighet. En av dessa ensembler

kommer att vara bäst att välja från. Du vill ha sexig, vacker och elegant stil, och lämna din "comfort zone" och köp henne en ny bikini. Stunden då hon inser att du gått igenom detta besvär för att plocka ut något speciellt för henne kommer att göra henne att få henne att känna sig så älskad och vilja ha ännu mer. Hon skulle nog inte förvänta sig att du skulle göra något liknande heller. Gör henne lycklig, förvånad och älskad och köp en av dessa bikinis idag.

Figur

Updating...

Relaterade ämnen :