• No results found

Jag älskar min päls!

In document Bildt VS Schulman (Page 72-76)

Ska man endast ha sex med sin man för resten av livet…?

Bilaga 4 Jag älskar min päls!

När vi valt att leva i det här svinkalla landet, måste man ju klä sig varmt. Ni vet hur man säger

“Det finns inget dåligt väder, bara fuskpälsar”.

I måndags var det därför dags för mig att dra fram vinterpälsen. Åh! Som jag älskar den här pälsen!

Den är snygg. Den är varm. Den är dyyyyr.

Kommentarer:

haha BRA! Nu kommer det ramla in en massa kommentarer från djuraktivister och alla andra djurälskande människor! Du har nu skapat ilska och en djup diskussion! Bra gjort! hahaha

/En som tycker att häst passar bäst på mackan! haha ;)

av Johanna — onsdag 7 november 2007 at 19:48

haha. Gå inte på det där Katrin! Ska du hetsa till “pälsdiskussion” nu också, som du är mycket väl medveten om att din kollega Kling gjorde. Hon skrev ett inlägg för ett par dagar sedan om just päls. Lågt. Kom igen nu Katrin, försök att hetsa människor -( vi alla vet att du gillar att göra folk upprörda och är bra på det) -genom ett annat ämne. Inte päls. Det är redan gjort!

av catharina — onsdag 7 november 2007 at 20:41

blev du AVIS på att det blev ett sånt himla liv på Elins sida nyss pga hennes pälsåsikter så att du vill skapa lite drama här också.. hihi. Du är för rolig. Gillar din blogg, men detta lilla drag är ganska småpluttigt av dig. Sno inte andras diskussioner, skapa dina egna. Du brukar ju vara bra på det!

Du vet vad resultatet av detta inlägg kommer att bli. För du har redan sett det på StyleByKling sidan.. Tönt.

av sara — onsdag 7 november 2007 at 20:46

Förmodligen e det en fuskpäls eftersom det var det hon nämnde.. Är det ingen här inne som kan läsa överhuvudtaget eller?

Blinda jävlar

av Sofie — onsdag 7 november 2007 at 21:01

Hahahhaa, men hallå Sofia.. (du som nämnde blinda jävlar).. om pälsen nu är dyr med flera y:n så är det nog inte fusk…

Och “det finns inget dåligt väder, bara fuskpälsar” tolkar jag som att de som klagar över dåligt väder bär fuskpäls, och alltså borde bära äkta päls (päls är väldigt bra på att hålla värmen men vem MÅSTE ha det i Sverige just för de värmande egenskaperna?). Rätta mig gärna om jag har fel, men det var så jag tolkade det. Och jag tycker päls är fel och

fult, både äkta och fusk (har man fusk anser jag att man visar på något plan att man ändå tycker päls är bra, även om det är miljoner gånger bättre än äkta). Har alltid tyckt, och det är inte för att jag “är avundsjuk för att jag inte har råd”.

av Sara — onsdag 7 november 2007 at 21:18

Jag skiter i vad de andra skriver. Min första tanke var att genast plocka bort dig från listan i “favoriter”. Utan att blinka. Bara sådär. Jag tänker inte starta nån djurskyddsdebatt för det är klart jag förstår att du är ute efter reaktioner. Det får du nog från olika håll. Men jag skulle vilja veta om det är en äkta eller inte. På riktigt. Så jag vet om jag ska radera dig och gå över till den där Embla eller Engla, eller vad hon nu hette och låta dig vara ett minne blott. Jag tänker inte vänta länge på svaret. Innan lunch imorgon skulle jag vilja veta. Annars blir det “delete”. Sen skiter du i mig och om det inte passar kan jag kan dra åt helvete och allt det där… jodå jag vet. Men då vet du nu också, så vet vi var vi har varandra.

av pia — onsdag 7 november 2007 at 21:36

katrin! jag tror att du i grund och botten är en ledsen själ. Du påminner väldigt mycket om fjortismobbarna när man gick på högstadiet.

Egentligen har det INGET med detta löjliga och “haha nu ska jag provocera mina läsare-igen”-inlägg, men jag måste säga det nu! Jag vet vad du tänker nu, att jag är ändå bara en nolla, en nobody…so Fuck her. Men grejen är den att jag läser din blogg för att det ökar min självkänsla med 1000%. När jag läseer din blogg känner jag mig som en riktigt bra människa eftersom jag är din totala motsats. Så TUSEN TACK söta Katrin! Du förgyller min vardag.

av banna — onsdag 7 november 2007 at 21:48

Skitsamma om det är djur eller vad det är du har på dig. De flesta använder skor av läder eller ylletröjor, så det är bara hyckleri att skriva sånt.

Det jag reagerar på är hur det ser ut. Och det är väl sådär. Dessutom är det ju enligt utsago dyrt. Såg ett svt-program med Olle Palmlöf någon gång och han sade det bästa om päls jag hört:

(Inte korrekt citat, kommer inte håg exakt ordföljd)

Varför lägga ner så mycket pengar på att se ut som ryska horor?

av Isabelle — onsdag 7 november 2007 at 21:52

SOFIE, vi är inga blinda jävlar. Det är ju du som är det. Man brukar säga “det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder”. Katrin bytte ut “dåliga kläder” till “fuskpäls”, alltså att fuskpäls är dåliga kläder. Dessutom, har man bra ögon som du påstod att vi inte har, så ser man ju på bilden att den är äkta. Och visst är det så, ska man ha päls, ska man ha en äkta. Annars är det bara att skita i det. Päls som man kan smälta ner är ju bara skitfult.

jag antar att du menar att du tycker att man kan ha döda djur på sig (och jag säger inte emot för jag har själv massa skinn & mocka grejer även om päls är rätt fult tycker jag) men du menar väl inte på allvar att du tycker det djuren ska behöva lida???

Kollade länken ovan och det vände sig i magen på mig… Jag bryr mig inte vad som händer med djurens hud efter de har dött. MEN medans de lever ska de fan inte behöva lida och avlivningen ska vara så snabb och smärtfri som möjligt…

Och pälsindustrin är inte direkt känd för att ta väl hand om djuren. Rättvisemärkt päls någon??? Här varsågd. Världens affärsidé.

av L — onsdag 7 november 2007 at 22:04

Fyfan säger jag bara.. jag har länge älskat att läsa din blogg, tyckt att du är en störtskön människa med sjukt bra humor, stor självironi och sätter hela tiden huvudet på spiken.. men nu har du gått för långt.. Hur fan kan du bära päls.. nej jag tänker faktiskt dissa din blogg i fortsättningen.. du är ju inte klok

av Malin — onsdag 7 november 2007 at 22:15

HA HA HA jag tror jag dör. GRYMT inlägg. KATRIN du vinner pris för detta inlägg…. det är klart idioiter att hon använder äkta päls hon skrev ju att det är dyrt. sen när för fan blev fusk päls dyrt????? ha ha ha ha det är inte djur plågeri att använda lamm pälsar. alla ni som äter kött da??? eller har på er dun jackor. djurplågare!!

av kajsa — onsdag 7 november 2007 at 22:43

men herregud..vad är det för jävla nötter som kommenterar på den här sidan egentligen? Folk blir upprörda över ditten och datten men ändå ska ni envisas om att läsa. Ni kan inte motstå Katrin så är det bara!Ge fan i att läsa bloggen om det uppstår nån ilska hos er..fast det måste ju ut på nån. Och då är väl Katrin bra..men problemet kan ju då vara att hon inte bryr sig. Jag tror hon har roligare saker att tänka på!

av anna-carin — onsdag 7 november 2007 at 22:57

Fan Katrin! Jag tycker du är ett jävla rikspucko, men jag älskar det du skriver. Å egentligen tycker jag inte du är ett pucko, du är cool för att du vågar säga vad du tycker. Men ibland är du fanemej elak. I början vägra jag erkänna att jag läste din blogg…nu äre ba å´erkänna du. Jag skrev t.o.m ett inlägg på min blogg om di. Fan å´ Katrin! Bye

av Johanna — onsdag 7 november 2007 at 23:02

Fran och med nu tycker jag att vi ALLA bojkottar denna blogg ! Kom igen nu killar och tjejer…nu slutar vi att lasa har ..foralltid ..klicka aldrig in pa denna blogg igen…Kom igen…Nu har VI chans att paverka. FY fan Katrin…nu javlar

av Maria — onsdag 7 november 2007 at 23:58

Kossor används ofta för att fixa läder till stövlar etc. Det har ju kommit fram vid ett flertal tillfällen att det inte alltid går rätt till på slakthusen i Sverige. Katrin köpte ju nya stövlar häromdagen… Snygga!

och förresten - har det inte konstaterats att det går åt en mängd framställda kemikalier när man gör fuskpäls? Då borde ju minkarna vara ett bättre, och ironiskt nog, miljövänligare alternativ. Givetvis borde de ju avlivas på ett “humant” sätt.

av Lea — torsdag 8 november 2007 at 0:14

Men hallå. Är alla läser här inne alldeles dumma i huvudet. Katrin har klart och tydligt skrivit att det är en FUSKPÄLS. Varför blir det då en diskussion om äkta päls? Jag älskar djur jag med och tycker inte om äkta päls, men nu handlar det faktiskt om syntet. Lär er läsa!

av Monika — torsdag 8 november 2007 at 9:16

Monika! Du är ju riktigt jävla puckad. Jag skäms över alla som inte fattar det där inlägget och att pälsen SJÄLVKLART ÄR ÄKTA! Kanske är den konstigt skriven men använd hjärnan, snälla människor. Jag tycker det börjar bli löjligt med alla inlägg som bara är till för att provocera och samla kommentarer. Håller med den personen som sa att du beter dig som en 14-årig liten wannabe. Du är 30 år och jag har aldrig varit med om en mer kändiskåt person. Och speciellt vacker är du ju inte heller, även om du blir lurad att tro det. Nej, får mig är du precis likadan som en inflyttad Rosing som gör allt för att bli känd.

av F — torsdag 8 november 2007 at 10:01

Ta Bort ta bort ta bort!!!!!! Du får självklart skriva vad du vill i din blogg men nu tappade du en massa poäng från mig.

Piiiiiinsaaaammmmmt!!!

av Isabel — torsdag 8 november 2007 at 10:25

Har nu ägnat 10 minuter (som egentligen borde ha lagts på riktigt arbete) åt att läsa alla dessa totalt hysteriska inlägg. Folk är ju allt bra lustiga, att sitta på sina moraliska höga hästar som någon etiskt korrekt tangetbords jockey är ju en sak men att verkligen ta tag i verkliga problem av idag verkar vara på tok för långsökt. Må det vara

prostituerade småpojkar i Thailand, minkar som elchockas till döds via rumpan, skövling av regnskog, växthuseffekt, krig, elände, försurade sjöar, galna kor, genmanipulering eller djurförsök, samtliga infekterade ämnen som konstant triggar debatter och svårmotiverade ramaskrin så fort de ventileras offentligt.

Man blir ju full i skratt när alla dessa ilskna små bin sitter framför sina skärmar blir upphetsade och ryter för fulla muggar, jag menar kom igen slapp sargen och kom med i matchen. Några som inte fått ligga på ett tag kanske….hmmm

Slutligen tror jag att vår kära Katrin inte alls visade nya fodralet för att provocera et gäng dubbelbottnade djurrättsaktivister utan för at stolt dela med sig av sitt nyförvärv för sin trogna anhägarskara i ett försök att få lite uppskattning, och se hur det gick…fyyy på er!

Jag blev besviken när jag läste ditt inlägg om tiggare, men att nu läsa din kommentar om din dyra päls, gör mig illamående! Vad är du för en människa?! Saknar du helt empati? Du skriver inlägg om pälsar, om alkohol och om hur mycket pengar du spenderar… Du verkar leva ett väldigt ytligt liv. Jag har bestämt mig, för att sluta läsa din blogg. Din kommentar om pälsen, var det avgörande för mig. Du har hund, tänk om någon flådde din lilla hund levande, skulle det vara ok? “What goes around comes around”

In document Bildt VS Schulman (Page 72-76)

Related documents